- 14 Kasım 2001
- 21.460
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.597
- 1.623
- 101
konu kayin olunca koca bastan aklandi zannimca
konu kayin degil ki ! Alti cizilen ilgisiz koca...
Aslinda bu yaziyi ilgisiz erkeklere okutmali....
Hani su mangalda kul birakmayan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu kayin olunca koca bastan aklandi zannimca
gidilebilirde ama o kayin olmamali
haklisin ama inan bana onlar burayi okuyum bu kadinlari anlayim yerinekonu kayin degil ki ! Alti cizilen ilgisiz koca...
Boyle konularda hemen uyeye bakiyorum "Yeni üye" he tamam diyorum![]()
kayin belki surekli gordugu bir sima tamam baskasini gorse konussa belki x kisi diye acilirdi konu ama isin icine kayin yada akraba girince kadinlarda zirhlar cekilirKayin bir simge bunu gorun bence
konu kayin degil ki ! Alti cizilen ilgisiz koca...
![]()
Koca ilgi göstersede eskisi gibi olur mu muamma tabi
Sogutmus bence
bir kez daha okudum ilk yillar boyle degildi demis konu sahibi
demekki es kadini ruhsal bir acliga birakmis buda zor ya
kesinlikle bazi konulara gelip fikrinizi yazmalisinizEvlilik coktan bitmis bunu kabul etmek gerek .... Aci ama gercek bu ...
Onemli olan hata yapmadan bu olaydan siyrilmak zira hata yaparsa bak ......luk yapti damgasini vuracak cok !
Oysa etektekilere kimse bakmaz... Yasanmislara kimse takilmaz
ama fakeler o kadar cogaldikiben neyi anlatiyorum :)
fakat budurumda kadin hata yapsa mubahtir asla demiyorum. Kendisi de hata yapmamak adina kendi ile savas veriyor negatif yorum yerine bir ayaga kalk diyecek yorum sayisi cok az, isin uzucu tarafi burasi.
kesinlikle bazi konulara gelip fikrinizi yazmalisiniz
bir erkek gouyle bakis acisi nasil diye
ama fakeler o kadar cogaldiki
boyle bir konu acilinca bizlerde fake diye zirhi giyip geliyoz
Buradasin tersin kotudur ne yapayim ?dikkat et ben buradayim tersim kotudur... sen git gebelikte eglen biraz....
Buradasin tersin kotudur ne yapayim ?
Gebelikle eglen derken ? neyi dalgaya aldiginin farkinda olsan iyi edersin Yöneticiler ne zamandir uyenin hamileligiyle dalga gecer oldu hayret bisey ya..Siz boyle yaparsaniz uyeler neler yapmaz.. yoneticisin diye keyfine gore insanlarla boyle konusamazsin banliyosun diye seviyeni dusurme bence.
Her gun sapikca konular oluyor yeni uyeler tarafindan..Sana dokunan ne oldu anlamadim
Evlilik coktan bitmis bunu kabul etmek gerek .... Aci ama gercek bu ...
Onemli olan hata yapmadan bu olaydan siyrilmak zira hata yaparsa bak ......luk yapti damgasini vuracak cok !
Oysa etektekilere kimse bakmaz... Yasanmislara kimse takilmaz
Bir erkek nasıl ki eşinin ilgizligi yüzünden gözü dışarda oluyorsa, kadında da duygusal bi açlık olduğu zaman bastıramiyor. Ruhen mutsuzluk çok kötü. Sevgi yok ilgi yok normal şu şartlarda.