Limon Zeytinyağı Sür şifasını görüceksin. Pek te kafaya takma benimde var çatlaklarım zeytinyağ ile hafiflettim pekte sorun olmuyorkızlar benim ciddi görüştüüm birisi var nişan yapıcaz yakın zamanda belkide aman ne alaka diceksiniz bilmiorum ama benim bir sıkıntım var zaten çözümüde yokmuş zaten benim ergenlikten kalan gögüslerimde çatlaklarım var ve üst kısmında çok belli oluyor çok uatnıyorum halbuki boyum 1.76 kilomda 65((((((((evlenirsem napıcam yerin dibine giriyorum çok kötü görünüyor kadınlık sembolü bir bakıma napıcam bilmiyorummm ((((( kapatıcısı falan varmıdır normal fondotenler kapatmıyo kalçamda falanda var ama o umrumda değil gögüste olması çok fenaaaaa ((((((((
bişicik olmaz milletin göğsünde kıl çıkıyo onlar napsın yat kalk şükret
hadi canım ciddimisin evlimisn peki?hahahahh bende de kıl var
gögüslerinde sarkma varsa çatlak olabilir spor yap ve ılık suyla masaj yap
hahahahh bende de kıl var
gögüslerinde sarkma varsa çatlak olabilir spor yap ve ılık suyla masaj yap
Yusacım böyle bişeyden utanılır mı hiç. valla Allah ın zoruna gider. hangimiz kusursuzuz ki? hastalıktan göğsü alınmış kadınlar var sen çatlağı sorun yapıyosun. lütfen yapma. çok rahatsız oluyosan bi dermatolog a görün sana önereceği bi krem yada merhem olucaktır. fiziğin ne kadar güzelmiş, çatlaklarına mı takılıyosun?? sen nişanlının göğsünde farzedelim ameliyat izi gördün ondan soğurmusun? lütfen yapma canım. utanmak yerine şükret:))sevgiyle kal..
canım türk kahvesi ve limonu karıştır sür ovalayarak çatlak olan yerlere belki bi kocakarı önerisi olcak ama inan bana çok faydasını görceksin benim doğum dan sonra fala böle bi sorunum olmadı şükür ama eşim çok kilo aldı bide spora başladı kasları falan çok genişledi heryeri çatladı ama iri iri yarıklar oluştu bu kahve limonla nerdeyse bitmek üzere diyebilirm bence hemen başla yapmaya
seni çok iyi anlıyorum, benimde fiziğim çok güzel görünür, ama içimi gel gör çatlak her tarafım.
evleneceğim zaman o kadar stres yaptım o kadar üzüldüm ki, ama eşim hiç sorun etmedi,
erkekler bizim kadar takmıyor,
şu an hamileyim daha fazla çatlıycam diye korkuyorum, eşimde diyorki ne var kimse mükemmel değil, herkesin bir derdi var,
bebeğimiz sağlıklı olsun umrumda değil diyor.
inşallah senin eşinde seni çok severde bunları sorun etmez.
doğumdan sonra olunca napıcaksın ne alaka?sonuçta ilk geceden bahsediyo kızcağız,evli değilim ama ilk gece sözkonusu oldu mu ben de pimpirikli olurum diye tahmin ediyorum.Zamanla çiftler birbirini tanıdıkça herhalde öyle kusurlarına şahit oluyolar ki çatlak matlak umursanmıyo ancak ilk gece,ilk cicim ayları filan hep muhabbeti yapılır,insan için önemli.Bununla birlikte herkesin kusurları var,çatlak sorunu da çok insanda var yani,kiminin çatlağı yok başka bi eksiği var,sorun etme derim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?