• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok utanıyorum :(

ilk 7 sayfa boyunca tek yazılan şey konunun sahte olmasıyla ilgiliydi sonraki yorumlarda ona göre oldu tabii.kk da son zamanlarda bir çok konuya sahte yazmak moda olmuş.

konu sahibi kaynı yerine komşunun oğlundan hoşlanıyorum deseydi bu kadar tepki alır mıydı bilemiyorum ama olay eşin kardeşi olunca ahlaki yargılarda daha ağır oluyor tabii.işin iyi tarafı da konu sahibinin bu duygusunun farkında olması boşluktan,sevgisizlikten ya da her neyden kaynaklanıyosa bunu törpülemek zorunda.
neden biliyormusun bir haftadır saldırı var erkeklerden siteye ve hep fake konular açıldı. o yüzden insanlar artık budammı diye düşünüyor. cinselliğe taşıdığım konulara bak kadesa. bir konuda 5 üyelik vardı. sırf bunu yapmak için üye olan

ablamıza bile güvenemeyeceğiz vallahi ... o yüzden fazla görüşmeyin bence hatta hiç görüşmemeye çalışın kardeşinle görüş ama eşini çağırma eşinlede işleri düzeltmeye çalış baktın olmadı kendine yeni bir hayat kur, böyle şeylerle zamanını harcama kardeşine yazık vallah

neden biliyormusun bir haftadır saldırı var erkeklerden siteye ve hep fake konular açıldı. o yüzden insanlar artık budammı diye düşünüyor. cinselliğe taşıdığım konulara bak kadesa. bir konuda 5 üyelik vardı. sırf bunu yapmak için üye olan

3 yıl öncede olmuştu bu yeniden hortaldılar desene.

hadi bu konu tamam da biraz önce açılan normal bi konuda bile sahte msjları yazılması bana garip gelmişti demek sebebi buymuş.siteden aylarca uzak kalınca bölye oluyo demek ki.

3 yıl öncede olmuştu bu yeniden hortaldılar desene.

hadi bu konu tamam da biraz önce açılan normal bi konuda bile sahte msjları yazılması bana garip gelmişti demek sebebi buymuş.siteden aylarca uzak kalınca bölye oluyo demek ki.
artık herkes ,yeni üyelik olunca şüphe içine girdi.
çok yeni olduğu içinde olaylar bir süre böyle şüpheyle bakıyor herkes. geçer buda. sıcak olduğu için böyle.

Herşeyden önce hissettiklerinin yanlış olduğunu bilmen en önemlisi.
Evliliğindeki ilgisizlik ve eksiklikler seni itmiş.
Eşinle yapamadığın sohbetleri kaynınla yapıyor olman ve en yakınındaki erkeğin o olması belki seni etkilerdi.
Evet çok yanlış bir durum.
Bence uzak dur ve bu arada eşinle eski heycanınızı yaklamaya çalış.
Sen çabala,küçük süprüzler,başbaşa kalabileceğiniz ortamlar,sinema vs.
Bazen hayatın rutinine kapılıyoruz.
O rutinden sıyrılmaya çalış.
Dilerim en kısa zamanda eşinle eski mutluluğunuzu yakalarsınız

Allah yardımcın olsun konu sahibi
bol bol dualar oku oku ki Allah doğru yoldan şaşırtmasın
düşünmemeye hatta bir araya gelmemeye çalış
duygularına gem vurmayı öğrenmen lazım
sana ahlak dersi vermek haddime değil ancak ahlak kurallarına aykırı düşünceler içindesin
kaynın yada bir başkası farketmiyor şu durumda
ancak toplumda ve içimizdeki aile kavramına çok çok ters bir durum bu Allah yardım etsin sana inşallah amin

Kesinlikle sonu olmayan bir yol sende biliyosun zaten emin ol geçecek bu duyguların yok yani mümkün değil iki yanlış bi doğru etmez, o sana yar olmaz sende ona, sadece adın çıkar hayatın mahfolur. Bence anlasamiyorsan bu kadar sevmiyorsan boşan bi şekilde,bi çıkar yol mutlaka vardır.

hmmmm eşini sevmiyor musun ?
sevsen sanırım bu kadar etkilenmezdin. tipi tavırları hoşuna gitmiş olabilir ama bunu dizginlemek senin elinde bence.

Evliliğimde sorun var bahane hep aynı zaten. 4 yıllık evlisin şimdi mi anladın eşini sevmediğini. Yakışıklıymış, zevkleriniz aynıymış, yok sana bakıyormuş. Her zevklerimiz uyana birşey hissedelim o zaman eşlerimizi bırakıp. Yazık eşinize. Yakında kaynında evlenir zaten ve saan öyle geliyor ağabeyinin eşine bakmaz herhalde bir de hele çocuğunuz yani yiğeni varsa. Uzak durun muhabbet etmeyin fazla. Eşinize zaman ayırın sevmeye çalışın ya da haksızlık etmeyin ayrılın yani. Eşiniz sizin kız kardeşinize birşey düşünse siz farketseniz ne hissederdiniz?

CEVAP YAZAN HERKESE TESEKKÜR EDİYORUM..KENDİMCE Bİ CVP BULDUM İLK OLARAK UZAK DURMAYA GÖRMEMEYE CALIŞCAM..İNŞALLAH FAYDASI OLUR..DEDİĞİNİZ DOĞRU İY ANLAŞTIĞIMIZ İÇİN BÖLE SEYLER DÜŞÜNDÜM SANIRIM..EŞİMDEN PEK ÜMİDİM YOK AMA SU AN İÇİN BOŞANMAMDA MÜMKÜN DEİL.EŞİMDE AİLEMDE İSTEMİYO BOŞANMAMI ÇÜNKÜ..

Neden herkes konu fake demiş anlamadım. Burda ''forumu uzun zamandır takip ediyorum ama şimdi üye olmaya karar verdim bir sorunumu paylaşmak için'' diye konu açanların sayısı azımsanmayacak derecede. Yeni üye olup konu açanların hepsi fake mi yani?
Konu yalan ya da gerçek, yaptığınız hatanın farkındasınız. Sevmiyorsanız boşanırsınız eşinizden de kaynınızdan da uzak durursunuz. Dalga geçmeyi gerektirecek bir durum yok bence.

dunyaa.jpg
Şunun olduğu dünyada bu konunun da olması gayet doğal fake olduğunu kesinlikle düşünmüyorum çok var böyle insanlar günümüzde ensest ilişkiler bile artmışken kaynına gönlünü kaptırman normal (aslında anormal) ...

hiç olmaması gereken bir durum çünkü o artık senin kendi kardeşin nasıl ki kardeşine bu şekilde bakamazsan kaynına da bakmaman gerek allah içini soğutsun inşallah..

bir araya gelmemeye çalışın aynı ortamdaysanız da bunun ne kadar yanlış ve onun senin kardeşin olduğunu unutma hem eşin ilgisiz olabilir bunu eşinle düzeltmeye çalış kaynınla bu boşluğu dolduramazsın..

CEVAP YAZAN HERKESE TESEKKÜR EDİYORUM..KENDİMCE Bİ CVP BULDUM İLK OLARAK UZAK DURMAYA GÖRMEMEYE CALIŞCAM..İNŞALLAH FAYDASI OLUR..DEDİĞİNİZ DOĞRU İY ANLAŞTIĞIMIZ İÇİN BÖLE SEYLER DÜŞÜNDÜM SANIRIM..EŞİMDEN PEK ÜMİDİM YOK AMA SU AN İÇİN BOŞANMAMDA MÜMKÜN DEİL.EŞİMDE AİLEMDE İSTEMİYO BOŞANMAMI ÇÜNKÜ..

Ya bende bunu anlamıyorum neden istemiyorlar
Senin mutsuz olman umurlarinda değil
Mutsuz ol ama yeter ki evli kal
Boşanmak en son çare tabi fakat senin zaten aklına girmiş bi kere
Eşinde düzelme şansı varsa uğraş duygusal çekim yaşanabilir yeniden inşaAllah

başından sonuna okudum ilk mesaj yazanlardanbiri olsaydım bu konu fake derdim evet çünkü ilk konu yeni üye yani bilinen şeyler fakat okudukça konu yine yalan yada gerçek bilemem ama bunlar oluyor yaşanıyor.daha beter olanlar oluyor.

konu aile içinde olunca daha çok tepki çekmiş insan eşinin kardeşine kardeş abi gözüyle bakar asla başka duygular olamaz.olmamalı da zaten ama oluyor işte bazıları bunları yaşıyor kendi işlerinde bunu aşıyor yada ömür boyu bunla yaşıyor.

aile içi olmayıp her hangi biri olsa bile yine aldatma aldatmadır.yani ister aile içi ister konu komşu iş arkadaşı ne fark eder ki sonuçta evliyken başka birini arzulamak onunla olmak istemek ona karşı duyguların yoğun olması hepsi aldatmadır.

tek fark şu eşinden ayrılır gider aldattığı kişiyle karşılık bir ilişki varsa evlenir beraber olur ama toplumda kocasından boşanıp kayınıyla evlenme konu işte ona daha henüz hazır değil sanırım milletimiz...

o zaman daha beter şeyler oluyor.sonuç kötü cinayete kadar giden olaylar yaşanabilir.bunu toplumkolay kabul etmez

oysa aldatma ha kayın ha başka adam ha karısının kızkardeşi ha başka kadın aynı şey...

Back
X