Yuzum yok konup konmadigini bile bilmiyomYüzünüz gözüküyor muydu? Çok korktuysanız gördüğünüz siteye mail atın kaldırırlar belki
Ben benzer foto gördünüz sandım yanlış anlamışım dert etmeyin öyleyse ama bir daha yapmazsınız böyle bir şey zaten, temkinli olun.Yuzum yok konup konmadigini bile bilmiyom
Diyelimki kondu benim oldugum ne benliAkıl verecek bir şey yok canım.Hata yapmışsın.Bunun pişmanlığını yaşamışsın.En büyük ders en büyük akıl bu olmuş senin için.Bir daha yapmayacağına eminim.Kimseye güvenme.Hele internet üstünden tanıştıklarına hiç güvenme.
Tamam işte arkadaşlarda yüzün görünmüyorsa senin olduğun ne belli diyor, hata'dır olur birdaha kimseye güvenme diyor..Diyelimki kondu benim oldugum ne benli
Bilişim suçlarına gidip şikayetçi olacaksın.Kaldırtacaksın.Diyelimki kondu benim oldugum ne benli
E bahsetme zatenVucudumda yok sadece ic camasiri ama yinede okuyunca icimde birsey oldu cok kotu oldum esime basetmedim belki ondan
Bu tam olarak nasıl oluyor ?Vucudumda yok sadece ic camasiri ama yinede okuyunca icimde birsey oldu cok kotu oldum esime basetmedim belki ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?