- 13 Eylül 2014
- 1.141
- 1.741
- 333
- Konu Sahibi Papatyaa_35
-
O kadar cesur olabilsem keşkeBabana git ve şöyle de aniden. ''Baba ben EV - LE - NE - CEM ''
Bende sizin gibiyim anneme dedim zar zor annem babama söledi sonra babam böle bisi duydum dedi evet dedim tanışalım önce dedi tanıştılar sonra ailesi ile tanısildi onlar bize geldi biz onlara gittik isteme gunu kararlastirildi. Bunu anneniz desin bence siz diyemiyorsanizMerhaba kk üyeleri ☺
Önceden de açtığım konulardan bilirsiniz belki erkek arkadaşımı anneme zar zor olsa da kabul ettirdim ama şimdi babama istemeye gelecekler demeye çok utanıyorum. Sanki kötü yanlış bir şey yapmışım gibi geliyor ve annemle baş başa ikende bu duygu içindeyim. Çekingen bir yapım var. Bunu yaşayan var mı biraz rahatlamaya çok ihtiyacım var.
Bu senin değil toplumumuzun suçu. Her insan dünyaya sevmek ve sevilmek için gelir. Ama biz bunlar ayıp gibi yetiştirilip büyütülüyoruz. Ben de çok zorlanmıştım. Kaç yaşındasın bilmiyorum. 22 yaşındaydım. Babam çok karşı çıktı. Kimi getirsem karşı çıkacaktı. 31 yaşına kadar bir daha birini getiremedim. O zaman karşı çıkmadı. Evlendim. Eşimi çok seviyorum. Kafa yapıma çok uygun. Ama gençliğimde de babamın aileme ihanet etmiş gibi davranması saçmaydı.Merhaba kk üyeleri ☺
Önceden de açtığım konulardan bilirsiniz belki erkek arkadaşımı anneme zar zor olsa da kabul ettirdim ama şimdi babama istemeye gelecekler demeye çok utanıyorum. Sanki kötü yanlış bir şey yapmışım gibi geliyor ve annemle baş başa ikende bu duygu içindeyim. Çekingen bir yapım var. Bunu yaşayan var mı biraz rahatlamaya çok ihtiyacım var.
Eşim beni istemeye geleceği zaman ben söylemedim annem söyledi bende çok utanıyorum babamdan ve söylemedim annen söylesinMerhaba kk üyeleri ☺
Allah mutluluğunuzu daim etsin darısı başımaBu senin değil toplumumuzun suçu. Her insan dünyaya sevmek ve sevilmek için gelir. Ama biz bunlar ayıp gibi yetiştirilip büyütülüyoruz. Ben de çok zorlanmıştım. Kaç yaşındasın bilmiyorum. 22 yaşındaydım. Babam çok karşı çıktı. Kimi getirsem karşı çıkacaktı. 31 yaşına kadar bir daha birini getiremedim. O zaman karşı çıkmadı. Evlendim. Eşimi çok seviyorum. Kafa yapıma çok uygun. Ama gençliğimde de babamın aileme ihanet etmiş gibi davranması saçmaydı.
Dünyaya geliş amacımız evlenmek mi?Dümdüz söyleyin ya..Babanızda Annenizle evli neticede.. ayıp değil günah değil ..Dünyaya geliş amacımız bu
Sevip sevilmeden dünyaya geliş amacını yerine getiremezsin (Hz Allah İlk insan ilk Peygamber Adem as’ın soyunun çoğalması ve imtihana tabi tutulacak insanlığın oluşması İçin Havva validemizi yaratmıştır.Cennetü alada evlenip dünyaya indirilme hadisesinden sonra Havva validemiz 20 defa ikiz en sonu tek olmak üzere 41 evlat dünyaya getirmiştir ve insanlık soyunun oluşması çoğalması devam edebilmesi için ayrı hamileliklerden oluşan kardeşler evlendirilmiştir..Bu olayların neticesinde dünyaya gelme amacımız sizce nedir ???Dünyaya geliş amacımız evlenmek mi?
O soyun çoğalması için yapılmış birşey, yani insan ırkının çoğalması için yapılan bir durum. İnsan dünyaya evlenmek çoğalmak için gelmiyor. Hepimizin bir iadeli var, hepimizin Bi amacı var. Kimisi hiç evlenmeyip dünyaya icatlar, buluşlar yenilikler katmayı istiyor. Kimisi de çoluk çocuğa karışıp sakin ve mutlu bir hayat sürmek istiyor. Herkes evlenmek için gledi diye bir durum yok yani. Ha bu arada dini yorum yasak.Sevip sevilmeden dünyaya geliş amacını yerine getiremezsin (Hz Allah İlk insan ilk Peygamber Adem as’ın soyunun çoğalması ve imtihana tabi tutulacak insanlığın oluşması İçin Havva validemizi yaratmıştır.Havva validemiz 20 defa ikiz en sonu tek olmak üzere evlat dünyaya getirmiştir ve insanlık soyunun oluşması çoğalması devam edebilmesi için ayrı hamileliklerden oluşan kardeşler evlendirilmiştir..Bu olayların neticesinde dünyaya gelme amacımız sizce nedir ???
Konu sahibesi babasının tepkisinden çekindiği için o yorumu yaptım (ilk)amaç buydu yani bu garip utanılacak çekinilecek bir durum değil diye Siz konuyu aldınız şimdiki zamana taşıdınız..O soyun çoğalması için yapılmış birşey, yani insan ırkının çoğalması için yapılan bir durum. İnsan dünyaya evlenmek çoğalmak için gelmiyor. Hepimizin bir iadeli var, hepimizin Bi amacı var. Kimisi hiç evlenmeyip dünyaya icatlar, buluşlar yenilikler katmayı istiyor. Kimisi de çoluk çocuğa karışıp sakin ve mutlu bir hayat sürmek istiyor. Herkes evlenmek için gledi diye bir durum yok yani. Ha bu arada dini yorum yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?