- 1 Ekim 2015
- 158
- 104
- 23
- 33
- Konu Sahibi sonbahar1991
-
Ben de söylüyor ayni şeyleri ama üstüne gitmek istemiyorum ikna olmuyo çünkiDoktora basvurmadan cozemezsin hanimefendi!!
Ya boyle bir durumu doktorsuz kim cozebilmis? Yapmayin Allah askina ya!!
Ben de söylüyor ayni şeyleri ama üstüne gitmek istemiyorum ikna olmuyo çünki
Kesinlikle tuttua gibi bir durum söz konusi değil bikaç kez teklif ettim sadece 2. Yi de ben istemiyorum zaten o kendini ispatlamak için yapiyo galiba ben de birşey demiyorum. Normalde çok rahat bir insandir kafaya takacak bit sıkıntımizda yok şükür.Kafasinin rahat olmasi lazim
Yine erken bosalacam korkusu onu erken bosalmaya itebilir yüklenmeyin adama doktor doktor duye her seferinde tutturmayin ikinciyi yapmayin yoo keyif aldim diyin bi sure boyle deneyin iliski araliginiz uzunsa ondanda erken bosalabilir
Kesinlikle tuttua gibi bir durum söz konusi değil bikaç kez teklif ettim sadece 2. Yi de ben istemiyorum zaten o kendini ispatlamak için yapiyo galiba ben de birşey demiyorum. Normalde çok rahat bir insandir kafaya takacak bit sıkıntımizda yok şükür.
Aynen öyle o da kendine çok problem etmiyo ama işte aramizdaki ilişki kalitesi için birşeyler yapmak istiyorum kendimceCnm hic bi erkek bunun icin doktora gitmek istemez ben o yuzden doktora git yazmadim
Giden erkekte cok fedakar birisi olmasi lazim cunku kendi iyi yada kotu zevk aliyor daha senin icin niye doktora gitsin ki erkeklik gururundan dolayi diyorum ama cogunluk gitmez giden fedakar biridir
Doktorun karşisina ciksa utanmaz zaten biliyorum ama asil mesele oraya götürebilmekUtanacak bişey yok
Gidip doktora da anlatmak lazım
Rest çekmek lazım ama eşini tanımam bilmem nasıl tepki verir ölçemem bu yüzdenDoktorun karşisina ciksa utanmaz zaten biliyorum ama asil mesele oraya götürebilmek
Çok inattir rest işe yaramaz tatlı dille hallederim bazi mevzulari ama bunda başaramadimRest çekmek lazım ama eşini tanımam bilmem nasıl tepki verir ölçemem bu yüzden
Rest çekerken her iki ihtimali de göze almak lazım ayrıca
Ama böyle de ömür geçer miÇok inattir rest işe yaramaz tatlı dille hallederim bazi mevzulari ama bunda başaramadim
Evet ben de bu yüzden endişeleniyorum şimdi genciz kanimiz kayniyo biraz yaşlaninca nolcak 2. Ye gücmü yeter bi kere tekrar ereksiyon bile olamazAma böyle de ömür geçer mi
Çözmek lazım birlikte
Kendiside birşeyler yapmaua calişiyo ama çokda deşifre etmek istemiyo geciktirici sprey gibi ürünler denedi ama çözüm olmadiBunu burda senin değil, eşinin araştırması lazım.
İnternette araştırsa bulur, erkeklerin kendi taktikleri var bu konuda. Eşin rahatsız olsa okur, kendine göre olanı dener.
O yüzden erken boşalmanın çözümünden ziyade, eşini ikinci ilişkiyle yeterince keyifli olmadığına ikna etmen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?