• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Utanıyorum :(

Ruh ikizi fln böyle şeyler yok bence,muhtemelen o kişiyi de daha iyi tanısanız sizin için çekiciliğini kaybeder. Bence bu konuyu çok düşünmemeye çalışın.

Hissettigin bir seyden kurtulmak mi?

Sacini falan kestirmek gibi bi sey sandin sen bu his mevzularini galiba.

Sevgilini sevmedigin apacik ortada ister ayril ister bugun bunu ikizin san 3 hafta sonra başkasını. Bu is boyle gider

Hanımefendi neden sevmeyim sevgilimi? Sevmesem bunca zamandır neden birlikteliğim devam etsin. Bu kadar kolay şeyler değil ki bunlar ne kadar kolaymış gibi yazmışsınız. şimdi bunu 3 hafta sonra başkasını bu iş böyle gider demişsiniz bir de. Beni tanımadan ne kadar kolay yargılamışsınız. Neyse umarım sizin de başınıza gelmez büyük konuşmayın derim.

Sevgilini yeterince sevseydin boyle bir durum yaşamazdin ki, bir bosluk var demek ki, bu boslugu evlenmeden farketmek guzel. Cunku evlendikten sonra baskasina aşık olursab isler iyice sarpa sarar.
Cozum tek, sevgiliye yol verilecek, bu adamla olursa olur, olmazsa bile başkasına aşık olunur. Ama mevcut sevgiliyle bu is yurumez.
verilecek en mantıklı cevap

Canım bu işler kişinin başına gelmeden asla anlaşılamaz. Sakın erkek arkadaşından ayrılmak gibi bir hataya düşme, burada ağzı olan konuşuyor. Senin yaşadığın durumun aynısını ben evlenmek üzereyken yaşadım üstelik. Sevgilim her anlamda mükemmel bir eş adayıydı. Evleneceğimiz günün tarihi bile belliydi. Böyle bir durumdayken, o günlerde tesadüfen biriyle tanıştım. Kendisi tip anlamında tam aşık olabileceğim yakışıklılığa, bakışlara, ses tonuna, karizmaya ve konuşma tarzına sahipti. Bir an nasıl bir elektriklenme oldu aramızda, inan o an başkası yanımızda olsaydı o bile hissederdi. Konuşamadan sadece bakışıyorduk, çarpılmıştık adeta, aynı filmlerdeki gibi.. İlk görüşte aşka inanmam ama dedikleri şey bu olmalıydı işte. İnan yanından ayrılırken kafam çivit çarşısı gibi karman çorman olmuştu. Bir yanda sevdiğim adam , diğer yanda ilk defa gördüğüm hayallerimin erkeği. 2-3 gün sürdü bu içimdeki kaos. "Tam da evlilik arefesinde olacak iş mi bu ya, Allahım beni mi sınıyorsun?" tarzında git-geller...

Sonra düşündüm. Oturdum mantıklıca düşündüm. Dedim ki, Nişanlım herşeyiyle dört dörtlük bir adam. Ona verdiğim emekler var, dostluğumuz var. Ona sevgim birden oluşmadı, aylar içinde gelişti ve sıkıntı duyduğum bir tarafı da yok.

Diğer tarafta dış görünüşünden etkilendiğim fakat onunlaolsam sonumuzun neolacağından emin olmadığım bir adam. Belki de evli, onu bile bilmiyorum. Belki de alkoliğin teki..yada aslında bir sapık. Tabi uç noktalarda düşünüyorum ama canım, bu zamanda adam gibi adam da pek kalmadı biliyorsun ki.

Neyse o kişiden bile isteye çok uzak durdum. Şimdi 8 yıllık evliyim ve eşimle evlendiğime bir gün olsun pişman olmadım. Bazen o kişiyle yolda karşılaşıyoruz, çocuk gibi hareketler yapıyor, yanındakini dürterek beni gösteriyor, dikkat çekmek için değişik hareketler yapıyor, onu göreyim diye. Ama ben görmezden geliyorum tabi. İlk tanıyışta en berbat insanlar bile gözümüze çok hoş gelebiliyorlar. Onunla olsaydın belki asla bu kadar mutlu olmazdın, sevilmezdin, huzurlu olmazdın, böyle düşünerek ve o kişiden uzak kalarak , sen de kafandan atabilirsin benim gibi ;)

Bazen iliski uzun yada monotonlastiysa birsey hissettim sanabiliyorsun. Emin ol bugun erkek arkadasin terketse o adam askimdan oluyorum dese oglum bi git dersin, en degerli sevgilin olur ay ne hissettmisim ohk falan dersin. Sadece adami gorme konusma dusunme kisa bir sure icinde kendiliginden unutacaksin zaten..

Hanımefendi neden sevmeyim sevgilimi? Sevmesem bunca zamandır neden birlikteliğim devam etsin. Bu kadar kolay şeyler değil ki bunlar ne kadar kolaymış gibi yazmışsınız. şimdi bunu 3 hafta sonra başkasını bu iş böyle gider demişsiniz bir de. Beni tanımadan ne kadar kolay yargılamışsınız. Neyse umarım sizin de başınıza gelmez büyük konuşmayın derim.
Belkide o yollardan gecmis bir tecrube yazmistir bunu.

Seni yargilamadim gercegi yazdim dedim ya ister kabul et ister etmebgercegin bu.

Bak anlatayim unide sevgilim var 2 saat uzaklikta bir sehirde okuyordu. 1 yil cok iyiyiz aaigim seviyorum. Sonra bi gun bulusmaya en yakin arkadaşıyla geldi. Evet deli gibi etkilendim. Once yok canim muhabbeti iyiydi ondan dedim. Sonra baktim aklima geliyor gozleri falan. Baska bi erkege icimde ufak kirintilar hissedince sevgilimden ayrildim. Ne onunla ne arkdasiyla iletisime gecmedim. Aradan zaman gecti yoluma baktim falan.

Yanindemem o ki senin aklina gelio buraya konu actirdiysa evet sevgilini artik eskisi gibi sevmiyorsun.

Bugun bu yarin baskasi olur lafimda dogru insani bulana kadar anlaminda soyledim.

Duygusal degil gercekci ol hislerinle yuzles ustunu kapatmaya icinden atip kurtulmaya calismakla kendini kandirirsin

Belkide o yollardan gecmis bir tecrube yazmistir bunu.

Seni yargilamadim gercegi yazdim dedim ya ister kabul et ister etmebgercegin bu.

Bak anlatayim unide sevgilim var 2 saat uzaklikta bir sehirde okuyordu. 1 yil cok iyiyiz aaigim seviyorum. Sonra bi gun bulusmaya en yakin arkadaşıyla geldi. Evet deli gibi etkilendim. Once yok canim muhabbeti iyiydi ondan dedim. Sonra baktim aklima geliyor gozleri falan. Baska bi erkege icimde ufak kirintilar hissedince sevgilimden ayrildim. Ne onunla ne arkdasiyla iletisime gecmedim. Aradan zaman gecti yoluma baktim falan.

Yanindemem o ki senin aklina gelio buraya konu actirdiysa evet sevgilini artik eskisi gibi sevmiyorsun.

Bugun bu yarin baskasi olur lafimda dogru insani bulana kadar anlaminda soyledim.

Duygusal degil gercekci ol hislerinle yuzles ustunu kapatmaya icinden atip kurtulmaya calismakla kendini kandirirsin
Üniversiteli aklıyla 35 yaşlarındaki akıl asla bir olmuyor. O dönemlerde gençler lay lay lom yapıyor tabi , ciddi bir ilişki ve verilen emekler doğrultusunda bir kaç yılın geçmiş olması senin tüm bu düşündüklerini çöpe atar canım..

Ayrıca bir de aşk ile sevgiyi aynı şey sanıyorsunuz bir çoğunuz. Öncelikle lütfen farklı şeyler olduğunu bir idrak edin. Konu sahibi aşık olmuş olsaydı zaten başkasını gözü görmeyecekti ama kız seviyor, aşık değil. Ki en doğrusu da budur. Ben de eşimle severek evlendim. Aşık olunca hata yapma olasılığınız çok yüksek. Karşınızdakini koşulsuz, sorgusuz sualsiz kabul ediyorsunuz bi kere. Aşk bitince de herşeyi gözünüze çarpıyor adamın. Öyle olmaktansa mantığınızla sevin.

Arkadaşlar hepinize merhaba, bilenleriniz vardır bir süredir bir ilişkim var. Çok da iyi bir insandır kendisi gayet de anlaşırız bir problem yok. Ama geçen hafta yeni biriyle tanıştım, erkek arkadaşımın da tanıdığı birisi :KK43: ve ben kendisinden biraz etkilendim :KK43: Konuştukça o kadar çok ortak noktamız çıktı ki nasıl desem ruh ikizim gibi hissettim. Lütfen yargılamayın. Böyle bir his ilk defa başıma geldi. Şıpsevdi ya da sadakatsiz biri asla değilimdir. Hatta böyle durumlarda gerçekten sevsen başkasından hoşlanmazdın bile falan derdim ama demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bu histen nasıl kurtulabilirim?? :KK43:

Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ben onu ruh ikizim gibi hissettim evet bunu itiraf ediyorum ama böyle bir şeyi erkek arkadaşıma yapamam. Bu histen nasıl kurtulabilirim diye soruyorum size.
Geçici bir hayranlıktır umarım.

Üniversiteli aklıyla 35 yaşlarındaki akıl asla bir olmuyor. O dönemlerde gençler lay lay lom yapıyor tabi , ciddi bir ilişki ve verilen emekler doğrultusunda bir kaç yılın geçmiş olması senin tüm bu düşündüklerini çöpe atar canım..

Ayrıca bir de aşk ile sevgiyi aynı şey sanıyorsunuz bir çoğunuz. Öncelikle lütfen farklı şeyler olduğunu bir idrak edin. Konu sahibi aşık olmuş olsaydı zaten başkasını gözü görmeyecekti ama kız seviyor, aşık değil. Ki en doğrusu da budur. Ben de eşimle severek evlendim. Aşık olunca hata yapma olasılığınız çok yüksek. Karşınızdakini koşulsuz, sorgusuz sualsiz kabul ediyorsunuz bi kere. Aşk bitince de herşeyi gözünüze çarpıyor adamın. Öyle olmaktansa mantığınızla sevin.
Ask ile sevginin farkli sey oldugunu idrak etmedigimi nereden cikardiniz?
Yorumu konu sahibine yaptim bu da benim düşüncem. Simdi kalbim baska birine meyletsin baska erkek icin konu acayim esimden ayrılırım. Bu da benim bakis acim ve secimim.

Bir kadin icimdeki histen nasil kurtulurum diye yrd istiyor debelenip duruyorsa orada ciddi bir durum vardir. Yine bana gore tabi ki. Bir baska kadin bunu onemsemeyebilir ben onemserim

Cabayla duygularini degistiremezsin ama zamanla bu duygular geldigi gibi kendiliginden gidebiliyor gozlemledigim kadariyla. Kimse kimseyi omrunun sonuna kadar sevmek zorunda degil. Tanistigin kisiye duygularin cok fazla ise sevgilinden ayrilman munasip olur.

Ask ile sevginin farkli sey oldugunu idrak etmedigimi nereden cikardiniz?
Yorumu konu sahibine yaptim bu da benim düşüncem. Simdi kalbim baska birine meyletsin baska erkek icin konu acayim esimden ayrılırım. Bu da benim bakis acim ve secimim.

Bir kadin icimdeki histen nasil kurtulurum diye yrd istiyor debelenip duruyorsa orada ciddi bir durum vardir. Yine bana gore tabi ki. Bir baska kadin bunu onemsemeyebilir ben onemserim
Şuan yaşın kaç bilmiyorum ama bekara zaten adam boşamak kolay gelir :) Şuan böyle düşünüyor olman çok normal..ama bir kaç yıl geçip iyice tecrübe sahibi olduğunda bu yazdıklarının hiç birini artık düşünmüyor olacaksın. Tabi bu da benim düşüncem ;)

Arkadaşlar hepinize merhaba, bilenleriniz vardır bir süredir bir ilişkim var. Çok da iyi bir insandır kendisi gayet de anlaşırız bir problem yok. Ama geçen hafta yeni biriyle tanıştım, erkek arkadaşımın da tanıdığı birisi :KK43: ve ben kendisinden biraz etkilendim :KK43: Konuştukça o kadar çok ortak noktamız çıktı ki nasıl desem ruh ikizim gibi hissettim. Lütfen yargılamayın. Böyle bir his ilk defa başıma geldi. Şıpsevdi ya da sadakatsiz biri asla değilimdir. Hatta böyle durumlarda gerçekten sevsen başkasından hoşlanmazdın bile falan derdim ama demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bu histen nasıl kurtulabilirim?? :KK43:

Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ben onu ruh ikizim gibi hissettim evet bunu itiraf ediyorum ama böyle bir şeyi erkek arkadaşıma yapamam. Bu histen nasıl kurtulabilirim diye soruyorum size.

Gercekden aşık olsaydin gözün başkasını görmezdi demekki kopukluk var aranızda ki bu his oluşmuş en saglikli karar ayrılmaniz ve daha net olmaniz

Seviyorsundur da asik degilsindir. Ayril sevgilinden bu zihinsel de olsa bie cesit aldatmadir bana gore

yargılanacak bi durum yok ve bu histen kurtulsan bile erkek arkadaşın doğru kişi değil senin için
erkek arkadaşından ayrıl
erkek arkadaşın varken böyle hissedebiliyosan zaten ilşkiniz bitmiş demektir
hem kendine hem erkek arkadaşına iyilik yapmış olursun

Seni kinamiyorum kesinlikle. Bunun tek sebebi var o da hayatindaki insani yeterince sevmiyorsun. Cozum ayrilik gibi duruyor. Cunku bu cocuk olmasa yine baskasindan hoslanirsin mutlaka. Sevgi eksikligi var maalesef. Ve bu durum tehlikeli bir yanlis yaparsin Allah korusun. Insaniz sonucta hatalar bizim icin. Yinede son karar senin kendin icin en dogru hareket neyse onu yap.

Şuan yaşın kaç bilmiyorum ama bekara zaten adam boşamak kolay gelir :) Şuan böyle düşünüyor olman çok normal..ama bir kaç yıl geçip iyice tecrübe sahibi olduğunda bu yazdıklarının hiç birini artık düşünmüyor olacaksın. Tabi bu da benim düşüncem :KK66:

3.5 yillik evliyim 2.5 yasinda kizim var. Ben hep boyleydim yine boyle olurum uani insan kendini bilir diyorum. Dogru yanlis tartisilir her karar ama bence buraya konu acacak kadar icinde yer etmis bir histen bahsediyoruz. Gormezden gelmek sevgilimi seviyorum emeklerim var hayallerim var laflar i sadece bana gore kendini kandirmaca olur. Yani birini severken biri hakkinda bi seyler hissettim hislerimden nasil kurtulurum mevzusu nasil yok bi sey yavrum yoluna devam et seklinde girulur bende anlamam bunu

Valla akacak kan damarda durmaz derler, duyguların bastırılabileceğine inanmıyorum ben. İlla ki patlar bir süre sonra, ne yaparsan yap engelleyemezsin bana kalırsa. :KK51:
Adamı görme diyeceğim, ama karşılaşma ihtimaliniz olan ortamlar varsa o iş yaş. Bir de aklına iyice girdiyse, adamı sosyal medyada aratırken bulursun kendini sonra. :KK14:
Yani şu an evet masum durumdasın ama, bu durum ilerlemeye başladığı anda sevgiline haksızlık olur. İş o raddeye vardığı anda açık yüreklilikle adamı serbest bırakman gerekir.
Yani umalım ki, bir anlık bir etkilenme olsun diyorum. Kurtulma çabasına girdiğine göre pek öyle değil gibi.
Bir de bu durum aslında, başka bir şeyin habercisi. Sevgilinle aranızdaki şeyin o kadar da güçlü olmadığını gösteriyor. Herhangi bir hamle olmadığı halde, öylesine birini görüp etkilenme durumu oluyorsa, bir de ilişkini gözden geçirmeni tavsiye ederim. İyi akşamlar. :KK51:

Uzun süreli bir ilişkiyse tuttu yoktur gizem yoktur o keşfetme arzusu yoktur. Bunların açlığı eksikliği sebep olmuş olabilir etkilenmende. Çoğu kadın bunu yaşamıştır. Tvdeki bi dizi karakteride olsa aynı yakınen tanıdığın bir insan olsada aynı. Sevgiline bağlılık duyuyorsan anlık biseydir bu yaşadığın duygu zaten geçer.yok devam ederse ayrıl gitsin zaten

Gözlerini kapat nefesini tut 10 saniye ve bırak hemen unutursun ex çocuğu :D nasıl bir sorudur bu böyle? Duygularımız hele ki ask hoslanti etkilenme adi altinda olan duygular zaten bizim elimizde olan seyler değil tabi ki engel olamazsın. Ama anlattiklarindan sunu anlıyorum sevgilini sevmiyorsun ve duygusal anlamda da seni doyurmuyor. ( Adam zorla sevdirecek degil tabili kendini)

Bence fazla zorlama sirf sevgilim olsun diye sevgilicilik oynayip hayati zindan etme kendine. Hal böyle gercekten etkilendigin insanlar çıkar karşına malum başında bağlı olduğu için böyle arkasından cigerci kedisi gibi bakakalirsin. ;)

Back
X