- 9 Şubat 2016
- 98
- 51
- 3
- 34
- Konu Sahibi benim morali 0000
merhaba arkadaşlar. siteyi uzun süredir takip ediyorum kısmet bugüneymiş. bir buçuk yıllık evliyim. altı aydır panik atak tedavisi görüyorum her gün ilaç alıyorum. söylemeye çok utanıyorum ama ben çok kilolu bir kızım. kilomu söylemeye utanıyorum. diyet ve spor yapıyorum üç ayda sekiz kilo verdim. vermeyede devam ediyorum ama hala çok kiloluyum. bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama ben hamile kalamıyorum. kadın doğuma gittim derdimi anlattım. kadın tedavi etti ve çok şaşırdı. rahimde bir sıkıntı yok dedi. hatta tesadüf eseri yumurtlama döneminde gitmişim doktora. doktor yumurtlama çok güzel dedi. şu an yumurtalıkların çatlamış bugün eşinle birleşme olsa hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi. bende kilolarım yüzünden hamile kalamadığımı sanıyodum dedim. doktorda kiloyla alakası yok şu an herşey çok güzel dedi. ama iki aydır deniyoruz olmuyo işte
doktor bugüne kadar stresten olmamıştır kendini rahatlat olur dedi. hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. sizce bu doktor bilgilimi dediklerine inanmalımıyım. yoksa kilo yüzündenmi hamile kalamıyorum başka doktoramı gitmeliyim. bu arada eşimdede sıkıntı yok. doktorun dediğine göre hep stresten