• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utanıyorum ama dışkımı yaparken kan geldi

Cok tesekkur ederim dediklerinizi uygulayacagim insallah oruc tutarak gecer bu hal. Cok sagolun

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu kadar sıkıntı yapacağınıza utanmadan gidin bir doktora sağlık bu bende de var anal fissür normal doğumdan sonra oluştu lanet bir hastalıklar. Erken teşhis en azından ameliyat olmadan geçebilir. Hiç zaman kaybetmeyin yok basür yok fissür ne ise çıkar ortaya genel cerrahi bakıyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

göstermesende olurdu be canım

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Canim seni korkutmak istemem ama hemoraitin yoksa bir doktora gozuk sakin erteleme bir tanidigim vardi bir yillar once aynisi ona olmus ve onemsemedigi icin gitmemis doktora ve aradan 5 yil falan gecmis ve kabiz olmaya baslamis doktora gittiginde bagirsaklar bitmis Allahim kimseye yasatmasin ne olur ustune alinma ama adam bagirsak kanseri oldu ve 150 kiloluk adam 6 ay da 35 kilolara dusup hayatini kaybetti doktora ilk gidip sordugunda soylemis yillar once 5 sene 6 sene once bir iki sefer oldu kanamam onemsemedim deyince doktor kizmis hatta erken teshisin hayat kurtardigini bile bile kendinize neden eziyet etmeyi seversiniz diye canim daha ilk sefer git bir doktora baktir herseyin kotusunu de dusunmek zorundasin kendimce birsey oldugunu zannetmiyorum kabizmissin zorlamis olabilirsin kendini ondan olabilir tabiki kotu dusunme tabi ama genede sor yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar şu Bergüzarı kibleyin, kafa başka şeylere çalışıyor onda. O gösterdiği makat değil beyni aslında :27::9::9::9: Yani kısacası sapık :47:

yok artık ya ıgrenclesmeyın ınsan makatının resmını eklermı ustune ustluk bırde profıl resmı yapmıs tovbe tovbeeeee

ah cnm bıraz once gordum ıgrenc gercekten boylelerı zaten sanalda gosterır kendılerını reelde cıksında goreyım bak nasıl agız burun dalıyorum:ssz::ssz:

Tez konusu hazırlayanı gördük fake konu açanı gördük böylesini ilk defa görüyorum. Neyin kafasını yaşıyor çözemedim.:26:

Back
X