bende gülüp gecerim,ama onların kişilikleri farklı.yarın yine gülsem daha yüz bulurlar,öbür günde aynı şeyi söylerler böyle devam eder zaten bizim sınıfta 24 kız,6 erkek var.kızlarda ztn birbirini cekemiyolar bunlara uyarlar fln.
erkeklerin 2si böyle,diğerleri daha terbiyeli onlarda kankam ama asla demezler böyle şeyler,belki içlerinden derler ama içi temiz çocuklar biliyorum yüzleri yok bunları demeye ,(gülüp geçersemde) sanki öyle biriyimde evlerine gitmek istiyorum yani ka*arım zannederler çünkü kişilikleri öyle ve daha beterini söylerler belki yapmaya bile kalkarlar ben korkmaya başladm
Ben yazdım zannettim bian bunu, bende buna benzer birşeyler yaşamıştım, aynen kendini üzmeye değmez, sen kendini biliyorsun yanındada seni bilen kişileri tutarsın diğerlerini umursamazsın hiç. Bir de madem bu kadar rahatsız oldun keşke ilk anda tepki verseydin. Bİrşey demedin mi onlar yüzüne karşı böyle deyince.
Ben yazdım zannettim bian bunu, bende buna benzer birşeyler yaşamıştım, aynen kendini üzmeye değmez, sen kendini biliyorsun yanındada seni bilen kişileri tutarsın diğerlerini umursamazsın hiç. Bir de madem bu kadar rahatsız oldun keşke ilk anda tepki verseydin. Bİrşey demedin mi onlar yüzüne karşı böyle deyince.
Bugün olan ve sınıfta kanka dediğim insanların bana yaptığı terbiyesizlik,konu şu:
sınıfta kanki dediğim iki insan adnan ve halil bugün kızlarla gondola gidicektik ama paramız yoktu,bizde onları sahilde gördük ve borç
olarak para istedim yarın vermek şartıyla bana ''bizde para yok sen ver,biz sana para vermeyiz''fln dediler tabi şakasına burda bi sorun yokk.ama sonra adnan''duyduğumuza göre sen bize gelicekmişsin''dedi arkasındanda halil''sen bize gel ben sana para veririm''dedi.Resmen o.... durumuna düştüm.ama ben gevşek bi kızda değilim yani öyle hareketlerimde yok.bana suana kadar kimse öyle demedi öyle bir şaka dahi yapmadılar.Düştüğüm durumda bu bide aynı sınıftayız bunlarla ağlamadan duramıyorum.yarın gidip ciddi ciddi konuşçam ama ne demeliyim?lütfen yardım edin.ben hayatımda herşeyden önce namusum için yaşıyorum.yapmadığım bişey için adımın cıkmasını istemiyorummmne demeliyim de o durumdan kurtulmalıyım??
suana kadar genelde herkes takma konuşma dedi,ama konuşmazsam bu konudan rahatsız olduğumusöylemezsem böyle devam edicek yada yaptkları şakayı 'cok büyüttün' derler de olay daha mı büyür ufak bir şeyden,ama böyle şaka olurmu siz olsanız naparsınız konuşmazmısınız sadece,yoksa acık acık söyler misiniz,konuşsanız bile ne söylersiniz ?
öyle yapıcam artık sanki açıklamayı hakediyorlar adam gibi adam olsa bunu yapardım belki(yani onla konuşrdm)ama konuşmaktanda anlamıycaklar hiç verdiğin değere değmezler..duruşunu koru,cevap verme açıklama dahil yapma.yapacağın en iyi şeyy muhabbetii kesin ve kati kesmektir.
yüzlerine bile bakma harektlerinle söylediklerine pişman et.konuşmaya çalışırsan,açıklamayapmaya çalışırsan seni daha üzer ve kırarlar.
ya ben onlara arkadaş die güvendim ya.şimdiye kadar onlara öyle bişeyde vaadetmedim arkadaşlığım sürece.bu cürreti nerden buluyorlar anlamıyorum.namuslu kızların adını kirleticek kadar adiler mi (erkekler bide) sorunumda yok onlarla.arkadaşımda dedi böyle olmıycak en iyisi konuş onlarla bende yanında gelcem,o laf banada denilmiş sayılır dedi.yüzlerine bakamıyorum ya
her zaman bunu bilir bunu söylerim
kadına erkekten arkadaş
erkeğe de kadından arkadaş olmaaaaaz olamaaaaaaaazzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?