çok utanıyorumm,ağlamadan duramıyorum

sulecik33

☜♥☞Ölü PrenseS☜♥&#97
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
133
16
98
İçel Mersin
Bugün olan ve sınıfta kanka dediğim insanların bana yaptığı terbiyesizlik,konu şu:
sınıfta kanki dediğim iki insan ali ve mehmet bugün kızlarla gondola gidicektik ama paramız yoktu,bizde onları sahilde gördük ve borç
olarak para istedim yarın vermek şartıyla bana ''bizde para yok sen ver,biz sana para vermeyiz''fln dediler tabi şakasına burda bi sorun yokk.ama sonra mehmet''duyduğumuza göre sen bize gelicekmişsin''dedi arkasındanda ali''sen bize gel ben sana para veririm''dedi.Resmen o.... durumuna düştüm.ama ben gevşek bi kızda değilim yani öyle hareketlerimde yok.bana suana kadar kimse öyle demedi öyle bir şaka dahi yapmadılar.Düştüğüm durumda bu bide aynı sınıftayız bunlarla ağlamadan duramıyorum.yarın gidip ciddi ciddi konuşçam ama ne demeliyim?lütfen yardım edin.ben hayatımda herşeyden önce namusum için yaşıyorum.yapmadığım bişey için adımın cıkmasını istemiyorummm ne demeliyim de o durumdan kurtulmalıyım??

Son düzenleme:

Bi kere sen kendini bilmiyomusunda ağlıyosun? Böyle insanlarla kanka olmanda ilginç. Resmen abaza , terbiyesiz , arsız insanlar bunlar. Hiç boşuna kendini üzme konuşma bidaha sakın öyle insanlarla Bu arada yaşın kaç canım?

canm cnnı skma erkekler hep boş konuşur demekkı sende gözü varmış olanın sen ciddi konuş ben senn o bıldgn dolandgın kankalarn deyılım de bırdahada yuz verme grsmede brak kendı konşmaya çalşsn ama sen knşma

16 ama ağızlarından çıkan 2 lafla herkes beni öyle zannedicek konuşmak en iyisi

sen niye ağlayıp kendini paralıyorsun ki sen kanka demişsin ama onlar o zihniyette değilmiş işte
ben senin yerinde olsam hiçbir şekilde muhattap olmam bidaha onlar yokmuş gibi davranırım
zaten anlarlar böylece
senden de uzak olurlar

ya ben onlara arkadaş die güvendim ya.şimdiye kadar onlara öyle bişeyde vaadetmedim arkadaşlığım sürece.bu cürreti nerden buluyorlar anlamıyorum.namuslu kızların adını kirleticek kadar adiler mi (erkekler bide) sorunumda yok onlarla.arkadaşımda dedi böyle olmıycak en iyisi konuş onlarla bende yanında gelcem,o laf banada denilmiş sayılır dedi.yüzlerine bakamıyorum ya

boyle seyleri lise donemimde hic takmadım guldum gectim Allah biliyorya gerisini salla gitsin boyle seyler icin canını sıkma bugun gunahını alan insan yarın oburgun gun ceker acısını

Son düzenleme:
aynı durum bnmde basma geldı cnm aynen aglamaktan çatlamştm okulda admı çkrmştı şimdiki aklm olsa gulup geçerdım ama okul zamanı ınsan korkuyo bak sakın korkma ben krktm korktmu bldgı ıcın laf çıktı sen korkma korkmyorm naparsan yap de yapamaz

boyle seyleri lise donemimde hic takmadım guldum gectim Allah biliyorya gerisini salla gitsin boyle seyler icin canını sıkma bugun gunahını alan insan yarın oburgun gun ceker acısını

ya nasıl takmıyım ki ağlamasam bile. bütün okulda ka*ar diye adım mı cıksın daha beter en iyisi onların anlayacağı dilden konuşmak rezil olmadan bu işten sıyrılmam lazm ağırlığımı koymalıyım demekki beni hafif bulmuşlar şu zamana kadar konuşmayı düşünmüyorumda
ne söylemeliyim birazda utansınlar dedikleri şeylerden çok rahatlar ./

ben zaten şimdiye kadar kızla erkeğin uzun süre kanka olduğunu duymadım çünkü olamıyolar.. olanlar varsa tebrik ederim.. niye seni öyle sansınlar arkadaşların seni az çok tanımışlardır.. hiç ağlamana gerek yok.. bundan sonra onlara yüz verme yeter öyle kanka manka samimiyetine girme, bu samimiyetten dolayı azıtıyolar.. hiç konuşmana gerek yok, zaten uzun süre konuşmayınca gelip yanına sorarlar o zaman ister dökersin içini ister dökmezsin..

ya sana gel dynce gttnmı hemen bsver cnm sen kendnı bldkten snra hem zaten arkadaşlarnda buna ınanrsa onlar senn arkadasn deyılmiş ki zaten

yanıma gelceklerini zannetmiyorum kanka derken takılmıyoruz lafta kanka ayaklarına yatıyorlar zaten onlar hakkında daha öncedende böyle bişey duymuştm eve kız atmşlar fln..keşke böyle olmak yerine bana bişey olduğunda başıma gelip beni savunan.böylelerine pabuç bırakmayan delikanlı kankalarım olsaydı..

Son düzenleme:
cnm 3 vya 5 kankan olacana 1 delıkanlı erkek arkadasn olsn napcan kankayı erkekten kanka ya getrr basına laf yada iş konşp aglamana deymez

yarın geç karşılarına buzaman kadar yoksa yanlış haraketin .söyledikleri için onları utandır ve arkadaşlığı derhal kes.onlara erkeklik kanka dediğin aynı sınıfı paylaştığın arkadaşına bizim eve gel deyip resmen o... durumuna düşürmekle kazanılmaz.senin benden faydalanman seni erkek yapmaz yapsa yapsa ş... yapar de tükür suratlarına çek gt ve mümkün olduğunca bütün sınfıın ortasında yap bunu yapmaktan kendin utanmaa asla onları utandır

sylemekte fayda var böyle ibn*lrin yüzüne bakınca utanmamak.utançlarını yüzlerine vurmak lazım.bazen diyorum keşke erkek olsaydım hem böyle lafların altında kalmazdm hemde cakardım 2 tane suratlarına :/

üniversitede bir çocuk kendisini reddettiğim halde benim için türlü fantazilerini arkadaşlarına olmuş gibi anlatmış.öyle şeyler anlatmış ki ben bile kendi yaptıklarıma hayret ettim senin mantalitende olsam intihar etmem gerekecekti.ama güldüm geçtim beni ne kadar arzulamış zavallı ama elimi bile tutamadı dedim,hiç de dert etmedim.

Ben yazdım zannettim bian bunu, bende buna benzer birşeyler yaşamıştım, aynen kendini üzmeye değmez, sen kendini biliyorsun yanındada seni bilen kişileri tutarsın diğerlerini umursamazsın hiç. Bir de madem bu kadar rahatsız oldun keşke ilk anda tepki verseydin. Bİrşey demedin mi onlar yüzüne karşı böyle deyince.

bende gülüp gecerim,ama onların kişilikleri farklı.yarın yine gülsem daha yüz bulurlar,öbür günde aynı şeyi söylerler böyle devam eder zaten bizim sınıfta 24 kız,6 erkek var.kızlarda ztn birbirini cekemiyolar bunlara uyarlar fln.
erkeklerin 2si böyle,diğerleri daha terbiyeli onlarda kankam ama asla demezler böyle şeyler,belki içlerinden derler ama içi temiz çocuklar biliyorum yüzleri yok bunları demeye ,(gülüp geçersemde) sanki öyle biriyimde evlerine gitmek istiyorum yani ka*arım zannederler çünkü kişilikleri öyle ve daha beterini söylerler belki yapmaya bile kalkarlar ben korkmaya başladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…