- 13 Kasım 2014
- 316
- 101
- 48
- Konu Sahibi quantumkizi
-
ben koluna gerçekten o anlık durumu kolaylaştırmak için girmiştim. o öyle yaptığında ise mimiklerim dondu birden, yaptığı şeyin ne olduğunu algılamaya çalıştım. açıkcası "amanın" dedim. ben durumu algılayana kadar elini elimden çekti zaten.
ay ben de öyle düşünmüştüm ne yalan söylym ahahahaGarip bir durum yok ortada rahat ol ama bana öyle geliyor ki sen bu çocukla görüşmeye devam edersen bir hayli hoşlanacaksın ondan. Neden bilmiyorum içimden bir ses böyle söylüyor.
benim yetiştiğim çevrede bu hareket arkadaşça yapılır çoğu kez.
binlerce kez belirtmem gerekiyor sanırım niye endişelendiğim hakkında. bu çocuk bu davranışımı yanlış algılayarak elimi tutmuş olabilir. daha önce hiç flörtü olmadığı için beni yanlış anlamış olabilir. ne kadar kötü niyetlisiniz anlam veremiyorum. ben de zaten ilk görüşmede hiç düşünmeden koluna girdiğim için rahatsız olduğumu belirttim. öldürün toprağa gömün isterseniz yetmiyor galiba kimseye düzgünce fikirlerini sunmakMadem senin yetiştiğin çevrede arkadaşça bir hareket bu, neden kastın bu kadar ?
Ve dahası bu çocukla öyle arkadaş sayılmazsınız bence. Daha ilk buluşma yani.
İlk buluşma belirler yönü genellikle.
Ben de İstiklal'de senin sebebinden dolayı en yakın, kardeşim gördüğüm bir erkekle kolkola yürüdüm.
Ama hiç böyle acabalarım olmadı. Neden ? Çünkü zaten o benim arkadaşımdı.
Seni böyle acabalara sevk eden şey daha çok yeni tanışıyor olmanız.
O yüzden senin "yetiştiğin" çevrede arkadaşça bir şeyse bu, arkadaş olduklarının koluna gir canım
birkaç "selam, nasılsın" mesajından sonra romantik anlamda bi gelişme olmadı. iyi hissettim kendimi, akıllı bi çocukmuş neyse ki davranışımı yanlış yorumlamamış muhtemelenay ben de öyle düşünmüştüm ne yalan söylym ahahaha
teşvik edelim buradan
bu çocukla görüş konu sahibi arkadaşım dene bir gerçekten
evet haklısın. fakat demek ki çoğu kişi şok olmuş ki aşırı olumsuz eleştiriler geldi. yani baya sıkı durulcak bi davranış sergilemişim"SIKI DURUN!!" diyince dedim Aman Allah'ım ne yaptı bu kız? Hiçbirşey olmaz bundan şaka mısın ayol..
yani dostalarımla görüşmeye başladığımda seninle görüşmeyeceğim mi demek istedin... insanların size olan zaaflarını bu şekilde kullanmayın... çocuğun size olan ilgisi ortadayken onunla konuşacağınız tek bir kelime bile ona ümit verecektir... ki kalmış siz birde koluna girmişsiniz... evet çok arkadaşça bir davranış olabilir ama karşınızdaki insanın duygularını biliyorsanız bunu yapmayacaksınız... hatta size ilgisi olan birine ilginiz yoksa hiç konuşmayacaksınız... yoksa ne yaparsanız yapın umutta vermiş ümitte vermiş olursunuz.... ayrıca kullandığınız cümle çok onur kırıcı karşınızda kim olursa olsun kullanılmayacak bir kelime......öncelikle ben bu oğlana flört etmediğimizi belirtmiştim. uzun süredir dostlarımla görüşemediğimi bu yüzden onunla vakit geçirme fikrinin ilgimi çektiğini söylemiştim.
binlerce kez belirtmem gerekiyor sanırım niye endişelendiğim hakkında. bu çocuk bu davranışımı yanlış algılayarak elimi tutmuş olabilir. daha önce hiç flörtü olmadığı için beni yanlış anlamış olabilir. ne kadar kötü niyetlisiniz anlam veremiyorum. ben de zaten ilk görüşmede hiç düşünmeden koluna girdiğim için rahatsız olduğumu belirttim. öldürün toprağa gömün isterseniz yetmiyor galiba kimseye düzgünce fikirlerini sunmak
Madem senin yetiştiğin çevrede arkadaşça bir hareket bu, neden kastın bu kadar ?
Ve dahası bu çocukla öyle arkadaş sayılmazsınız bence. Daha ilk buluşma yani.
İlk buluşma belirler yönü genellikle.
Ben de İstiklal'de senin sebebinden dolayı en yakın, kardeşim gördüğüm bir erkekle kolkola yürüdüm.
Ama hiç böyle acabalarım olmadı. Neden ? Çünkü zaten o benim arkadaşımdı.
Seni böyle acabalara sevk eden şey daha çok yeni tanışıyor olmanız.
O yüzden senin "yetiştiğin" çevrede arkadaşça bir şeyse bu, arkadaş olduklarının koluna gir canım
katılıyorum diyicem ve öldürme meselesine ortak çıkarılmaktan korkuyorum
Biz iki kişiyiz
"basit çevre?" bu ne saygısızlık?Sana yanlış yapmışsın girmeseydin dediklerinde, "benim yetiştirildiğim çevre" şeklinde sanki bunu diyen basit bir çevreden gelmiş gibi davranırsan kötü niyetli ben değil sen olursun ve ben de sana o yorumu yazarım.
Yanlış yapmışsın, baştan düşüncektin o zaman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?