• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utanıyorum ama dışkımı yaparken kan geldi

Canım çok büyütülecek birşey yok zorlanınca hafif kanama olmuş benimde 5 ay önce falan oldu senin gibi çok endişelendim ama hiç tekrarlanmadı. Yinede doktora git tabi ama büyütüp kafanda zehir etme kendine.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay lütfen kaldırsınlar şu resmi , kendi poposu mu bu yahu akıl sağlığı aman allahım Karnım sertlesti bebe toplandı

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Nasıl koyar böyle birşeyi ya kendinin mi ben telden bakarken resim pat açıldı bakamadım yazıya midem bulandı. .Nasıl çekmiş koymuş ya bir iki sene öncede yada daha fazla biride popo arasındaki kılın resmini koymuştu nasıl alacam diye. .

Nasıl koyar böyle birşeyi ya kendinin mi ben telden bakarken resim pat açıldı bakamadım yazıya midem bulandı. .Nasıl çekmiş koymuş ya bir iki sene öncede yada daha fazla biride popo arasındaki kılın resmini koymuştu nasıl alacam diye. .

bu onun ikizi heralde :)

Kızlar çok afedersiniz bunu yazarken utanıyorum ama bir şey oldu, ben 2 gündür oruç tutuyordum bugün 3. günüm ve son 3 gündür kabızlık sorunu yaşıyordum, afedersiniz büyük abdestimi 3 gündür yapmamıştım. Biraz önce ağrılı bir şekilde büyük tuvaletimi yaptım ama yabarken resmen bıçak kesiyormuşcasına acıdı ve peçetemde kan gördüm. Çok kan gelmedi fakat kan vardı ve çok endişelendim, sonrasında otururken çok acıyor arka tarafım. Sizce ciddi bir şey var mıdır? Yaşayan oldu mu bunu?
Ramazanın ilk günleri bende de olur kabızlık yeme düzeni değiştiği için metabolizma hemen alışamıyor doğal olarak o kan gelmesi de çok zorladığınız için yara olmuştur büyük ihtimal önemli bişey olduğunu sanmam ama geçmezse doktora görünün tabi ki :34:

Back
X