- Konu Sahibi sonbahar1991
-
Bizim çocuklardan ve işi dolayısıyla çooook uzun aralarla beraber oluruz bazen böyle olduğu zamanlar çabuk boşalır buyüzden geciktirici sipreyler var kondomda hissi azaltır ikisinide kullanırsanız fayda görebilir nerde satılır nereden alınır bilmiyorum ama heralde eczanelerde vardır hiç olmadı enkötü ihtimalle erotik shop lara bakabilirArkadaşlar çok utaniyorum ama başka kimseye soramiyorum +18 e de açamadim konuyu. Ben 24 yaşında evli 1 cocuk annesi bir bayanim. Eşimin ilk gecemizden beri erken boşalma problemi var. Zaten nişanliyken bahsetmişti bana düzenli ilişkiyle düzelebileceği söylemişti ama 3 yılı bitirdik ayni değişen birşey yok. Ayiptir söylemesi ben doktora gidelim dediğimden beri her seferinde 2 kez yapiyoruz ve bazen sirf benim için 2. Yi yaptiğini onun o kadarda keyif almadigini düşünüyorum. Ben istiyorumki tek bi kez olsun oda bütün duygularini bir seferde zirvede yaşasin zoraki yapiyomuş gibi hissetmemek istiyorum. İlk zamanlar kabul tek yaptiğimizda sinirlerim bozuluyodu çünkü bazen daha hiç bişey olmadan bitiyodu ben kaliyodum ortada öylece ama o rahatlamiş oluyodu ama kesinlikle hiç bir zaman onun kusuru olarak bakmadim onun suçu degil sonuçda oda istemez böyle olmasini. Bazende bi takim nedenlerden dolayi birliktelik yaşayamadigimizda gece uyku halinde boşaliyo. Benim size sormak istediğim doktora baş vurmadan nasıl çözebilirim bu problemi bilgisi olan varsa paylaşın lütfen arkadaşlar
Bendede bu sorun var uzun ara dedigin ama ne kadar cook uzun bazi icin 1 sx uzun 2 ay uzun 1 hafta uzunBizim çocuklardan ve işi dolayısıyla çooook uzun aralarla beraber oluruz bazen böyle olduğu zamanlar çabuk boşalır buyüzden geciktirici sipreyler var kondomda hissi azaltır ikisinide kullanırsanız fayda görebilir nerde satılır nereden alınır bilmiyorum ama heralde eczanelerde vardır hiç olmadı enkötü ihtimalle erotik shop lara bakabilir
Bir ay bazen daha çokBendede bu sorun var uzun ara dedigin ama ne kadar cook uzun bazi icin 1 sx uzun 2 ay uzun 1 hafta uzun
Benim.esimede doktor aynisini dedi heycan yapiyor cogu erkek piskolojik. Eger ereksyon problemi varsa o ayri demis esime ama.yoksa erken bosalmanin catesi kafada bitiyor. Ve inanin.cogu erkek bunu yasiyor.Erken boşalma %99 psikolojik oluyormuş öncelikle doktora gidip nedenin psikolojik mi yoksa organik bir sebepten mi olduğunun çözülmesi lazım.
Eğer psikolojik ise ön sevişmenin uzun tutulması zamanla fayda sağlıyormuş.
Eşiniz doktora gitmek için çekinmesin siz randevu alın götürün nadir görülen bişey değil bu hergün ürologlarla kimbilir kaç erkek gidiyo bu sebeple.
Evlilikte cinsellik çok önemli. 3 sene sabretmişsiniz zaten eşinize rahatsızlığınızın ciddiyetini anlatıp bir An önce doktora gitmesi için ikna edin
Gecikyirici sprey ve geciktirici kondom ikisinide denedik eczaci bu sprey işe yariyor cok satiyorum demid ama biz bi değişiklik göremefik malesefBizim çocuklardan ve işi dolayısıyla çooook uzun aralarla beraber oluruz bazen böyle olduğu zamanlar çabuk boşalır buyüzden geciktirici sipreyler var kondomda hissi azaltır ikisinide kullanırsanız fayda görebilir nerde satılır nereden alınır bilmiyorum ama heralde eczanelerde vardır hiç olmadı enkötü ihtimalle erotik shop lara bakabilir
BilemedimGecikyirici sprey ve geciktirici kondom ikisinide denedik eczaci bu sprey işe yariyor cok satiyorum demid ama biz bi değişiklik göremefik malesef
HayırlısıDaha önce üroloğa gitmişti hemde hiç ısrar etmemiştim kadun dogum uzmani gerekli görmustü bi süre bebek sahibi olamadik sperm kalitesine bakildi sayım yapildi bi problem de cikmamişti. Utansa o zamanda utanirdi ama bu konuyu bi kere kendisinin kabul edip problem olarak görmesi lazim erkeklik gururunu da yenmesi lazim bütün bunlara farkındalik sağlayabilmek için 2. İlişkiyi iptal etme kararı aldim bakalim ne olcak
Çok uzayinca yada detay vermek istemediğiniz şeyler söz konusu olunca ya hiç bişey olamadan boşaliyo ya da saniyeler sürüyoBir arkadas da soylemis, ben de katiliyorum. Onsevismeyi uzun tutun. 15dakika 20 dakika, en az. Bu sirada birbirinize dokunun mutlaka, ozellikle de siz esinize dokunarak onu rahatlatin. Oksayin kollarini omuzlarini cocuk gibi, opusun uzun uzun. Daha detay vermiyeyim artik :)
Bir de boyle deneyin bakalim.. Yoksa doktor kesinlikle sart
Saglikla..
Iste zaten cinsel organina degmeyeceksiniz onsevisme sirasinda, o dayanamasa bile dokunmayacaksinÇok uzayinca yada detay vermek istemediğiniz şeyler söz konusu olunca ya hiç bişey olamadan boşaliyo ya da saniyeler sürüyo
Ben birakirim da ah keşke o biraksa aslinda bu sorun olmasa her konuda çok uyumlu bir çiftiz belkide bu yüzfen cok heycan yapio tutamiyo kendiniIste zaten cinsel organina degmeyeceksiniz onsevisme sirasinda, o dayanamasa bile dokunmayacaksinyoksa erken bosalma kacinilmaz zaten. Hatta bazen sadece onsevismede birakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?