Çok utanıyorum

Benimde bende adeti çesme gibi gelenlerdenim, kanamayı azaltan ilaç kullanmama rağmen bazen ufak tefek kazalar oluyor. Açıkçası pek dert etmiyorum sonuçta doğal bişey bu. Gece boyunca araba kullandığım için koltuğa bulaşmasın diye hem tampon hemde ped kullanıyorum , genelde faydası oluyor .

Mezuniyet gecemde oturduğum sandalyeye çıkmıştı benimde lise mezuniyetiydi :olamaz: olur böyle vakalar takılma:KK50:

Aynen çok geç değiştiriyorum benn :(:(
E o zaman utanmalısın zaten. Dün oldum adet diyorsun ikinci gün en yoğun akıntı olan gündür. Misafirliğe gidiyorsun ekstra dikkatli olmalıydın. Regl olduğunu biliyorsun sonuçta değil mi hazırlıksız gelişmedi?

Günlük ped kullanmiyor musunuz? Simdi sagliksiz diyenler olacak ama akintisi vs oluyor insanin ve her zaman ic camasir degistiremeyecegin zamanlar oluyor sonuçta. 😬
Geçmiş olsun. Kan lekesi cikar umarim.

Aaa ben hazirliksiz yakalandiniz sandim zaten dun regl olmussunuz yani regl oldugunuzdan haberiniz varmiş. 🙄 Pedinizi sık degistirin Allah askina
Benim bir ay neredeyse hiç akıntı olmuyor ertesi ay gerçekten sık değiştirmeme rağmen çok fazla oluyor. Bu konuyla ilgili doktora gitmem gerekiyor o ayrı mesele tabii ama ben de çok stres oluyorum bir yere bulaştırırsam bu kız değiştirmiyor mu derler diye arkamdan 😂

Kim olsa utanır, haklısınız.
Ama insanlık hali, bu da bir gerçek yani, kaza işte olabilir.. Kadınların özellikle bunu anlamış olması, sizi kınamaması gerekirdi, öyle de olmuştur.

Pedinizi sık değiştirin. Uzun kullanın.
Hatta çamaşırın üstüne boxer giyin. Ben öyle yaparım yoğun günlerde.

gaz kaçırmak burun akıntısı v.s gibi her insanın başına gelebilecek bir şey tecrübeyle daha dikkatli olursunuz

Bizim ilkokulda mezuniyet partisinde bi arkadaşa olmuştu. Açık renk elbise kıpkırmızıydı. Tabi o zaman regl ne tam bilemiyorum sınıftaki anneler kızı aldı götürdü yıkadılar falan ama iflah olmadı kız öylece katılmıştı aramıza yazık ya. İnsanlık hali olabilir. Yine başka bi arkadasa da adet gördü montu kısaydı benimki uzun diye verdim arkasını kapata kapata eve gitti. Bazı insanlar hissetmiyor bunu anlayabilirim de sizin durumunuz bayağı mide bulandırıcı. Hani böyle uzun yolculuklarda otobüslerin durduğu dandik yerlerde kadının biri çıkınca ardından girersiniz ve o kokuyu alırsınız ya. Bi an burnuma koktu kusucam şuraya. Bu arkadaşın yaptığını yapan çok kadın var malesef. Hele devlet hastanesinde kadın doğum bölümlerinde adetli muayeneye gelen bazıları leş gibi kokuyor hiç utanmıyorlar da herhalde öyle doktora gelmeye.

Bizim ilkokulda mezuniyet partisinde bi arkadaşa olmuştu. Açık renk elbise kıpkırmızıydı. Tabi o zaman regl ne tam bilemiyorum sınıftaki anneler kızı aldı götürdü yıkadılar falan ama iflah olmadı kız öylece katılmıştı aramıza yazık ya. İnsanlık hali olabilir. Yine başka bi arkadasa da adet gördü montu kısaydı benimki uzun diye verdim arkasını kapata kapata eve gitti. Bazı insanlar hissetmiyor bunu anlayabilirim de sizin durumunuz bayağı mide bulandırıcı. Hani böyle uzun yolculuklarda otobüslerin durduğu dandik yerlerde kadının biri çıkınca ardından girersiniz ve o kokuyu alırsınız ya. Bi an burnuma koktu kusucam şuraya. Bu arkadaşın yaptığını yapan çok kadın var malesef. Hele devlet hastanesinde kadın doğum bölümlerinde adetli muayeneye gelen bazıları leş gibi kokuyor hiç utanmıyorlar da herhalde öyle doktora gelmeye.
Neden bu kadar detaylı betimleme yaptınız ya şimdi hepimiz kusucaz herkesin burnunda aynı koku

Benim başıma gelmisti bi kez ya. Koltuktan kalktığımda yengem farketmis onlardaydik. Sag olsun ben kalkinca bisey soylemeden alıp yıkamış. Hic söylenmedi sonrasındada ❤️

Iyy rezillik.. ne zaman regl olacaginizi bilmiyor musunuz diyecegim de reglmissiniz zaten ustelik uzun sure duran ped. Iki kat rezillik.. neyse bu ders olur pedi 2 saatte bir degistirirsiniz artik yani umarim.. koltuk yikama parasini karsilayin bari telafi eder bu durumu

Ben 2. Oğluma doğum yaptım 6.5 ay adet olmadım tabı tam 6.5 ayın sonunda hemde yeğenimin nişan günü oldum 2. Gündü ama sık sık degıstırıyorum çok yoğun oluyo ve benım elbiseme bulaşmış beş dakika oturmuştum sandalyede damla şeklindeydi ama gittim yıkadım elbıseyı daha çok dağıldı. Yaz vaktı olmasına rağmen kurumadı hemen ama yedekte ince hırkam vardı hemen gecirdim üstüme.yani olabılır insanız doğal bı durum ama saatlerce ped değişmezse o ped kokar çok kötü bı durum.

Insanlik hali olabilir de ben böyle bir durum yaşadığımi hatırlamıyorum. Dışarıya çıkacağım zmn ped değiştiririm.Sık sik kontrol ederim. Ilk iki gün yoğun olur gece pedi vs kullanirim. Ic çamaşır üzerine boxer giyerim en fazla boxer a fln bulasir. Öyle koltuğa kanepeye vs hic hatırlamıyorum. Regl günlerinde temizlik vs dikkat etmek gerekiyor. Evime gelen birinin regl kanı bulaşsa ben de temizlemek zorunda kalsam igrenirim..

kps sınavı çıkışı bir hanımda görmüştüm bu durumu o günden beri her sınava gitmeden önce mutlaka hazırlıklı giderim. bir kere de benim sokakta başıma gelmişti şalvar giydiğim için yaz sıcağında hiç fark etmemişim bir kadın uyarmıştı ceketi belime bağlamıştım. herkesin başına geliyor.

Bazı yorumlara istinaden regl utanç meselesi değil evet ama kendi evimdeki eşyaya bile bulaşsa kendime kızar neyi yanlış yaptım diye sorgularım.
Herkesin başına gelebilir rezil olduğunu düşünmesi çok normal.
Ama büyütülecek bir mevzu değil olmasaymış iyiymiş ama olmuş.
Bundan sonra daha dikkatli davranırsın. :KK49:

Benim disarida kullandigim ped ayridir. Cok daha emici bir urun,asla tasmaz bulasmaz. Bence madem uzun sureler degistiremeyen bir kadinsaniz siz de onu kullanmalisiniz,en yogun zamanda bile 10 saat dayaniyor.

Canın uzun süre nasıl dayanıyorsun aynı pedle. Mikrop kapar, koku yapar.ped şişince rahatsız olmuyor musun?

Back
X