Çok utanıyorum, elim yanlısıkla sevgilimin hassas bölgesine çarptııı :S

ayy çok güldüm çok komiksin.birde şey demene takıldım "sevgilimin şortundaki cinsel organına" :))
sanki başka yerde olma ihtimali varmış gibi.:27:

Siz var ya, hepiniz birbirinizi ya*iyorsunuz..
Sadece 1 kisi erkek oldugunu idiaa etti, simdi masallah hepiniz onun pesinden aynisini soyluyorsunuz.
Sirf 'sortunun ustunden' dedigim icin mi yani? Ben boyle cahillik gormedim.
Bana erkek diyenlerin hepsini Allah'a havale ediyorum.

Bu arada her seyin uzerine yemin ederimki, yarina sag cikmak nasip olmadin eger yalan soyluyorsam, ben erkek degilim!
Buraya fikir edinmek icin geldim ama yanlis etmisim, bir daha yapmam. Bu arada artik kimse bana bir sey yazmasin cunku bu mesajimdan sonra tek bir sey bile yazmayacagim. Ki zaten bunuda soyledikten sonra kesin kendini bilmez bir kac kisi bir sey yazacak, mesela bana hakaret edecekler, veya dalga gecip laf sokacaklar, benim cevap vermeyecegimi biliyorlar ya, bana lafi yedirtip beni susturmus gibi gorunmek icin, cahiller iste :D

Bu konu'da kilitlenebilir, nasilsa ilgilenmiyorum.

fiziksel olarak baya zor bi durum hemde ıkı kere olunca ee ınsan şaşırıyoo :53::53::53::53::53:

Siz var ya, hepiniz birbirinizi ya*iyorsunuz..
Sadece 1 kisi erkek oldugunu idiaa etti, simdi masallah hepiniz onun pesinden aynisini soyluyorsunuz.
Sirf 'sortunun ustunden' dedigim icin mi yani? Ben boyle cahillik gormedim.
Bana erkek diyenlerin hepsini Allah'a havale ediyorum.

Bu arada her seyin uzerine yemin ederimki, yarina sag cikmak nasip olmadin eger yalan soyluyorsam, ben erkek degilim!
Buraya fikir edinmek icin geldim ama yanlis etmisim, bir daha yapmam. Bu arada artik kimse bana bir sey yazmasin cunku bu mesajimdan sonra tek bir sey bile yazmayacagim. Ki zaten bunuda soyledikten sonra kesin kendini bilmez bir kac kisi bir sey yazacak, mesela bana hakaret edecekler, veya dalga gecip laf sokacaklar, benim cevap vermeyecegimi biliyorlar ya, bana lafi yedirtip beni susturmus gibi gorunmek icin, cahiller iste :D

Bu konu'da kilitlenebilir, nasilsa ilgilenmiyorum.

bize cahil diyecek kadar akıllısın madem o elin """"""cinsel organ kısmına"""""" nasıl fırlıyor acıklasana :52: sanal alemdekı her yemin doğru kabul ediliyosa ben de google'dan hatim indireyim bilgisayarıma, sevaba girerim hic olmazsa:52:

Böyle konular açıyosunuz sonrada millet bu siteye kezban sitesi diyo (sozlüğü okuyanlar bilir) e haklılar bi yerde yani :D

bayan olduğunu sayalım böyle bir sorun yaşadın keşke buraya böyle bir konu açmasaydın saçma olmuş
geçmişşş olsun ne dyelim utandığı sorunlar açığa çıkarma bu yazıları üye olmayanlarda okuyor :19::19::19::20::20:

bize cahil diyecek kadar akıllısın madem o elin """"""cinsel organ kısmına"""""" nasıl fırlıyor acıklasana :52: sanal alemdekı her yemin doğru kabul ediliyosa ben de google'dan hatim indireyim bilgisayarıma, sevaba girerim hic olmazsa:52:

çok kıskandım bu espri benim aklıma neden gelmedi yaaaaaaaaa

:52::52::52::52::52::52::52::52:
HAHAHAHAHİHİHİHİHOHOHOHO ayyyyy hiç güleceğim yoktu yaaaa
ben olsam pardon sevgilim isteyerek oldu derdim:52::52::52::27:
çok çocukca hakkatende yaa ne var yani çarptıysan susmalar falan tele çıkmamalar artık başka şeyler yapma kısmına gelseniz ilişkinizde ne yapacaksın acaba:27:

Son düzenleme:
25 üye 5 tanede ziyaretçi uyumuyoruz senın derdıne çözüm arıyoruz yınede yaranamıyoruz:2::2::2::2::2::2:

bu arada bugün açılan konu başlıkları oldukça ilginç. Birisi de adamı yıkadım diye açmıştı ne gülmüştüm :1:

:52::52: çok güldümm yaa komik bir olay cidden sankii kasten yapıyormuş gibi 2. defada olması :26: :9: neysee cddi bir biçimde cevap veriyorum olabilir yanii insanlık halii çok fazla takmamaya unutmaya çalış.Not:bende yerinde olsam utanırdım sanırım :30: Canını sıkmana değmez ama üstünden günler geçmiş..

okurken çok güldüm kusura bakma :1:
çok tatlı yazmışın kız anlıyorum seni utangaçsın (Ki haklısın utanmakta) ama dert etme.çünkü kasıtlı olmayan birşey sonuçta

bence bu kadar üstüne gitmeyin bana samimi geldi bu kızceğız :)

bende siteye üye olmamdaki amacım burun estetiği olmuş olmamdı, üye oldum hemen konu açtım bununla yargılamamak lazım, konuşması üslubu falan hiç sapıkça değil..
ama çok komik geldi olay bana yaa :)
neden bu kadar çekimsersin ki ?
siz allah bilir öpüşmemişsinizdirde :D
nışanlanacak kadar çıkmışsanız bunları azcık aşmış olman gerekirdi yavrucuuum :6: kendimi posta gazetesinde yazan adam gibi hissettim :31:

ben de olsam utancımdan yerin dibine girerdim yapı meselesi bence bu durum biraz da utanma yani.
kendini fazla üzme ama kasma da hata ile olmuş sevgilinde nasıl olsa anlayışla karşılamış.
unutarak devam et yani bence :)

Bu kadar kendini suçlama tatlım.
Hassas bölge elinin altında dolaşmasaydı, çarpman imkansızdı. :20:

amma da safsın ha :)

neyse, bu vesileyle çocuğun bir erkek olduğunu ve dişilerdeki organdan değil penisi olduğunu öğrenmiş olmuşsundur işte:1:

Back
X