çok utanıyorum..

Gogus lafini duyunca hemen kulak kabartiyorum cunku benim de goguslerim miniminnacik. Ne t-shirt yakisiyor, ne sutyen duruyor, teller bata bata bi hal oluyorlar, 2 gram birseyler
Catlak olmasi hic sorun degil. Eminim mustakbel esin icin de problem olmayacak. Simdi cogu insanda catlak oluyor zaten. Ben de zayifim ama benim de bacaklarimin ic tarafimda var. takma kafana. Hic aklindan cikaramiyorsan ilk baslarda los isikta birlikte olabilirsiniz ki bence hic mi hic gerek yok. Cok guzel bir bayan oldugunu saniyorum. Guzel gunlerinin tadini cikar

eğer yeni çatladıysa kırmızıdır.onun üstüne kozmetik malzemeleri sürmemelisin.mikrop kapar.ancak ezcaneden aldığın çatlak kremleri kullanıp rengi ten rengine dönünce o zaman kapatıcı kullanabilirsin.o ufak bir kozmetik sorun her kadının göğsü çatlar.o yüzden herkeste olduğunu düşünüp takmamalısın.

Tatlım ya boşver çatlağı işlevi önemli onun

Allah'a çok şükür ki göğüsleriniz var..
Ben göğüslerim yok denebilecek kadar küçük oldukları için
silikon bile düşünüyordum
kompleks yapmıştım
taa ki bu göğüs kanseri son dönemlerde fazlasıyla yayılıp
göğüsleri alınıp o şekilde mecbur yaşayan insanları görene kadar..

bi yerde okumuştum bazı erkekler göğüs popo nerede varsa artık çatlaklardan hoşlanıorlarmış..
kadınlık dogurganlık olarak hoşlarına gidiomuş.

artık kadınların uydurmasımı bilemem

vichynin akmayan bi fondöteni vardı oluyor bir kaç senen şuan tam adını unuttum mükemmel kalıcılığı ve kapatıcılığı var .uyguladığında tıpkı senin cildin gibi oluyor,ciltle bütünleşiyor üstüne kıyafet giy çıkar dokun hiç birşekilde akmıyor çıkmıyor bulabilirsem link atarım

tatlım bulamadım fakat dergide filan bundan 5-6 sene öncesindede reklamı vardı kadının fondöteni yüzünden eriyip akıyor gibi kendiside eliyle tutuyor.umarım bulabilirsin çünkü diğer fondötenlerden çok farklı bi fondöten

bebek yağıda uzun vadede çatlaklarda işe yarıyor ve bir daha oluşmamasını sağlıyor.benimde vardı şimdi silikleştiler

doğal fondotenler war teninin rengine göre kullanabilirsın ışık olunca.karanlıkta zaten gerek yok görmez:)

Ya göğüslerin hiç olmasaydı

Ciiden diyorum kadınlık sembolü diyorsun ya, hiç olmadığını var say bir düşünn :26: Emin ol senin kadar önemsemez

Canım emin ol o onda ona dikkat bile etmeyecektir
Böyle bir şey için bıçak altına yatmaya gerek yok
mutluluklar :)

amaaaaan canım taktığına bak sağlığın yerindeyse bunlar ayrıntı..

erkekler böyle şeylere takmazlar bence.
takacak bile olsalar nişanlınız da bir brad pitt değildir sonuçta ki brad pitt'in bile kim bilir ne kusurları vardır.
erkekler evlenince zaten iyice salıyorlar kendilerini. kadınlar da illa bir kusur arıyorlar kendilerinde.

benim her yerim harita gibi problem olmaz ameliyat geçirip ameliyat yarasının izi olanlar var bunlara takılmayın sağlıklı olmak en önemlisi erkekler sanki dört dörtlük fizikteler de kendilerine baksınlar rahmetli anneannem erkekte bir nefis var 80 yaşındaki nineye şey eder derdi

canım türk kahvesi ve limonu karıştır sür ovalayarak çatlak olan yerlere belki bi kocakarı önerisi olcak ama inan bana çok faydasını görceksin benim doğum dan sonra fala böle bi sorunum olmadı şükür ama eşim çok kilo aldı bide spora başladı kasları falan çok genişledi heryeri çatladı ama iri iri yarıklar oluştu bu kahve limonla nerdeyse bitmek üzere diyebilirm bence hemen başla yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…