- 11 Ekim 2016
- 106
- 57
- 48
Ya bu histen kurtulamazsan o zaman ne yapmayı düsünuyosun
Bu hissin geçmeme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum açıkçası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu histen kurtulamazsan o zaman ne yapmayı düsünuyosun
Hissettigin bir seyden kurtulmak mi?
Sacini falan kestirmek gibi bi sey sandin sen bu his mevzularini galiba.
Sevgilini sevmedigin apacik ortada ister ayril ister bugun bunu ikizin san 3 hafta sonra başkasını. Bu is boyle gider
verilecek en mantıklı cevapSevgilini yeterince sevseydin boyle bir durum yaşamazdin ki, bir bosluk var demek ki, bu boslugu evlenmeden farketmek guzel. Cunku evlendikten sonra baskasina aşık olursab isler iyice sarpa sarar.
Cozum tek, sevgiliye yol verilecek, bu adamla olursa olur, olmazsa bile başkasına aşık olunur. Ama mevcut sevgiliyle bu is yurumez.
Belkide o yollardan gecmis bir tecrube yazmistir bunu.Hanımefendi neden sevmeyim sevgilimi? Sevmesem bunca zamandır neden birlikteliğim devam etsin. Bu kadar kolay şeyler değil ki bunlar ne kadar kolaymış gibi yazmışsınız. şimdi bunu 3 hafta sonra başkasını bu iş böyle gider demişsiniz bir de. Beni tanımadan ne kadar kolay yargılamışsınız. Neyse umarım sizin de başınıza gelmez büyük konuşmayın derim.
Üniversiteli aklıyla 35 yaşlarındaki akıl asla bir olmuyor. O dönemlerde gençler lay lay lom yapıyor tabi , ciddi bir ilişki ve verilen emekler doğrultusunda bir kaç yılın geçmiş olması senin tüm bu düşündüklerini çöpe atar canım..Belkide o yollardan gecmis bir tecrube yazmistir bunu.
Seni yargilamadim gercegi yazdim dedim ya ister kabul et ister etmebgercegin bu.
Bak anlatayim unide sevgilim var 2 saat uzaklikta bir sehirde okuyordu. 1 yil cok iyiyiz aaigim seviyorum. Sonra bi gun bulusmaya en yakin arkadaşıyla geldi. Evet deli gibi etkilendim. Once yok canim muhabbeti iyiydi ondan dedim. Sonra baktim aklima geliyor gozleri falan. Baska bi erkege icimde ufak kirintilar hissedince sevgilimden ayrildim. Ne onunla ne arkdasiyla iletisime gecmedim. Aradan zaman gecti yoluma baktim falan.
Yanindemem o ki senin aklina gelio buraya konu actirdiysa evet sevgilini artik eskisi gibi sevmiyorsun.
Bugun bu yarin baskasi olur lafimda dogru insani bulana kadar anlaminda soyledim.
Duygusal degil gercekci ol hislerinle yuzles ustunu kapatmaya icinden atip kurtulmaya calismakla kendini kandirirsin
Geçici bir hayranlıktır umarım.Arkadaşlar hepinize merhaba, bilenleriniz vardır bir süredir bir ilişkim var. Çok da iyi bir insandır kendisi gayet de anlaşırız bir problem yok. Ama geçen hafta yeni biriyle tanıştım, erkek arkadaşımın da tanıdığı birisive ben kendisinden biraz etkilendim
Konuştukça o kadar çok ortak noktamız çıktı ki nasıl desem ruh ikizim gibi hissettim. Lütfen yargılamayın. Böyle bir his ilk defa başıma geldi. Şıpsevdi ya da sadakatsiz biri asla değilimdir. Hatta böyle durumlarda gerçekten sevsen başkasından hoşlanmazdın bile falan derdim ama demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bu histen nasıl kurtulabilirim??
Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ben onu ruh ikizim gibi hissettim evet bunu itiraf ediyorum ama böyle bir şeyi erkek arkadaşıma yapamam. Bu histen nasıl kurtulabilirim diye soruyorum size.
Ask ile sevginin farkli sey oldugunu idrak etmedigimi nereden cikardiniz?Üniversiteli aklıyla 35 yaşlarındaki akıl asla bir olmuyor. O dönemlerde gençler lay lay lom yapıyor tabi , ciddi bir ilişki ve verilen emekler doğrultusunda bir kaç yılın geçmiş olması senin tüm bu düşündüklerini çöpe atar canım..
Ayrıca bir de aşk ile sevgiyi aynı şey sanıyorsunuz bir çoğunuz. Öncelikle lütfen farklı şeyler olduğunu bir idrak edin. Konu sahibi aşık olmuş olsaydı zaten başkasını gözü görmeyecekti ama kız seviyor, aşık değil. Ki en doğrusu da budur. Ben de eşimle severek evlendim. Aşık olunca hata yapma olasılığınız çok yüksek. Karşınızdakini koşulsuz, sorgusuz sualsiz kabul ediyorsunuz bi kere. Aşk bitince de herşeyi gözünüze çarpıyor adamın. Öyle olmaktansa mantığınızla sevin.
Şuan yaşın kaç bilmiyorum ama bekara zaten adam boşamak kolay gelir :) Şuan böyle düşünüyor olman çok normal..ama bir kaç yıl geçip iyice tecrübe sahibi olduğunda bu yazdıklarının hiç birini artık düşünmüyor olacaksın. Tabi bu da benim düşüncemAsk ile sevginin farkli sey oldugunu idrak etmedigimi nereden cikardiniz?
Yorumu konu sahibine yaptim bu da benim düşüncem. Simdi kalbim baska birine meyletsin baska erkek icin konu acayim esimden ayrılırım. Bu da benim bakis acim ve secimim.
Bir kadin icimdeki histen nasil kurtulurum diye yrd istiyor debelenip duruyorsa orada ciddi bir durum vardir. Yine bana gore tabi ki. Bir baska kadin bunu onemsemeyebilir ben onemserim
Arkadaşlar hepinize merhaba, bilenleriniz vardır bir süredir bir ilişkim var. Çok da iyi bir insandır kendisi gayet de anlaşırız bir problem yok. Ama geçen hafta yeni biriyle tanıştım, erkek arkadaşımın da tanıdığı birisive ben kendisinden biraz etkilendim
Konuştukça o kadar çok ortak noktamız çıktı ki nasıl desem ruh ikizim gibi hissettim. Lütfen yargılamayın. Böyle bir his ilk defa başıma geldi. Şıpsevdi ya da sadakatsiz biri asla değilimdir. Hatta böyle durumlarda gerçekten sevsen başkasından hoşlanmazdın bile falan derdim ama demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bu histen nasıl kurtulabilirim??
Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ben onu ruh ikizim gibi hissettim evet bunu itiraf ediyorum ama böyle bir şeyi erkek arkadaşıma yapamam. Bu histen nasıl kurtulabilirim diye soruyorum size.
Gercekden aşık olsaydin gözün başkasını görmezdi demekki kopukluk var aranızda ki bu his oluşmuş en saglikli karar ayrılmaniz ve daha net olmanizArkadaşlar hepinize merhaba, bilenleriniz vardır bir süredir bir ilişkim var. Çok da iyi bir insandır kendisi gayet de anlaşırız bir problem yok. Ama geçen hafta yeni biriyle tanıştım, erkek arkadaşımın da tanıdığı birisive ben kendisinden biraz etkilendim
Arkadaşlar hepinize merhaba, bilenleriniz vardır bir süredir bir ilişkim var. Çok da iyi bir insandır kendisi gayet de anlaşırız bir problem yok. Ama geçen hafta yeni biriyle tanıştım, erkek arkadaşımın da tanıdığı birisive ben kendisinden biraz etkilendim
Şuan yaşın kaç bilmiyorum ama bekara zaten adam boşamak kolay gelir :) Şuan böyle düşünüyor olman çok normal..ama bir kaç yıl geçip iyice tecrübe sahibi olduğunda bu yazdıklarının hiç birini artık düşünmüyor olacaksın. Tabi bu da benim düşüncem![]()