Çok utanıyorum, elim yanlısıkla sevgilimin hassas bölgesine çarptııı :S

ben de erkek oldugundan suphelıyım .

cınsel organına elının carpmasını anlarımda

sevgilimin şortundaki cinsel organa elim carptıda ne yanı

şort burada fantazi ürünü gibi olmus .ne gerek var ki

bu ayrıntıya .:19:

aa gerek olmaz olur mu sasham, ayrıntıya gırmezse nasıl bağırıcak ben erkeğim diye :52: :52: :52:

canım şortun da kısımlar var yani,
cinsel organ kısmı,
popo kısmı,
bacak kısmı.....

elide çarpacak kısmı iyi biliyomuş:27::27:

canım şortun da kısımlar var yani,
cinsel organ kısmı,
popo kısmı,
bacak kısmı.....

elide çarpacak kısmı iyi biliyomuş:27::27:

""tam o esnada sevgilim geldi `gel ben açayim` derken benim kapidaki olan elim birden yine hopaaa o `cinsel organ kismina` firladi şortunun üstünden.""

aynen çarpacak kısmı iyi biliyomuş ki şortun üstünden çarpmayı tercıh etmiş arkadaş :53: :53: baksana "cinsel organ kısmı"nı tercih etmiş :27: :27:

Son düzenleme:
"tam o esnada sevgilim geldi `gel ben açayim` derken benim kapidaki olan elim birden yine hopaaa o `cinsel organ kismina` firladi şortunun üstünden."

Nasıl fırlıyor yahu bu el ? Koskoca yazıda bu bağlantıyı bi çözemedim. Bi durmadı gitti. :44: :17:

:27:

Son düzenleme:
konu sahibi hala onlinesın konuyu okuyosun gülerek hatta belkı baska nicklerle yorum bile yapıyosun suanda.. keyfin yerinde herhalde, kimlere kopyalıyosun bu yazışmaları?? eglenceli bi grupsanız ben de katılayım sıze :52: :52: :52:

Son düzenleme:
Siz var ya, hepiniz birbirinizi ya*iyorsunuz..
Sadece 1 kisi erkek oldugunu idiaa etti, simdi masallah hepiniz onun pesinden aynisini soyluyorsunuz.
Sirf 'sortunun ustunden' dedigim icin mi yani? Ben boyle cahillik gormedim.
Bana erkek diyenlerin hepsini Allah'a havale ediyorum.

Bu arada her seyin uzerine yemin ederimki, yarina sag cikmak nasip olmadin eger yalan soyluyorsam, ben erkek degilim!
Buraya fikir edinmek icin geldim ama yanlis etmisim, bir daha yapmam. Bu arada artik kimse bana bir sey yazmasin cunku bu mesajimdan sonra tek bir sey bile yazmayacagim. Ki zaten bunuda soyledikten sonra kesin kendini bilmez bir kac kisi bir sey yazacak, mesela bana hakaret edecekler, veya dalga gecip laf sokacaklar, benim cevap vermeyecegimi biliyorlar ya, bana lafi yedirtip beni susturmus gibi gorunmek icin, cahiller iste :D

Bu konu'da kilitlenebilir, nasilsa ilgilenmiyorum.

buna çarpmak okadar kolaymıya ben kaç yıllık evlıyım hiç çarpmadım :24::24::24::24:

a nasıl çarpmadın ders alsana nasıl çarpılır hop şortun üstünden dikkat et üstünden
içinden değil
ama sen evlisin içindende olsa olur

ya şaka bi yana gerçekten uatanır insan nasılda oraya denk geldi diye
:17::17::17::17::17:

eli fırlamasaydı başka yerleri rahat durmazdı şekerim :9: :9:

Değecek olan, değer durmaz. :1:

$49936v201203310204270888967.flv.webp :
Feriha gızım buraya ne yazıldıysa o ..

Back
X