Çok utandım

Papatyaa_35

Seni tanıdıktan sonra şiirler anlamlı geldi.
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
1.141
1.741
333
Merhaba kk üyeleri
Önceden de açtığım konulardan bilirsiniz belki erkek arkadaşımı anneme zar zor olsa da kabul ettirdim ama şimdi babama istemeye gelecekler demeye çok utanıyorum. Sanki kötü yanlış bir şey yapmışım gibi geliyor ve annemle baş başa ikende bu duygu içindeyim. Çekingen bir yapım var. Bunu yaşayan var mı biraz rahatlamaya çok ihtiyacım var.

Bende sizin gibiyim anneme dedim zar zor annem babama söledi sonra babam böle bisi duydum dedi evet dedim tanışalım önce dedi tanıştılar sonra ailesi ile tanısildi onlar bize geldi biz onlara gittik isteme gunu kararlastirildi. Bunu anneniz desin bence siz diyemiyorsaniz

Bu senin değil toplumumuzun suçu. Her insan dünyaya sevmek ve sevilmek için gelir. Ama biz bunlar ayıp gibi yetiştirilip büyütülüyoruz. Ben de çok zorlanmıştım. Kaç yaşındasın bilmiyorum. 22 yaşındaydım. Babam çok karşı çıktı. Kimi getirsem karşı çıkacaktı. 31 yaşına kadar bir daha birini getiremedim. O zaman karşı çıkmadı. Evlendim. Eşimi çok seviyorum. Kafa yapıma çok uygun. Ama gençliğimde de babamın aileme ihanet etmiş gibi davranması saçmaydı.

Eşim beni istemeye geleceği zaman ben söylemedim annem söyledi bende çok utanıyorum babamdan ve söylemedim annen söylesin

Allah mutluluğunuzu daim etsin darısı başıma 26 yaşındayım ben de ve 5.5 yıldır sevgiliyiz.

ayy ben de çok utanmıştım. tüm aileyi toplayıp pat diye söylemiş hatta utancımdan ağlamıştım

Valla utananlar hiç anlamıyorum.
Ben evlenmek istediğimi söylerken kapı eşiğinde ayakkabılarımı giyiyordum, annem de tepemde gitmemi bekliyordu. Sol ayağımı giyerken "Xin annesi aradı istemeye gelmek istiyorlarmış haberin olsun" dedim.
Bu kadar. Ne utanacağım, onlarda evli barklı sonuçta.

Dünyaya geliş amacımız evlenmek mi?
Sevip sevilmeden dünyaya geliş amacını yerine getiremezsin (Hz Allah İlk insan ilk Peygamber Adem as’ın soyunun çoğalması ve imtihana tabi tutulacak insanlığın oluşması İçin Havva validemizi yaratmıştır.Cennetü alada evlenip dünyaya indirilme hadisesinden sonra Havva validemiz 20 defa ikiz en sonu tek olmak üzere 41 evlat dünyaya getirmiştir ve insanlık soyunun oluşması çoğalması devam edebilmesi için ayrı hamileliklerden oluşan kardeşler evlendirilmiştir..Bu olayların neticesinde dünyaya gelme amacımız sizce nedir ???

Son düzenleme:
Babama ben söylemiştim şöyle oldu eniştem biraz konuyu babama çıtlatmış. anneme babama söyle tanışmaya gelecekler diyorum söyleyemiyor, ilk kız benim evde o yüzden galiba sonra iş yerinden babamı aradım akşama tanışmaya gelmek istiyorlar dedim
Babam- sen ne düşünüyorsun kızım dedi
Bence bi tanışın baba dedim tamam kızım gelsinler bakalım dedi

O soyun çoğalması için yapılmış birşey, yani insan ırkının çoğalması için yapılan bir durum. İnsan dünyaya evlenmek çoğalmak için gelmiyor. Hepimizin bir iadeli var, hepimizin Bi amacı var. Kimisi hiç evlenmeyip dünyaya icatlar, buluşlar yenilikler katmayı istiyor. Kimisi de çoluk çocuğa karışıp sakin ve mutlu bir hayat sürmek istiyor. Herkes evlenmek için gledi diye bir durum yok yani. Ha bu arada dini yorum yasak.

Konu sahibesi babasının tepkisinden çekindiği için o yorumu yaptım (ilk)amaç buydu yani bu garip utanılacak çekinilecek bir durum değil diye Siz konuyu aldınız şimdiki zamana taşıdınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…