- 11 Ekim 2016
- 106
- 57
- 48
Sevgili arkadaşlar sanırım bir yanlış anlaşılma var. Sürekli demek ki sevgilini sevmiyorsun diyorsunuz. Buna müsaade ederseniz ben karar vereyim. Sevgilimi tabi ki seviyorum. Beraber güzel vakit geçiriyoruz ve bana kendimi iyi hissettiriyor. Bu olaydan önce de asla başkasına karşı böyle bi şey hissetmemiştim zaten. Diğer yorumlarda bir hanımefendi aşık değil seviyor demişti. O doğru. Evet kör kütük aşık değilim ama seviyorum tabi ki.
Böyle bir şeyi başkasına karşı ilk defa hissedince gerçekten büyük suçluluk duydum ve bu histen kurtulmak için ne yapmam gerektiğini size sordum.
Emin olun sevmiyor olsam zaten sevmiyorum derdim ki zaten öyle bi durumda ayrılırdım da.
Muhtemelen böyle bi hissi yaşamadan hiçbiriniz anlayamıcaksınız ha keşke ben de yaşamasaydım orası ayrı.
Böyle bir şeyi başkasına karşı ilk defa hissedince gerçekten büyük suçluluk duydum ve bu histen kurtulmak için ne yapmam gerektiğini size sordum.
Emin olun sevmiyor olsam zaten sevmiyorum derdim ki zaten öyle bi durumda ayrılırdım da.
Muhtemelen böyle bi hissi yaşamadan hiçbiriniz anlayamıcaksınız ha keşke ben de yaşamasaydım orası ayrı.