- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
peki sonuçlar nasılmış kvnizin, bağsur olmuş mu?
Temmuzun ikinci haftası kolonoskopi olacak olduktan sonra bakacağız, inşallah sonuçlar iyi olur :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki sonuçlar nasılmış kvnizin, bağsur olmuş mu?
Kızlar çok afedersiniz bunu yazarken utanıyorum ama bir şey oldu, ben 2 gündür oruç tutuyordum bugün 3. günüm ve son 3 gündür kabızlık sorunu yaşıyordum, afedersiniz büyük abdestimi 3 gündür yapmamıştım. Biraz önce ağrılı bir şekilde büyük tuvaletimi yaptım ama yabarken resmen bıçak kesiyormuşcasına acıdı ve peçetemde kan gördüm. Çok kan gelmedi fakat kan vardı ve çok endişelendim, sonrasında otururken çok acıyor arka tarafım. Sizce ciddi bir şey var mıdır? Yaşayan oldu mu bunu?
Kızlar çok afedersiniz bunu yazarken utanıyorum ama bir şey oldu, ben 2 gündür oruç tutuyordum bugün 3. günüm ve son 3 gündür kabızlık sorunu yaşıyordum, afedersiniz büyük abdestimi 3 gündür yapmamıştım. Biraz önce ağrılı bir şekilde büyük tuvaletimi yaptım ama yabarken resmen bıçak kesiyormuşcasına acıdı ve peçetemde kan gördüm. Çok kan gelmedi fakat kan vardı ve çok endişelendim, sonrasında otururken çok acıyor arka tarafım. Sizce ciddi bir şey var mıdır? Yaşayan oldu mu bunu?
EKızlar çok afedersiniz bunu yazarken utanıyorum ama bir şey oldu, ben 2 gündür oruç tutuyordum bugün 3. günüm ve son 3 gündür kabızlık sorunu yaşıyordum, afedersiniz büyük abdestimi 3 gündür yapmamıştım. Biraz önce ağrılı bir şekilde büyük tuvaletimi yaptım ama yabarken resmen bıçak kesiyormuşcasına acıdı ve peçetemde kan gördüm. Çok kan gelmedi fakat kan vardı ve çok endişelendim, sonrasında otururken çok acıyor arka tarafım. Sizce ciddi bir şey var mıdır? Yaşayan oldu mu bunu?
geçmiş olsun...kabızlık sonrası kan gelmiş sanırım özellikle kırmızı parlak kan ise anal kenar çatlamış olabilir...fissur yani...bunun için bol bol su için kabız olmamaya çalışın hatta size önerim tablet şeklinde laksatif ilaçlar vardır onlardan alın ve kullanın zira çatlaksa ve kabızlık sürerse bu tam bir kısır döngüye girer ve ameliyata kadar götürür.... otuma banyoları da yapabilirsiniz.... hemoroid de olabilir ...eğer fissur se kendinize dikkat ederseniz 3- 4 haftada o çatlak düzelir ama hemoroidse Dr. a görünseniz iyi olur...
"anal fissür" deniyor ona. hemoroid kremi bir nebze ağrınızı acınızı azaltır. bundan sonra ishal de kabız da olmamaya çalışın. lanet bir hastalıktır çeken bilir![]()
Oruc tutuyorum o yuzden susuz kaliyorum baya, sizce oruc tutmasam duzelir mi? Bol bol su icerek? Oruc tutarak bedenime zarar vermemeliyim degil mi? Yoksa is baya kotu oluyormus buradaki bayanlarin yazdiklarina bakilirsa o yuzden baya korktum, sizce oruc tutmali miyim?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Cok tesekkur ederim dediklerinizi uygulayacagim insallah oruc tutarak gecer bu hal. Cok sagolunbol bol su tüketmemek evet bu hastalığı malesef tetikler. ama 1-2 gün iftarı yaptıktan sonra bol bol su içmeyi, sebze meyve ağırlıklı yemeyi, yoğurt yemeyi bir deneyin. buna rağmen sorun yine devam ederse oruç tutmamak sizin için daha hayırlı olur. sonuçta sağlık problemi bu...
ne demek istediğinizi anlayamadım?
Cok tesekkur ederim dediklerinizi uygulayacagim insallah oruc tutarak gecer bu hal. Cok sagolun
Oruc tutuyorum o yuzden yaklasik 17 saat su icmiyorum, oruc tutmamla alakali midir? Oruc tutmamali miyim?
Evet bende anlayamadım, bazı insanlar bilir bilmez her konuya kendi çaplarında yorum yapıyorlar işte.. Öncelikle geçmiş olsun canım sana, korkutmak gibi olmasın ama dışkı ile kan gelmesi genellikle kalın bağırsaklara dahil bir çok şeyin habercisi olabilir.. crohn hastalığından kolon kanserine, parazite, çok daha önemsiz hemoroide vs.. kesinlikle ertelemeden doktora görün, bazı tahlillerden sonra hemen kolonoskopi isteyeceklerdir zaten.. Umarım basit birşeydir.