çok utanıyorum..

kendine dert etme böyle şeyleri herkesin vucudunda elbet vardır bi kusur...
ne yani nişanlın veya kocan bu kızın göğsü çatlak diye ayrılmaz ya senden..
en azında aklı başnda çiftlerden hiç bugüne kadar duymadım böyle bi sebep
dert edilecek sorun değiller emin ol...

Limon Zeytinyağı Sür şifasını görüceksin. Pek te kafaya takma benimde var çatlaklarım zeytinyağ ile hafiflettim pekte sorun olmuyor

Yusacım böyle bişeyden utanılır mı hiç. valla Allah ın zoruna gider. hangimiz kusursuzuz ki? hastalıktan göğsü alınmış kadınlar var sen çatlağı sorun yapıyosun. lütfen yapma. çok rahatsız oluyosan bi dermatolog a görün sana önereceği bi krem yada merhem olucaktır. fiziğin ne kadar güzelmiş, çatlaklarına mı takılıyosun?? sen nişanlının göğsünde farzedelim ameliyat izi gördün ondan soğurmusun? lütfen yapma canım. utanmak yerine şükret:))sevgiyle kal..

bişicik olmaz milletin göğsünde kıl çıkıyo onlar napsın yat kalk şükret

bence göğüslerine hergün buz sür diri kalmasnı sağlarsın böylece ben bazen yapıyorum ama çoğu zaman üşeniyorum

kendıne ozguvenını kendın yok edıyorsun erkekler sahıden arada aşk varsa hıcbırsey gozlerıne batmıyor
ama gıtmeye bahane arayan adam havadan nem kapıp baskasına gıtmeye yer arıyor malesef

canlarım bugün estetik merkeziyle görüştüm ilk muayene ücretsizmiş frnksyonel lazer seans 500 karbonlu bişi varmış oda seansı 100 liraymış sizce uygun mu napıyım zaten doktordan kesin bi cevap isticem bari %80 kesin çözümü falan vardır inş

Son düzenleme:

doğru diyorsun canımda ne bilim işte:)

Evet canım bencede utanmak yerine şükretmelisin. Şöyle bir durum var, eğer sevdiğin insan sana gerçekten aşıksa gözü hiçbirşey görmez, ama aşık değilse istersen 90-60-90 fiziğin olsun, bebek gibi tenin olsun, bir kirpiğin diğerinden neden uzun der yine kusur bulur..

canım onu denedimde bıraktım hava soğuktu sanki renklerini değiştirdi biras şimdi arada ozonlanmış kantoronlu yağ sürüyorm öle boş durmasın die:))))))))))) ben gün aşırı yapıodum siz nasıl yaptınız tatlım:)))))

seni çok iyi anlıyorum, benimde fiziğim çok güzel görünür, ama içimi gel gör çatlak her tarafım.
evleneceğim zaman o kadar stres yaptım o kadar üzüldüm ki, ama eşim hiç sorun etmedi,
erkekler bizim kadar takmıyor,
şu an hamileyim daha fazla çatlıycam diye korkuyorum, eşimde diyorki ne var kimse mükemmel değil, herkesin bir derdi var,
bebeğimiz sağlıklı olsun umrumda değil diyor.
inşallah senin eşinde seni çok severde bunları sorun etmez.

hemen hemen hergün uyguladık tatlım benim eşim hergün duş alır o sayede hergün yaptık geçer geçer takma sen bunu şuan heycanlarının tadını çıkar

doğumdan sonra olunca napıcaksın ne alaka?sonuçta ilk geceden bahsediyo kızcağız,evli değilim ama ilk gece sözkonusu oldu mu ben de pimpirikli olurum diye tahmin ediyorum.Zamanla çiftler birbirini tanıdıkça herhalde öyle kusurlarına şahit oluyolar ki çatlak matlak umursanmıyo ancak ilk gece,ilk cicim ayları filan hep muhabbeti yapılır,insan için önemli.Bununla birlikte herkesin kusurları var,çatlak sorunu da çok insanda var yani,kiminin çatlağı yok başka bi eksiği var,sorun etme derim ben de

canım benim inşallah ya RABBİ iyilerle karşılaştırsın:)))))))))9

beni gerçekten anlamışşın :))))))) tşkr ederimm....:::)))

Ben 20 yaşındayım benim kalçalarımda da var
Artık 8-10 yıla ne hale gelirim bilmem ama ben ergenliğe girerken çok kilo alıp verdim o yüzden oldu :/
Araştırmıştım bir aralar at kılı fırçası ve özel bir yağı vardı bu yağla yağlayıp fırçalayınca geçiyor diyorlardı forumlarda ama fırçayı satan yerler bulamamıştım belki siz bulursunuz.
İşe yararsa gelişmeleri bize de yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…