• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok utanıyorum. garip mi davrandım?

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
kız kardeşimin bir arkadaşıyla görüşüyorum. bikaç haftalık yazışma sonrasında bugün görüştük fakat ben çok garip bişiy yaptım ne etsem bilemiyorum. aptalıım aptalııım.
öncelikle ben bu oğlana flört etmediğimizi belirtmiştim. uzun süredir dostlarımla görüşemediğimi bu yüzden onunla vakit geçirme fikrinin ilgimi çektiğini söylemiştim.
buluştuk güzel bi iletişim kurduk.
ve sıkı durun!
istiklaldeydik ve insanlar ortamızdan geçiyordu hep. sohbetimiz bölünüp duruyodu bu şekilde. "koluna girebilir miyim, yürümemiz böyle çok güç oluyor ." diyip koluna girdim. o da anormal karşılamadı, "tabii" dedi. yoksa anormal mi buldu fakat belli etmedi bilemiyorum.
bu arada ilk buluşmamızdı ve biz yaklaşık bir aydır tanışıyorduk. nedendir bilmem, o an hiç çekinmeden bu davranışı sergiledim.
eskiden dostum olan erkeklerle birbirimizin koluna girerdik ama bu öyle bi durum olmadığından eve geldiğimde pişmanlık duydum.
başka yerlere falan girdik sonra, gezinirken ara ara koluma girdi ve gezmeye devam ettik. gerçekten komik bi randevu mu yoksa bana mı öyle geldi bilemiyorum. fakat huzurumu kaçıran kısım, istiklale ikinci çıkışımızda da kalabalıktan dolayı koluna girdiğimde; kollarının arasında duran parmaklarımı diğer eliyle hafifçe tutması oldu. bunu bi taciz olarak bulmadım, 2 saniyelik bi durumdu.

ah kızlarr! bana temiz bi fırça çekin. bu çocuğun daha önce hiç flörtü olmamış ve ben henüz onunla flört etmeyi düşünmüyodum. yanlış anlamış mıdır beni? çok seviyesiz bir davranış mı sergiledim? kardeşimin dostu diye yabancı görmediğimden yapmıştım bunu.

kız kardeşimin bir arkadaşıyla görüşüyorum. bikaç haftalık yazışma sonrasında bugün görüştük fakat ben çok garip bişiy yaptım ne etsem bilemiyorum. aptalıım aptalııım.
öncelikle ben bu oğlana flört etmediğimizi belirtmiştim. uzun süredir dostlarımla görüşemediğimi bu yüzden onunla vakit geçirme fikrinin ilgimi çektiğini söylemiştim.
ve sıkı durun!
istiklaldeydik ve insanlar ortamızdan geçiyordu hep. sohbetimiz bölünüp duruyodu bu şekilde. "koluna girebilir miyim, yürümemiz böyle çok güç oluyor ." diyip koluna girdim. o da anormal karşılamadı, "tabii" dedi. yoksa anormal mi buldu fakat belli etmedi bilemiyorum.
bu arada ilk buluşmamızdı ve biz yaklaşık bir aydır tanışıyorduk. nedendir bilmem, o an hiç çekinmeden bu davranışı sergiledim.
eskiden dostum olan erkeklerle birbirimizin koluna girerdik ama bu öyle bi durum olmadığından eve geldiğimde pişmanlık duydum.
başka yerlere falan girdik sonra, gezinirken ara ara koluma girdi ve gezmeye devam ettik. gerçekten komik bi randevu mu yoksa bana mı öyle geldi bilemiyorum. fakat huzurumu kaçıran kısım, istiklale ikinci çıkışımızda da kalabalıktan dolayı koluna girdiğimde; kollarının arasında duran parmaklarımı diğer eliyle hafifçe tutması oldu. bunu bi taciz olarak bulmadım, 2 saniyelik bi durumdu. ona umut verdiğimi düşündüm.

ah kızlarr! bana temiz bi fırça çekin. bu çocuğun daha önce hiç flörtü olmamış ve ben henüz onunla flört etmeyi düşünmüyodum. yanlış anlamış mıdır beni? çok seviyesiz bir davranış mı sergiledim? kardeşimin dostu diye yabancı görmediğimden yapmıştım bunu.

ve sıkı durun!
başka yerlere falan girdik sonra, gezinirken ara ara koluma girdi ve gezmeye devam ettik. gerçekten komik bi randevu mu yoksa bana mı öyle geldi bilemiyorum. fakat huzurumu kaçıran kısım, istiklale ikinci çıkışımızda da kalabalıktan dolayı koluna girdiğimde; kollarının arasında duran parmaklarımı diğer eliyle hafifçe tutması oldu. bunu bi taciz olarak bulmadım, 2 saniyelik bi durumdu. ona umut verdiğimi düşünmeme sebep oldu bu davranışıyla

Kac yasinda bu cocuk?

Senin de ilk flörtün herhalde. =)
Çok komik buldum böyle ufacık şeyleri sıkı durun diye anlatmanı.
Cidden benim de yaş kaç diye sorasım geldi. =)
Herkesin yaşaması gereken şeyler vardır; dönüm noktaları vardır.
Senin onun üzerinde bahsettiğin kadar ya da zannettiğin kadar büyük bir etkin olur mu bilemezsin. Olursa da olsun. Bırak kendisi düşünsün. O kadar minik bir şeyden bu kız bana abayı yaktı kesin diyecek kadar saf ise, gözü açılmış olur.
İyi gelir ona, merak etme.

ya ne güzel heyecanlar bunlar..... (Yaslandim mi ne?)

Ayrıca taciz ya da anormal bir durum yok. Eğer hoslanti vs yoksa ve daha fazla yakinlasmasin istiyorsan söylersin bir daha buluşmaya o gün öyle davrandim ama yanlis yorumlama diye..

ve sıkı durun!
başka yerlere falan girdik sonra, gezinirken ara ara koluma girdi ve gezmeye devam ettik. gerçekten komik bi randevu mu yoksa bana mı öyle geldi bilemiyorum. fakat huzurumu kaçıran kısım, istiklale ikinci çıkışımızda da kalabalıktan dolayı koluna girdiğimde; kollarının arasında duran parmaklarımı diğer eliyle hafifçe tutması oldu. bunu bi taciz olarak bulmadım, 2 saniyelik bi durumdu. ona umut verdiğimi düşünmeme sebep oldu bu davranışıyla

bence umutlanmıştır
çünkü 14 yıl çalıştım ve bunun çoğunluğu erkeklerin içindeydi, konuşmalarına şahit oldumki erkekler o kadar ufak şeylerden umutlanıyorlar, kızlar iş atıyor sanıyorki tahmin edemezsiniz, çok komedi bunlar ya. biz de öylee mal gibi arkadaşız sanıyoruz, meğer adamların ağzının suyu akıyormuş haberimiz yok.

Senin de ilk flörtün herhalde. =)
Çok komik buldum böyle ufacık şeyleri sıkı durun diye anlatmanı.
Cidden benim de yaş kaç diye sorasım geldi. =)
Herkesin yaşaması gereken şeyler vardır; dönüm noktaları vardır.
Senin onun üzerinde bahsettiğin kadar ya da zannettiğin kadar büyük bir etkin olur mu bilemezsin. Olursa da olsun. Bırak kendisi düşünsün. O kadar minik bir şeyden bu kız bana abayı yaktı kesin diyecek kadar saf ise, gözü açılmış olur.
İyi gelir ona, merak etme.
onu pek tanımadığım için böyle diyorum. yani yabancı birinin koluna girme durumu gibi gelmişti bana

Koluna gırmek mı:)ne var bunda yalnıs anlasılcak kı ve kalabalık oldugundan yuruyemedıgınıde belırtmıssın.Eee daha ne kasma bu kadar relaks ol:)yalnıs anlasılcak bı durum yok bence:)

Back
X