çok utanıyorum :(

Konunun ve konu sahibinin gercek oldugunu fake olmadigini dusunursek yapilan yorumlar cok agir degilmi? Demek ki basedemedigi duygulari var ve yazip rahatlamak istiyor.Tamam bu sekilde cok fake oldugu icin vede hissettikleri toplumumuzca kabul edilemez oldugu icin onaylamiyorsunuz ama zaten kendiside onayladigini soylemiyor ki ..Yorum yaparken konunun gercek olabilecegini hayatta boyle basedilemez duygularinda yasanabilecegini dusunerek yazsaniz keske...

Diyelim ki gerçek..
Düşünceler duyguları oluşturur.
Dikkat etmek lazim bu tarz şeylere.
Ne kadar düşünürsen o kadar duyguların artar.
Nefsinize hakim olun biraz.
Gunah.

Konunun ve konu sahibinin gercek oldugunu fake olmadigini dusunursek yapilan yorumlar cok agir degilmi? Demek ki basedemedigi duygulari var ve yazip rahatlamak istiyor.Tamam bu sekilde cok fake oldugu icin vede hissettikleri toplumumuzca kabul edilemez oldugu icin onaylamiyorsunuz ama zaten kendiside onayladigini soylemiyor ki ..Yorum yaparken konunun gercek olabilecegini hayatta boyle basedilemez duygularinda yasanabilecegini dusunerek yazsaniz keske...
Ayni konuyu evli bir erkek baldizi icin acsaydi ne derdik?
Bence bosasin sevmiyorsa esini ama hala evli iken bu tarz duygularini dile getirmeye bile utanmasi lazim insanin. Ne gibi bir tavsiye alacak ki? Yazilabilecek hersey cok basit ve net. Kendi de istedigi cevabi bulabilir.

Bu konu gerçek ya da değil yok mu sanki böyle yüzlerce..
...

Sizin yapacağınız şey, aynı ortamda bulunmamaya gayret edin. Başka meşgaleler bulun kafanızı dağıtacak.
Hep bu yaptığınızın affedilemeyecek, ahlaktan uzak bir durum olduğunu düşünün.
Zamanla içinizdeki duygular ölür.

dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular..

Kadinin kadindan baska dusmani yok .....

Burada bir yardim istegi var belki cogunuz goremedi ! Unutmayin kinadiklarinizi bir gun yasarsiniz. Yaptiklarim dogrumu diye sizden fikir istememis demis ki : dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular

Yahu biraz poztif olun dogru yolu gosterin, destek verin, yaptigin yanlis diyin ama dalga gecmeyin ! kinamayin, buyuk konusmayin /....

Unutmayin biraz inanciniz var ise TUM peygamberler tum kotulukleri yasamistir. Tum kotulukleri gormuslerdir....

Biraz sagduyu be kardesim... Kadin diyor ki beni kurtarin avazi yettigi kadar bagiriyor ama kim duyuyor ?

Bende başta fake dedim sonradan konu sahibine üzüldüm.
Inanmak istemesekte günümüzde çok yaygın malesef. Eşlerin ilgisizligi yüzünden kaynaklanıyor. Zor bu durum kim ister böyle olsun.

Canım bence kaynınla görüşme birlikte olma fırsatı ayarlayacagına tam tersi görmemek için uğraş yoksa yavaş yavaş kocandan da tamamen koparsın olmayacak bişey için yazık etme kendine

neden kimse sorunu koca da aramiyor ?

Kadinin kadindan baska dusmani yok .....

Burada bir yardim istegi var belki cogunuz goremedi ! Unutmayin kinadiklarinizi bir gun yasarsiniz. Yaptiklarim dogrumu diye sizden fikir istememis demis ki : dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular

Yahu biraz poztif olun dogru yolu gosterin, destek verin, yaptigin yanlis diyin ama dalga gecmeyin ! kinamayin, buyuk konusmayin /....

Unutmayin biraz inanciniz var ise TUM peygamberler tum kotulukleri yasamistir. Tum kotulukleri gormuslerdir....

Biraz sagduyu be kardesim... Kadin diyor ki beni kurtarin avazi yettigi kadar bagiriyor ama kim duyuyor ?
iyi diyon hos diyon da kazen abim
nasil yol gosterelim ki
bosan git sevdigine desek olmaz
bosanma sevgini kalbine gom desek gömülmezki
ne diyecegimi bilemdim ben
ama zordur sanirim
konudan sonra kendi kayinlarimi dusundum de yok yavvv Allah gostermesin
(burda masaya vurdum)

Allah yardımcınız olsun.Çok zor bir durum:(
Eşiniz ve ailesi tarafından hissedilirse pek hoş olmaz diye düşünüyorum..Uzaklaşmaya çalışın..
Aileniz veya eşiniz ile ilşkinizi bilmiyorum eğer eşinizle mutlu değilseniz zaman çok geçmeden ayrılmayı düşünebilirsiniz..
Bazı hisler yaşadığınız kişi yabancı biri olsaydı işiniz bu kadar zor olmazdı :(Bu kişi eşinizin kardeşi .Belki sahiden onunda tutamadığı size karşı bazı hisleri vardır.Yazık günah iki kardeş arasına girmeyin olan inanın size olur.Onlar erkek geri çekilirler..
Kusura bakmayın bunlar benim nacizane fikirlerim..Uygun olur olmaz bu kısmı size kalmış...

iyi diyon hos diyon da kazen abim
nasil yol gosterelim ki
bosan git sevdigine desek olmaz
bosanma sevgini kalbine gom desek gömülmezki
ne diyecegimi bilemdim ben
ama zordur sanirim
konudan sonra kendi kayinlarimi dusundum de yok yavvv Allah gostermesin
(burda masaya vurdum)

ama seviyorum dememis ki !

Mesaj baska mesaj kocasinin ilgisizligi !

Iyi o zaman bosayip ilgi gosterene mi gidelim ?

Cok dua ediyorum..dua et diyenler hepinize tesekkur ediyorum..ben esimide asla aldatmam farkindaysaniz hosgeldin demek icin bile dokunmuyorum dedim..o kadar allh korkum var cok sukur..
Asla aldatmam diye demişsin ama bu duygun bu düşüncelerinde bir ihanettir.dinimiz yasak cinsel münasebete açıktan zina demiş,hadislerde 2.bakısı skılda kurulan hatali de zina saymıştır.eger Allahtan korkuyorsan bu düşüncelerden kurtulmak için. Çokça tövbe istiğfar çek umarım kurtulursun yoksa yanman kaçınılmaz.üstelik zamanla farklı bakışlarını eş dost mutlaka anlayacak ve damgasını vuracaklardır

Back
X