çok utanıyorumm,ağlamadan duramıyorum

canım gül geç dediysem onların yüzüne gül demedim ki umursama manasında dedim.bence madem 26 kız var sınıfta erkeklerle arkadaşlığa hiç ihtiyacın yok.kanka falan diye düşünme.onlar hormonlarının peşindedir bu çağda (gerçi her çağda öyleler de).bence kızlarla takıl erkeklerle de samimi muhabbetlere girme,borç istemen de hataydı bence.sana bir tavsiyem de eğer erkek arkadaş edineceksen bu sınıfından olmasın hatta aynı okuldan olmasın,kötü bir şey yaşasan kaldıramıyacaksın belli ki.

Canım onlarla konuşma bir daha ,arkadaşlık falan yapma.Hele hele yaptıkları esprilere falan sakın gülme.Çok ciddi dur bir ortamda onlar varsa.Kimse de onların sözüne bakıp seni k. o. falan zannetmez.Kendini üzme lütfen.

çoğu kızın başına gelmiştir canım:13:

tepkimi koycaktm ama yürüyüp gittiler ddim zaten snn ananda dün bizdeydi diye.arkadaşmda ztn yok sana ağır laf koymuşlar rsmen seni o... durumuna düşürmüşler diyince kafama dank etti.yoksa bukadar umursamıycaktm.3 kızdık kızın teki böyle dedi.yanımdaki diğer kızda niye altlarında kaldın o lafı bana deselerdi yedirirdm o lafları onlara dedi,ztn o konuşcak yarnda bnle.yani laf sokmaya beklemediler.

suana kadar genelde herkes takma konuşma dedi,ama konuşmazsam bu konudan rahatsız olduğumusöylemezsem böyle devam edicek yada yaptkları şakayı 'cok büyüttün' derler de olay daha mı büyür ufak bir şeyden,ama böyle şaka olurmu siz olsanız naparsınız konuşmazmısınız sadece,yoksa acık acık söyler misiniz,konuşsanız bile ne söylersiniz ?

Hayatım ergen bir liseli erkekden adam olmasını veya olgun oılmasını bekleyemezsın. Tek yapman gereken tavrını koyman boyle terbiyesiz bir insanla ilişkini devam ettirmemen ve bunu ona söyleyip yüzüne bakmaman! dogru olan bu. karar senin.

16 yaşındasın, belki sonra ne demek istediğimi anlarsın; erkekten kanki (bu herneyse) olmaz.

En azından bundan sonra bu konuda çok daha dikkatli olursun.

İnsan babasından bile zor para istiyor, borç para almamayı, para istememeyi kendine prensip haline getir, bir saat sonra geri vereceksen bile.

..

O sözü söyleyen kişiye ve arkadaşına önemli birşey konuşacağınızı söyleyip çek bir köşeye..

Bu söyledikleri sözün ne anlama geldiğini kibarca sor..Kavga niyetin olmasın..

O yaştaki bazı gençlerin akılları fesatlığa gidiyor, daha çok üstüne giderler.

Yaptığı açıklamaya göre kırıldığını belli eder çıkarsın konuşmadan..

Bunun dışında birşey yapmaya gerek yok bence.

Tatlıya bağlanır umarım..

bugünde okula gttm ztn mal mal yüzüme bakıyordu aptal sonra dalga gecermiş gibi güldü ben hiç konuşmadım bile çok soğuk davrandım gerizekalıı .@

duruşunu koru,cevap verme açıklama dahil yapma.yapacağın en iyi şeyy muhabbetii kesin ve kati kesmektir.
yüzlerine bile bakma harektlerinle söylediklerine pişman et.konuşmaya çalışırsan,açıklamayapmaya çalışırsan seni daha üzer ve kırarlar.

öyle yapıcam artık sanki açıklamayı hakediyorlar adam gibi adam olsa bunu yapardım belki(yani onla konuşrdm)ama konuşmaktanda anlamıycaklar hiç verdiğin değere değmezler..

söyledikleri anda suratlarına tokatı basıp niye ağızlarının payını vermedin de ağladın onu anlayamadım ben. yani sen kendini bilmiyor musun? her şeyden önce güçlü olmalısın ki sana böyle laflar söyleyemesinler. onlar kim ki sana böyle lafları söyleyebiliyorlar? sinirlendim bak şimdi. yüzsüz mallar. bunları dövdürecek şöyle belalı kuzenlerin falan yok mu, bi dayak yeselerdi görürlerdi bi daha boş boş konuşmayı

bence onlarla konuşmana bile değmez canım
adın falanda çıkmaz üzülme sen onları hiç görmezden gel bundan sora

her zaman bunu bilir bunu söylerim
kadına erkekten arkadaş
erkeğe de kadından arkadaş olmaaaaaz olamaaaaaaaazzzzzzzzzz

Son düzenleme:
her zaman bunu bilir bunu söylerim
kadına erkekten arkadaş
erkeğe de kadından arkadaş olmaaaaaz olamaaaaaaaazzzzzzzzzz

öyle de demeyin ama, çok sevdiğim bir arkadaşım var benim. abim gibidir. gelir yanlış bi laf söylediğimde beni uyarır her ortamda savunur falan. hatta bazen ben dikkat etmeden (bu kadar ileri değil tabi ki) söylenmeyecek bir laf söylersem çok kötü kızıyor. uzun lafın kısası olur ama herkesten olmaz hemen olmaz :)

Bakıyorum da liseli gençlere. Nerde konuşmasını bilmeyen abaza terbiyesiz erkek varsa kızlar onlarla arkadaş.
Efendi erkekler de yalnız dışlanmış.. Valla üzülmenin faydası yok kardeşim.. Keseceksin muhabbetini onlarla madem sen öyle değilsin..

bir kere anında cevabı yapıştıracaktın ne bekliyorsun ki karşılarında sen gel ben sana para vereyim deseydin sinir oldum yaaa
ayrıca birdha erkeklerde arkadaş olma kızlara kıran mı geldi ne die tenezül ediyorsun kii para istiyorsun binme gondola mondola sana ders olsun paran yoksa yok paran olunca ne yaparsan yap
sana tek tavsiyem onları görmezden gel sanki yoklarmış gibi birdaha tek bir erkek arkadaşınla ders konusunda dahi konuşma ki senin ciddiyetini anlasınlar yok illa konuşacaksan adam olun adam ben sizi kardeş arkadaş bildimde bir yardım istedim kafam kopsaydıda sizin gibi adilere ağız eğmeseydim birdaha gözüme görünmeyin benim adımı dahi ağzınıza almayın dersin gecer gidersin
ama en güzel tepki tepkisizliktir bunu hiç unutma yokmuşlar gibi davran en iyisi bu .......

erkekle kiz arasindaki su kanka lafina sinir oluyorum ben
ne demek kanka ya kizlarin suyu mu cikti
bi de ustune ustelik borc para istiyorsunuz
kusura bakmayin ama bence hemen kesin erkeklerle kanka olmayi da kendinize arkadas olarak bi kiz bulun o zaman adiniz da cikmaz

bırak canım ne konuşucan bu terbiyesizlerle!!!!

yarından itibaren arana mesafe koy.. merhaba der geçer gidersin..

Konuşma.. Gidip neden konuşasın ki.. O yaşta birbirlerini sinir etmek ne hikmetse hat safhadadır.. Senin buna sinir olduğunu ağladığını falan anlarlarsa vay haline.. gerek yok.. Muhattap olma bence.. Kaliteni düşüreceğine, konuşma kes alakanı yükselt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…