Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz var ya, hepiniz birbirinizi ya*iyorsunuz..
Sadece 1 kisi erkek oldugunu idiaa etti, simdi masallah hepiniz onun pesinden aynisini soyluyorsunuz.
Sirf 'sortunun ustunden' dedigim icin mi yani? Ben boyle cahillik gormedim.
Bana erkek diyenlerin hepsini Allah'a havale ediyorum.
Bu arada her seyin uzerine yemin ederimki, yarina sag cikmak nasip olmadin eger yalan soyluyorsam, ben erkek degilim!
Buraya fikir edinmek icin geldim ama yanlis etmisim, bir daha yapmam. Bu arada artik kimse bana bir sey yazmasin cunku bu mesajimdan sonra tek bir sey bile yazmayacagim. Ki zaten bunuda soyledikten sonra kesin kendini bilmez bir kac kisi bir sey yazacak, mesela bana hakaret edecekler, veya dalga gecip laf sokacaklar, benim cevap vermeyecegimi biliyorlar ya, bana lafi yedirtip beni susturmus gibi gorunmek icin, cahiller iste
Bu konu'da kilitlenebilir, nasilsa ilgilenmiyorum.
Siz var ya, hepiniz birbirinizi ya*iyorsunuz..
Sadece 1 kisi erkek oldugunu idiaa etti, simdi masallah hepiniz onun pesinden aynisini soyluyorsunuz.
Sirf 'sortunun ustunden' dedigim icin mi yani? Ben boyle cahillik gormedim.
Bana erkek diyenlerin hepsini Allah'a havale ediyorum.
Bu arada her seyin uzerine yemin ederimki, yarina sag cikmak nasip olmadin eger yalan soyluyorsam, ben erkek degilim!
Buraya fikir edinmek icin geldim ama yanlis etmisim, bir daha yapmam. Bu arada artik kimse bana bir sey yazmasin cunku bu mesajimdan sonra tek bir sey bile yazmayacagim. Ki zaten bunuda soyledikten sonra kesin kendini bilmez bir kac kisi bir sey yazacak, mesela bana hakaret edecekler, veya dalga gecip laf sokacaklar, benim cevap vermeyecegimi biliyorlar ya, bana lafi yedirtip beni susturmus gibi gorunmek icin, cahiller iste
Bu konu'da kilitlenebilir, nasilsa ilgilenmiyorum.
bize cahil diyecek kadar akıllısın madem o elin """"""cinsel organ kısmına"""""" nasıl fırlıyor acıklasanasanal alemdekı her yemin doğru kabul ediliyosa ben de google'dan hatim indireyim bilgisayarıma, sevaba girerim hic olmazsa
![]()
aaa
öyle mi demiş cidden? ne garip adammış yahu
bu arada bugün açılan konu başlıkları oldukça ilginç. Birisi de adamı yıkadım diye açmıştı ne gülmüştüm![]()
nişanlancaksınız ve senin bugüne kadar elinin çarpmaması hata![]()