Çok Utangaçım..

Gizemlikiz90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
271
98
28
29
Meraba ben bu sefer cidden yardim istiyorum.17 yaşındayım. Lise 3üm. Her konumda söylerim Ama ne biliyim bende bi bilinmeyen utangaçlık var. Öyle toplum içine girdiğim zaman utanmam aksine neşeliyim. Ama mesela biri bana iltifat etse benim yüzüm kızarır, ben kendinden büyük biri abim ablam yaşındaki birine iltifat ederken yüzüm kızarır ecel terleri dökerim elim ayağım titrer. Cümleyi söylerken ıı larım mesela küçükken teyzemin oğlu 20 li yaslarda ben çok küçüktüm ortaokul yada ilkokula giderkendi. Ona sen çok yakisiklsin demek için sen çok şeysin diyip durmuştum sonunda anlayıp gülmüştü bana İltifat edip mutlu etmek hoşuma gidiyor. İltifat aldığım zamanda böyle oluyorum. İnternetten yazarken bile kalp çarpıntısı oluyo

Napabilirim çok güzel bişiy mi bu anlamadim, benim yasimdaki biri için kötü mü

:)çok sevimli bir derdin var şekerim,hala yüzü kızaran ınsanların varlıgını bılmek güzel diycektım lakın yaşın küçük..lise bitip üniversiteye basladıgında yavas yavas atacaksın bu özellgını merak etme..
şimdi doya doya yaşa gençlığını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…