çok utanıyorum :(

Eee hani 9 sayfa olmuş destekçi yok. Şöyle yeni üyesinden rus çakmasından falan.

Gerçek olma ihtimali yorumum;
Amaan yanacaksan yan kaynınla. Belki eşinin gözünde kıymetin artar. :KK53:

Biz ne yapabilirzki bize soruyosun .ne yapcaz yani biz ? Itfaye cagiralimmi ..

Canım senin dusuncelerin kaşarlaşmış.. Ne olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmiyor, bana dua edin bu dusunceden kurtuluyum deme o olmasa baskası olur dediğim gibi senin dusuncelerin kasarlasmıs. Bence biran once esinden bosan, yazık adama..

Arkadaşım daha orijinal hikayeler bulun ya bunlarla uğraştırmayın milleti

Aynı duyguyu eşiniz sizin kız kardesinize hissetse ne yapardınız? Duygularınızi kontrol edemeyip bişeyler yaşasaniz rezil olursunuz çok iğrenç bi olay duâ edin ve onu kardesiniz gibi görmeye bakın Allah muhafaza esiniz anlasa cok kotu

Eee hani 9 sayfa olmuş destekçi yok. Şöyle yeni üyesinden rus çakmasından falan.

Gerçek olma ihtimali yorumum;
Amaan yanacaksan yan kaynınla. Belki eşinin gözünde kıymetin artar. :KK53:

ne yapsıj kıj ,gönüj bu oto da konar kayna da:KK53:

bence tülüm giysin,tülüm giyerse benje çok güzel olur:KK70:

(rus çakması olayım dedim bu kadar oldu)

Bence fake değil çünkü buna benzer bi olaya bizzat ben şahit oldum bilmiyorum belkim ben öyle düşünmüşümdür ama pis nefisli insan çok şaşırmadım açıkçası :)

merhaba arkadaşlar..buraya yazmaya karar verdim artık içimdekileri tutamıyorum..kendimi yiyip bitiriyorum..çok mutsuzum..böyle olsun hiç istemezdim..sorun eşimin kardeşi..evliliğime hiç girmiyicem zaten kötü ve mutsuz olmasam böle şeyler eminim hisetmezdim..4 yıllık evliyim..ilk yıllar böle deildi ama suan hep kaynımı düşünüyorum..sürekli onu görebiliceğim ortamlar yaratıyorum..bazen bana bakışlarını yakalıyorum hemen kacırıyor gözlerini yada ben öle olsun istediğimden öle geliyo.cok iy anlaşıyoruz..eşimle hiç konuşamayacağım konularda(sinema-müzik-dizi)konuşup gülüyoruz..aynı yaştayız.. çok yakışıklı..asla dokunmuyorum bize geldiğinde bile uzaktan hosgeldin diyorum.. korkuyorum..elini tutarsam yaklaşırsam iyce yanıp tutuşacak gibiyim :KK43:(çok günah..çok ayıp..ama engel olamiyorum..naapıcamm:KK43:((dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular..
Duygularinizdan dolayi size kimse kizamaz, ayip oldugunun farkindasiniz ne de olsa. Birlikte vakit gecirmeyin, mesafe koyun ne biliyim kaçın

boşluktandır. kaynını kendine yakın görüyorsan aşk sanabilirsin. ama cidden fanteziyse bu konu düşüncesi bile günah be.

Cok dua ediyorum..dua et diyenler hepinize tesekkur ediyorum..ben esimide asla aldatmam farkindaysaniz hosgeldin demek icin bile dokunmuyorum dedim..o kadar allh korkum var cok sukur..
ALLAH şükür içim rahatladı cehennemde cayır cayır yanacagini dusunuyordum şu aklına bi kişe de bacim kardeş o kardeş yapma yaaaa

Duygularinizdan dolayi size kimse kizamaz, ayip oldugunun farkindasiniz ne de olsa. Birlikte vakit gecirmeyin, mesafe koyun ne biliyim kaçın
Ne demek kimse kızamaz.. Ben kızıyorum. Eşinin kardeşi onunda kardeşidir. İnsan kardeşine farklı bi gözle bakar mı? Bunun hiç bi mantıklı açıklaması yok. Ayıp olduğunun farkında olan insan duygularına engel olmasınıda bilir.

merhaba arkadaşlar..buraya yazmaya karar verdim artık içimdekileri tutamıyorum..kendimi yiyip bitiriyorum..çok mutsuzum..böyle olsun hiç istemezdim..sorun eşimin kardeşi..evliliğime hiç girmiyicem zaten kötü ve mutsuz olmasam böle şeyler eminim hisetmezdim..4 yıllık evliyim..ilk yıllar böle deildi ama suan hep kaynımı düşünüyorum..sürekli onu görebiliceğim ortamlar yaratıyorum..bazen bana bakışlarını yakalıyorum hemen kacırıyor gözlerini yada ben öle olsun istediğimden öle geliyo.cok iy anlaşıyoruz..eşimle hiç konuşamayacağım konularda(sinema-müzik-dizi)konuşup gülüyoruz..aynı yaştayız.. çok yakışıklı..asla dokunmuyorum bize geldiğinde bile uzaktan hosgeldin diyorum.. korkuyorum..elini tutarsam yaklaşırsam iyce yanıp tutuşacak gibiyim :KK43:(çok günah..çok ayıp..ama engel olamiyorum..naapıcamm:KK43:((dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular..
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Cıks bizimle değılsıın.
Olmazmıj senden rus. Sen yapamıyor rusja. Ben bekliyor daha orjinal. Dicek ben de sevdi kaynı votka içtik beraber. Benim rus ayı koca vurdu onu. :KK53:

Konuştukları gibi yazabilen ruslar topluluğu bascak burayı şimdi? :KK48:

Cıks bizimle değılsıın.
Olmazmıj senden rus. Sen yapamıyor rusja. Ben bekliyor daha orjinal. Dicek ben de sevdi kaynı votka içtik beraber. Benim rus ayı koca vurdu onu. :KK53:

Konuştukları gibi yazabilen ruslar topluluğu bascak burayı şimdi? :KK48:

seninki de pek olmamış zaar:KK70::KK70::KK70:

ben var daha iyilerini beklemek

Ne demek kimse kızamaz.. Ben kızıyorum. Eşinin kardeşi onunda kardeşidir. İnsan kardeşine farklı bi gözle bakar mı? Bunun hiç bi mantıklı açıklaması yok. Ayıp olduğunun farkında olan insan duygularına engel olmasınıda bilir.
Ilginç bir şekilde konu sahibini anladım, gönül bu ota da kona b#ka da. Zaten yanlış olduğunu utandığını söylüyor. Konu sahibinin dediklerine göre, ben konu sahibinden önce eşini haksız bulurum. Ilgisiz bir koca. O an kim dek gelse konu sahibi zaten aşık olacaktı, çok vahim ama kaynı dek gelmiş. Bundan kurtulmak için çözüm arıyor ve bizim hakaret etmemizin yanlış olduğunu düşünüyorum. Gönül bu, durum çok kötü olsa da anladım onu. Umarim kurtulur

Back
X