- Konu Sahibi pizzakraker
-
Anneniz de ayni benim annem gibi davranmis bravo ona. Sahsen kimseden destek olmayinca tuy dokucu kreme kaldim. Simdi de lumeayi deniyorum. Bununla ilgili konum var merak edersen.
ah canım yaaa geçmiş olsun ama tüyleri öyle alınsan evet kıl dönmeleri falan oluyor. o bölge zor bende evlenirken makinayla aldırmıştım kuzenime ama kendin yapman zor gözüküyor. ağda denesen olmaz mı ağdayı yapıştır yapıştır çek. zaten az bir bölgene lazım sanırsam az bir ağdayla halledersin. sıkma canını yavrum. ben bile artık bunaldım da lazer epilasyon yaptırsam diye düşünür oldum. ilerde de yaptırırsın lazeri kurtulursun tamamen. bunda kendini üzecek bişey yok. hiç alamıyorum acıyor diyorsan jiletle al gitsin derim ki ben öyle yapıyorum ne yalan söyliyim. her banyoda jiletle temizliyorum geçiyorum. ama o da çok kalınlaştırıyor eğer çok zorunlu kalmazsan yapma derim.
Hic kendini uzme, jiletle al gitsin. Ilerde de lazer yaptirirsin
emla isminde bir krem var. ben lazer oncesi kullanmistim, sahane uyusturuyor. en az 1 saat en cok 2 saat bekletin., anca uyusturuyor. onu surun sonra agdayi elinize alarak kucuk kucuk yolmaya baslayin. ya da yapistirip hepsini alin.
merhaba ben 18 yaşındayım. annemle aramız hiçbir zaman çok iyi olmadığı için bazı sorunlar yaşıyorum. ergenlik dönemimde bacağimdaki tüyleri nasıl alacağımı gösterip yardım etti ama genital bölge için elime bi eldiven tutuşturup "bununla al" dedi. bir iki denedim ama çok acıdı. sürekli erteleye erteleye iyice büyüdü. yanları makineyle alıyorum ama genel temizlikten çok korkuyorum. aslında çok titizim ve vücudumun diğer kısımlarını çok iyi temizlerim ama genital bölgede çok korkuyorum. kuaföre gitmekten de utanıyorum. anestol krem aldım uyuştursun diye ama onun da hiçbir etkisi olmadı. bi de dün bi tüy kökü iltihaplanmış sanırım kıpkırmızı oldu çok acı çekiyorum nolur yardım edin çok utanıyorum:26:
emla isminde bir krem var. ben lazer oncesi kullanmistim, sahane uyusturuyor. en az 1 saat en cok 2 saat bekletin., anca uyusturuyor. onu surun sonra agdayi elinize alarak kucuk kucuk yolmaya baslayin. ya da yapistirip hepsini alin.
Canım ya bende ağdayla alıyorum ama alana kadar canımdan can gidiyor
Bu uyuşturan kremlerin herhangi bir zararı var mıdır accaba bende mi alsam nerden temin ediyorsunuz bir de?
herkeste etkili olmuyormuş diye okudum ben ama yine de deneyeceğim. çaresizim zaten.
teşekkür ederim yardımınız için:44:
annenin yardımcı olmamasını kınadım
ancak bence kuaförden utanma
onlar neler görüyor dimi
tüy dökücü krem iyice kalınlaştırır diyorlar diye hiç bulaşmak istemiyorum ona. lumeayı direkt mi uyguluyorsunuz kremden/ağdadan sonra mı?
çok teşekkür ederim yardımınız için.
ah ağdayla alacak kadar cesaretim/becerim olsa... yapış yapış yapıyorum her yerimi. eczanelerde var emla. biraz tuzlu ama...
merhaba ben 18 yaşındayım. annemle aramız hiçbir zaman çok iyi olmadığı için bazı sorunlar yaşıyorum. ergenlik dönemimde bacağimdaki tüyleri nasıl alacağımı gösterip yardım etti ama genital bölge için elime bi eldiven tutuşturup "bununla al" dedi. bir iki denedim ama çok acıdı. sürekli erteleye erteleye iyice büyüdü. yanları makineyle alıyorum ama genel temizlikten çok korkuyorum. aslında çok titizim ve vücudumun diğer kısımlarını çok iyi temizlerim ama genital bölgede çok korkuyorum. kuaföre gitmekten de utanıyorum. anestol krem aldım uyuştursun diye ama onun da hiçbir etkisi olmadı. bi de dün bi tüy kökü iltihaplanmış sanırım kıpkırmızı oldu çok acı çekiyorum nolur yardım edin çok utanıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?