- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
-
geleneksel görüşleri olan biri diye korktum açıkçası. ama evet belirttim, yanlış düşünmemeliKoluna gırmek mı:)ne var bunda yalnıs anlasılcak kı ve kalabalık oldugundan yuruyemedıgınıde belırtmıssın.Eee daha ne kasma bu kadar relaks ol:)yalnıs anlasılcak bı durum yok bence:)
Abo kuzum öocuk görmemişse sen ne yapabilirsin ki niyet gerçekten önemli sen o niyetle yapmadıysan kendini suçlama o yanlış yorumlamış ama bundan sonra dikkat et o senin her hareketini yanlış anlayabilir yazık kalbi kırılmasınkız kardeşimin bir arkadaşıyla görüşüyorum. bikaç haftalık yazışma sonrasında bugün görüştük fakat ben çok garip bişiy yaptım ne etsem bilemiyorum. aptalıım aptalııım.
öncelikle ben bu oğlana flört etmediğimizi belirtmiştim. uzun süredir dostlarımla görüşemediğimi bu yüzden onunla vakit geçirme fikrinin ilgimi çektiğini söylemiştim.
buluştuk güzel bi iletişim kurduk.
ve sıkı durun!
istiklaldeydik ve insanlar ortamızdan geçiyordu hep. sohbetimiz bölünüp duruyodu bu şekilde. "koluna girebilir miyim, yürümemiz böyle çok güç oluyor ." diyip koluna girdim. o da anormal karşılamadı, "tabii" dedi. yoksa anormal mi buldu fakat belli etmedi bilemiyorum.
bu arada ilk buluşmamızdı ve biz yaklaşık bir aydır tanışıyorduk. nedendir bilmem, o an hiç çekinmeden bu davranışı sergiledim.
eskiden dostum olan erkeklerle birbirimizin koluna girerdik ama bu öyle bi durum olmadığından eve geldiğimde pişmanlık duydum.
başka yerlere falan girdik sonra, gezinirken ara ara koluma girdi ve gezmeye devam ettik. gerçekten komik bi randevu mu yoksa bana mı öyle geldi bilemiyorum. fakat huzurumu kaçıran kısım, istiklale ikinci çıkışımızda da kalabalıktan dolayı koluna girdiğimde; kollarının arasında duran parmaklarımı diğer eliyle hafifçe tutması oldu. bunu bi taciz olarak bulmadım, 2 saniyelik bi durumdu. ona umut verdiğimi düşünmeme sebep oldu bu davranışıyla
ah kızlarr! bana temiz bi fırça çekin. bu çocuğun daha önce hiç flörtü olmamış ve ben henüz onunla flört etmeyi düşünmüyodum. yanlış anlamış mıdır beni? çok seviyesiz bir davranış mı sergiledim? kardeşimin dostu diye yabancı görmediğimden yapmıştım bunu.
kız kardeşimin bir arkadaşıyla görüşüyorum. bikaç haftalık yazışma sonrasında bugün görüştük fakat ben çok garip bişiy yaptım ne etsem bilemiyorum. aptalıım aptalııım.
öncelikle ben bu oğlana flört etmediğimizi belirtmiştim. uzun süredir dostlarımla görüşemediğimi bu yüzden onunla vakit geçirme fikrinin ilgimi çektiğini söylemiştim.
ve sıkı durun!
istiklaldeydik ve insanlar ortamızdan geçiyordu hep. sohbetimiz bölünüp duruyodu bu şekilde. "koluna girebilir miyim, yürümemiz böyle çok güç oluyor ." diyip koluna girdim. o da anormal karşılamadı, "tabii" dedi. yoksa anormal mi buldu fakat belli etmedi bilemiyorum.
bu arada ilk buluşmamızdı ve biz yaklaşık bir aydır tanışıyorduk. nedendir bilmem, o an hiç çekinmeden bu davranışı sergiledim.
eskiden dostum olan erkeklerle birbirimizin koluna girerdik ama bu öyle bi durum olmadığından eve geldiğimde pişmanlık duydum.
başka yerlere falan girdik sonra, gezinirken ara ara koluma girdi ve gezmeye devam ettik. gerçekten komik bi randevu mu yoksa bana mı öyle geldi bilemiyorum. fakat huzurumu kaçıran kısım, istiklale ikinci çıkışımızda da kalabalıktan dolayı koluna girdiğimde; kollarının arasında duran parmaklarımı diğer eliyle hafifçe tutması oldu. bunu bi taciz olarak bulmadım, 2 saniyelik bi durumdu. ona umut verdiğimi düşünmeme sebep oldu bu davranışıyla
ah kızlarr! bana temiz bi fırça çekin. bu çocuğun daha önce hiç flörtü olmamış ve ben henüz onunla flört etmeyi düşünmüyodum. yanlış anlamış mıdır beni? çok seviyesiz bir davranış mı sergiledim? kardeşimin dostu diye yabancı görmediğimden yapmıştım bunu.
Tabi ki bulmuyorum , niye durduk yere koluma girsin ki birisi , hem de yeni gorusmeye baslamissiniz , tabi ki cocuk hoslandigini yorumlar , korkma istemeye gelmezler dunya tersine de donmez sen koluna girdin diye . Ama sorunun cevabi bana gore evet yanlis anlamistir.bu yorumla da kola girme durumunun hiçbir zaman arkadaşça bulmadığın sonucuna mı varmalıyım?
kız kardeşimin bir arkadaşıyla görüşüyorum. bikaç haftalık yazışma sonrasında bugün görüştük fakat ben çok garip bişiy yaptım ne etsem bilemiyorum. aptalıım aptalııım.
ve sıkı durun!
benim yetiştiğim çevrede bu hareket arkadaşça yapılır çoğu kez.Tabi ki bulmuyorum , niye durduk yere koluma girsin ki birisi , hem de yeni gorusmeye baslamissiniz , tabi ki cocuk hoslandigini yorumlar , korkma istemeye gelmezler dunya tersine de donmez sen koluna girdin diye . Ama sorunun cevabi bana gore evet yanlis anlamistir.
bu üslupla yapılan bi yorumu ciddiye almıycamsenin gibi bunları dusunen kız ne yurur elin adamıyla istiklalde, gerci yurumelisin de niye korumacı yaklastım bılmıyorum
ben koluna gerçekten o anlık durumu kolaylaştırmak için girmiştim. o öyle yaptığında ise mimiklerim dondu birden, yaptığı şeyin ne olduğunu algılamaya çalıştım. açıkcası "amanın" dedim. ben durumu algılayana kadar elini elimden çekti zaten.etkilenmişsin gibi sen de etkilenmediysen gene de belirt aranızdaki durumun flört olmadığını da umutlanmasın .ya anormal bulmadım ben içinden gelen bu durum .sen ne hissettin peki öyle yapınca ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?