- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi Papatyaa_35
-
Siz "dünyaya geliş amacımız bu" dediğiniz için böyle yazdım. Sizde geçmiş zaman ifadesi kullanmadınız yani :)Konu sahibesi babasının tepkisinden çekindiği için o yorumu yaptım (ilk)amaç buydu yani bu garip utanılacak çekinilecek bir durum değil diye Siz konuyu aldınız şimdiki zamana taşıdınız..
Aynen öyle bende bu duruma sinir oluyorumErkek için gurur, kız için utanılacak bişey mi bu, toplum yapımız ne saçma ya. Utanma canım gayet normal bişey söyleyeceksin, annenden destek al.
Süper valla keşke bende böyle diyebilsem anneme bile bin bir zorlukla dedim istemedi en sonunda eve gelsinler kovamazlar diye düşünüyorumValla utananlar hiç anlamıyorum.
Ben evlenmek istediğimi söylerken kapı eşiğinde ayakkabılarımı giyiyordum, annem de tepemde gitmemi bekliyordu. Sol ayağımı giyerken "Xin annesi aradı istemeye gelmek istiyorlarmış haberin olsun" dedim.
Bu kadar. Ne utanacağım, onlarda evli barklı sonuçta.
Allah uzun uzun ömürler versinAnnem ve Babama , Erkek arkadasim var ciddi dusunuyoruz evlenmek istiyoruz demistim. Babam da once arkadasini taniyalim haftasonu yemege gelsin demisti. Geldi cok sevdiler sonraki hafta da ailesiyle gelip isteme olmustu.
Bu soyledigim 30 yil onceydi, 29 yillik da evliyiz
Sagol canim , 52 yasindayim .Allah uzun uzun ömürler versinkaç yaşındaydınız
Anneniz neden söylemedi ? Benim annemde istemediği için söylemiyor babama sen söyle diyor. Bende nasıl diyeceğimi bilemiyorum, erkek arkadaşım da gelmek istiyor artık erteleyemiyorum çok zaman olduğu için.Babama ben söylemiştim şöyle oldu eniştem biraz konuyu babama çıtlatmış. anneme babama söyle tanışmaya gelecekler diyorum söyleyemiyor, ilk kız benim evde o yüzden galiba sonra iş yerinden babamı aradım akşama tanışmaya gelmek istiyorlar dedim
Babam- sen ne düşünüyorsun kızım dedi
Bence bi tanışın baba dedim tamam kızım gelsinler bakalım dedi
Hayır bilmiyorum ilk duyacakPeki baban biliyor mu o kişiyle görüştüğünü ben eşimi babama anlatmak için iş çıkışı kafeye cagirmistim karşılıklı çay içerken anlatmıştımhani döverse millet kurtarır belki die saka bir yana ben tekken daha rahatım sizde babanızı alın çıkın dışarı oturun sizden duysun hem dışarda temiz hava da daha sakin olursun
Annem çekindi galiba babam hayır der diye yani ben öyle düşündüm yoksa ilk annem tanışmak istemişti çağır da gelsin bakalım bi bakayım demişti hiç negatif bakmamıştı olaya galiba babamdan çekiniyordu annemAnneniz neden söylemedi ? Benim annemde istemediği için söylemiyor babama sen söyle diyor. Bende nasıl diyeceğimi bilemiyorum, erkek arkadaşım da gelmek istiyor artık erteleyemiyorum çok zaman olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?