Çok utanıyorum, elim yanlısıkla sevgilimin hassas bölgesine çarptııı :S

Yaşadığın utanma da diger seyler de normal.
Karşındakinin erkek olduguna alışmaya çalışmalısın...
Evlenmeyi düşündüğün adamdan boyle utanip durursan simdi olmasa bile ileride evliliginde sorun yasarsın.

Eşimle daha 15 günlük falan sevgiliydik. Beni almaya gelmişti. Arabaya binince yanaktan öpüşmek için döndük birbirimize.
İkimiz birden dönünce yanlışlıkla dudak dudağa geldi, Bozuntuya vermedik, samimiyeti ilerletince beni zorla öpmüştün, bide çarpmış gibi yaptın demeye başladı makarasına, hala daha der beni zorla öptün diye...:52:
Bende derim ne yapayım başka türlü öpemezdim diyorum :17:

Çok sorun etme bence, o unutmuştur bile

diyecek bir şey bulamadım. ama belki gerçekten de bu kadar utanmıştır. olabilir de yani garipsiyoruz ama olabilir de.. erkek arkadaşı da durumu kullanıp üstüne gitmemiş olayın hatta yaklaşım tarzı hoşuma gitti "sen olduğun için affettim" diye. abartıyor mu evet..burada konu açmakla bu utangaçlığı atabilir mi: hayır...

20 yaşına gelmiş,nişanlanacak kız erkek arkadaşının organından utanmaz..
konuyu bu şekilde anlatan bariz erkek..o kadar sandığın gibi değerli değil o pipi..:20:

nişanlanacağını söylemiş arkadaş insanlık hali benimde yolda giderken sevgilim poposuna elimin çarptığı oluyor özür diliyorum geçiyorum sonuçta her an ne olcağı belli olmaz evlendikten sonra napıcak çok merak ediyorum umarım vajinamus sorunuyla karşılaşmaz...
Benimde en korktuğum şeylerden bi tanesidir vajinamus:26:

ayy çok güldüm çok komiksin.birde şey demene takıldım "sevgilimin şortundaki cinsel organına" :))
sanki başka yerde olma ihtimali varmış gibi.:27:

Ay çok hoşsunuz ya. Sabah sabah gülme krizlerine girdim sayenizde . "sanki başka yerde olma ihtimali varmış gibi" adam cebinde taşıyodur belki.:9:

ya bide allah korusun sortunun kenarından görmüş olsaydın yanlışlıkla:27:

Back
X