Cok utandimmm

beramm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
57
24
88
31
Spor yaparken birden su ve kan geldi cok utandim basina boyle bisey gelen var mi?

Şöyle bir açıdan bakabiliriz bende de kanama olmuştu bir gün. Spora yeni başladığım zamanda daha ikinci günden çok fazşa yürüyüş ve şu belediyelerin parklara kurduğu spor aletlerinde oyalanmıştım yani fazla zorlamıştım kendimi bu sebeple idrarımda kan vardı ilk başta çok korktum bişey mi oldu diye sonra araştırınca aşırı spor yapımı ve zorlamada idrarda bir kaç gün kanlanma olabiliyormuş 2 gün olmadan normale dönmüştü. Ancak siz yinede bir doktora danışın derim.

Şöyle bir açıdan bakabiliriz bende de kanama olmuştu bir gün. Spora yeni başladığım zamanda daha ikinci günden çok fazşa yürüyüş ve şu belediyelerin parklara kurduğu spor aletlerinde oyalanmıştım yani fazla zorlamıştım kendimi bu sebeple idrarımda kan vardı ilk başta çok korktum bişey mi oldu diye sonra araştırınca aşırı spor yapımı ve zorlamada idrarda bir kaç gün kanlanma olabiliyormuş 2 gün olmadan normale dönmüştü. Ancak siz yinede bir doktora danışın derim.
Bi kac gun icerisinde gitmeyi dusunuyorum ama birden boyle biseyle karsilasinca tedirgin oldum bende yeni basladm spora sanirim bende de zorlanma oldu

İnsanlık hali. Olabilir böyle şeyler bence. Boşuna utanmayın. :) Ben birisini böyle görsem hiç yadırgamam açıkçası.
Ayni yerde bakan kisilerin bakislari rahatsiz etti beni birden utandim ve acikcasi kendimi kotu hissettim

Back
X