Bugün olan ve sınıfta kanka dediğim insanların bana yaptığı terbiyesizlik,konu şu:
sınıfta kanki dediğim iki insan adnan ve halil bugün kızlarla gondola gidicektik ama paramız yoktu,bizde onları sahilde gördük ve borç
olarak para istedim yarın vermek şartıyla bana ''bizde para yok sen ver,biz sana para vermeyiz''fln dediler tabi şakasına burda bi sorun yokk.ama sonra adnan''duyduğumuza göre sen bize gelicekmişsin''dedi arkasındanda halil''sen bize gel ben sana para veririm''dedi.Resmen o.... durumuna düştüm.ama ben gevşek bi kızda değilim yani öyle hareketlerimde yok.bana suana kadar kimse öyle demedi öyle bir şaka dahi yapmadılar.Düştüğüm durumda bu bide aynı sınıftayız bunlarla ağlamadan duramıyorum.yarın gidip ciddi ciddi konuşçam ama ne demeliyim?lütfen yardım edin.ben hayatımda herşeyden önce namusum için yaşıyorum.yapmadığım bişey için adımın cıkmasını istemiyorummmne demeliyim de o durumdan kurtulmalıyım??
Bi kere sen kendini bilmiyomusunda ağlıyosun? Böyle insanlarla kanka olmanda ilginç. Resmen abaza , terbiyesiz , arsız insanlar bunlar. Hiç boşuna kendini üzme konuşma bidaha sakın öyle insanlarlaBu arada yaşın kaç canım?
canm cnnı skma erkekler hep boş konuşur demekkı sende gözü varmış olanın sen ciddi konuş ben senn o bıldgn dolandgın kankalarn deyılım de bırdahada yuz verme grsmede brak kendı konşmaya çalşsn ama sen knşma
boyle seyleri lise donemimde hic takmadım guldum gectim Allah biliyorya gerisini salla gitsin boyle seyler icin canını sıkma bugun gunahını alan insan yarın oburgun gun ceker acısını
ben zaten şimdiye kadar kızla erkeğin uzun süre kanka olduğunu duymadım çünkü olamıyolar.. olanlar varsa tebrik ederim.. niye seni öyle sansınlar arkadaşların seni az çok tanımışlardır.. hiç ağlamana gerek yok.. bundan sonra onlara yüz verme yeter öyle kanka manka samimiyetine girme, bu samimiyetten dolayı azıtıyolar.. hiç konuşmana gerek yok, zaten uzun süre konuşmayınca gelip yanına sorarlar o zaman ister dökersin içini ister dökmezsin..
yarın geç karşılarına buzaman kadar yoksa yanlış haraketin .söyledikleri için onları utandır ve arkadaşlığı derhal kes.onlara erkeklik kanka dediğin aynı sınıfı paylaştığın arkadaşına bizim eve gel deyip resmen o... durumuna düşürmekle kazanılmaz.senin benden faydalanman seni erkek yapmaz yapsa yapsa ş... yapar de tükür suratlarına çek gt ve mümkün olduğunca bütün sınfıın ortasında yap bunu yapmaktan kendin utanmaa asla onları utandır
üniversitede bir çocuk kendisini reddettiğim halde benim için türlü fantazilerini arkadaşlarına olmuş gibi anlatmış.öyle şeyler anlatmış ki ben bile kendi yaptıklarıma hayret ettim senin mantalitende olsam intihar etmem gerekecekti.ama güldüm geçtim beni ne kadar arzulamış zavallı ama elimi bile tutamadı dedim,hiç de dert etmedim.
üniversitede bir çocuk kendisini reddettiğim halde benim için türlü fantazilerini arkadaşlarına olmuş gibi anlatmış.öyle şeyler anlatmış ki ben bile kendi yaptıklarıma hayret ettim senin mantalitende olsam intihar etmem gerekecekti.ama güldüm geçtim beni ne kadar arzulamış zavallı ama elimi bile tutamadı dedim,hiç de dert etmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?