Çok utaniyorum ama sormam lazim

Benim eşimde ve bir cok erkekte bu sorun var öyle tvde izlediginiz gibi 10 15 dakikka erekyson halinde olan erkek cok az bunu doktor bile dedi eşime. Eger ereksyonla alakali sorunu yoksa hic birsey yapmiyor doktorlar. Hersey kafada bitiyor.ve ne kadar sık yaprsan süre okadar uzuyor bu tür problemlerde.

Bizim çocuklardan ve işi dolayısıyla çooook uzun aralarla beraber oluruz bazen böyle olduğu zamanlar çabuk boşalır buyüzden geciktirici sipreyler var kondomda hissi azaltır ikisinide kullanırsanız fayda görebilir nerde satılır nereden alınır bilmiyorum ama heralde eczanelerde vardır hiç olmadı enkötü ihtimalle erotik shop lara bakabilir

Bendede bu sorun var uzun ara dedigin ama ne kadar cook uzun bazi icin 1 sx uzun 2 ay uzun 1 hafta uzun

Doktorlar onun gibi binlercesini görüyor kapıdan çıktığınızda sizi hatırlamayacaktır bile,utanacak bişey yok. Ürolojiye gidin.

Arkadaşların fikirlerine katılıyorum. Eşinizi ikna edin ve bir doktora gözükün. Cinsel birliktelik evlilik için çok önemli bir unsur. İkinizde rahatsızsınız bu durumdan daha neyın utanması bu ?

Geciktirici neden kullanmıyorsunuz? Uğraşmaz diyorsanız, geciktirici etkili prezervatifler de var.

Erken boşalma %99 psikolojik oluyormuş öncelikle doktora gidip nedenin psikolojik mi yoksa organik bir sebepten mi olduğunun çözülmesi lazım.
Eğer psikolojik ise ön sevişmenin uzun tutulması zamanla fayda sağlıyormuş.
Eşiniz doktora gitmek için çekinmesin siz randevu alın götürün nadir görülen bişey değil bu hergün ürologlarla kimbilir kaç erkek gidiyo bu sebeple.
Evlilikte cinsellik çok önemli. 3 sene sabretmişsiniz zaten eşinize rahatsızlığınızın ciddiyetini anlatıp bir An önce doktora gitmesi için ikna edin

Benim.esimede doktor aynisini dedi heycan yapiyor cogu erkek piskolojik. Eger ereksyon problemi varsa o ayri demis esime ama.yoksa erken bosalmanin catesi kafada bitiyor. Ve inanin.cogu erkek bunu yasiyor.

Gecikyirici sprey ve geciktirici kondom ikisinide denedik eczaci bu sprey işe yariyor cok satiyorum demid ama biz bi değişiklik göremefik malesef

Daha önce üroloğa gitmişti hemde hiç ısrar etmemiştim kadun dogum uzmani gerekli görmustü bi süre bebek sahibi olamadik sperm kalitesine bakildi sayım yapildi bi problem de cikmamişti. Utansa o zamanda utanirdi ama bu konuyu bi kere kendisinin kabul edip problem olarak görmesi lazim erkeklik gururunu da yenmesi lazim bütün bunlara farkındalik sağlayabilmek için 2. İlişkiyi iptal etme kararı aldim bakalim ne olcak

Hayırlısı

Bir arkadas da soylemis, ben de katiliyorum. Onsevismeyi uzun tutun. 15dakika 20 dakika, en az. Bu sirada birbirinize dokunun mutlaka, ozellikle de siz esinize dokunarak onu rahatlatin. Oksayin kollarini omuzlarini cocuk gibi, opusun uzun uzun. Daha detay vermiyeyim artik :)
Bir de boyle deneyin bakalim.. Yoksa doktor kesinlikle sart
Saglikla..

Çok uzayinca yada detay vermek istemediğiniz şeyler söz konusu olunca ya hiç bişey olamadan boşaliyo ya da saniyeler sürüyo

Çok uzayinca yada detay vermek istemediğiniz şeyler söz konusu olunca ya hiç bişey olamadan boşaliyo ya da saniyeler sürüyo
Iste zaten cinsel organina degmeyeceksiniz onsevisme sirasinda, o dayanamasa bile dokunmayacaksin yoksa erken bosalma kacinilmaz zaten. Hatta bazen sadece onsevismede birakin

Iste zaten cinsel organina degmeyeceksiniz onsevisme sirasinda, o dayanamasa bile dokunmayacaksin yoksa erken bosalma kacinilmaz zaten. Hatta bazen sadece onsevismede birakin
Ben birakirim da ah keşke o biraksa aslinda bu sorun olmasa her konuda çok uyumlu bir çiftiz belkide bu yüzfen cok heycan yapio tutamiyo kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…