çok utanıyorum :(

Tabi burda hic bi sucu yok kayninin, belki evet dediginiz gibi bilse mesafe koyucak.
Sorun suki konu sahibi farkli dusuncelere dalmis.
Sunu aciklamak istedim konu sahibine:
farzetki asiksin. Farzetki oda sana bos degil( allah korusun, yengesine. tovbe tovbe), sonunuz ne olabilirki sizin?
Kacarsiniz cunku bu sekilde barinamazsiniz oralarda, ve sonra hayr olmayan bi yola gidersiniz.
Cok buyuk sorunlar cikar. Cinayete dogru gider belkide Alllah korusun.

Sozum suki, Bi cikis yok, vazgec.

Kesinlikle haklısınız asla bi gelecek olamaz zaten

Calistigim icin kayinvalidem de yiyoruz yemekleri..cogu zaman evde olmuyo ama iki 3 gunde bir ya bizde ya onalrda karsilasiriz..

Bosluktasiniz ondan kaynakli bir his sizinki baskasida olsa tutunacak inanacak hayal kurup mutlu olacak kendinizce bisey bulmussunuz.gececektir tabiki biraz sabirla.yazdiklarinizi iyi okudum ayiplamadim dogru degil demissiniz uzaktan hosgeldin diyorum demissiniz siz yine saglam durun duygular insani yaniltir cunku.kocanizi karsiniza alip konustunuzmu mutsuzum diye olmuyor vs deyip goz dagi verin belki duzelir.

Kusura bkmasn kimse ama her gece baska yatakta sabhlayana hak verirm boylesine hak vermem ,bazı arkadaşlar olabilır duygudur demis pardon da hangi duygu .. Kaynından bahsediyor yani kardesim demesi gereken kisiden, nolur yapmayın bu tarz insanlara tavız vermeyin . Bu duygu ,sevgi degil sadece ahlaksızlıktır buna musade edilmemelidir.

Tesekkur ederim arkadaslar..fake deilim.sadece derdimi paylastim.yapilan yorumlarada hak verdim..buyuk ihtimalle bosluktan dusunuyorum bole seyler..cok ozledim sevilmeyi, sefkati :KK43:ben bi gelecrk zaten düşünmüyorum kaynimla allah korusun bi an once evlensede bunlari unutsam diyorum hatta..

Sizi bu boşluğa düşüren eşinizin ilgisizliği,sevgisizliği ve şefkatsizliğimi..
Bunların sizi yanlış bir yola sürklemesine izin vermeyin,tüm bunları eşinizde arayın,eğer sorunlarınızı aşamıyorsanız yollarınızı ayırın..

Ben dagda tek basima yasamaya karar verdim. Cevre daglara yerlesmek isteyenler mesaj atsin. Arada dumanla haberlesiriz.

Aldatmak sadece dokunmakla olmaz... Esinizi suan en cirkin bi sekilde aldatiyorsunuz zaten...:ssz:

yazdığınız konu dert olacak... yada çözümü bulunacak bir konu değil... eğer aldatmayı, yada en yakınındaki insanlara art niyetli bakmaları normal sayıyorsanız.... şayet bunların normal olmadığını bilecek kadar kafanız basıyorsa zaten konu olarakta buraya açmazdınız diye düşünüyorum... madem açtınız.... eşinizle ilgili problemleri yazmışsınız... şurda iki tane konu okusanız bu yazdıklarınızın problem bile olamayacağını göreceksiniz... ve bu problemler karşısında da sizin eşinize vereceğiniz ceza (kaynınıza aşık olmak mı? oldu...) kaynınızla hiçbir şekilde temas kurmadan hep kaçarak nasıl böyle bir duyguya kapıldınız gerçekten şaşırtıcı... buraya konu açan kadınların çoğu eşleri tarafından hiç tanımadıkları kadınlar tarafından aldatılmış insanlar... ve siz konuyu en yakınınızdaki insanla kaynınızla ilgili açıyorsunuz... sizi burda topa tutmayacaklarda ne yapacaklar.... ne olsun istiyorsunuz....

Elin degmisken bir ozet geceydin kardes :KK72:
O ki Turk aile yapisini korumak icin elinden geleni yapti, Tulayyy (dogrudur umarimnkacan kadinin ismi ) geri donnnn diyen kocaya bakti bakti agzi acik kaldi, kim aldatilmissa kim kandirilmissa tvye cikartip hesap sordu, asla geri adim atmadi :D
Youtube yaz yalcin cakir izle anlarsin :))

O ki Turk aile yapisini korumak icin elinden geleni yapti, Tulayyy (dogrudur umarimnkacan kadinin ismi ) geri donnnn diyen kocaya bakti bakti agzi acik kaldi, kim aldatilmissa kim kandirilmissa tvye cikartip hesap sordu, asla geri adim atmadi :D
Ahahah sen ne güzel anlattın öyle :KK70::KK70: Tebrik ederim :KK9:

Ne aksiyonlar kacirmisim :eek:Bak sen abimize....:rolleyes: Sagolasin Mavis Hoppa

Back
X