- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- 103
- Konu Sahibi Mlskurtast
Gerçekten eski sevgiliye edilen ah tutar mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bizim ki olmadı keşke okul bitince hersey bitse :)
N'laka?Valla bizim ki olmadı keşke okul bitince hersey bitse :)
Sizin yazdığınız şey benim konumla ne alaka?N'laka?
Cevabını yöneticiler sana fısıldarSizin yazdığınız şey benim konumla ne alaka?
Canım çok ciddiye alma ya buraları yardimci olmayacaksan yorum yapma lutfenCevabını yöneticiler sana fısıldar
Çok saçma gerçekten bu şekilde bu site eminim bi çok üye kaybediyordur.. allaha inancı olan bi insanım ve bu tarz haksızlık çok can yakıcı hakkımızda hayırlısı olsunböyle bir konuda yönetici etiketleyecek ne var? sanki cinsellik var sanki trollük var
ve sorunun cevabına gelince, evet canım tutar. baya tutar hem de haklıysan. sadece eski sevgiliye değil hakkına giren herkese ahın tutar.
benimki tuttu allahıma bin şükür, kimsenin kötülüğü yanına kalmıyor. ister ilahi adalet de ister karma.
Ben de inancı olan bir insanım. Bugüne kadar saflığımdan dolayı ilişkilerde aptal yerine kondum. Hep başla biri yüzünden benden vazgeçildi. Ah etme döner seni bulur derler ama işahi adalet varsa egero kişilerin çok da muylu olmaması lazım. Falat hayaller/ hayatlar:)Can
Çok saçma gerçekten bu şekilde bu site eminim bi çok üye kaybediyordur.. allaha inancı olan bi insanım ve bu tarz haksızlık çok can yakıcı hakkımızda hayırlısı olsun
Gerçekten çok yoruldum bu işlerden umarım ilahi adalet işlerBen de inancı olan bir insanım. Bugüne kadar saflığımdan dolayı ilişkilerde aptal yerine kondum. Hep başla biri yüzünden benden vazgeçildi. Ah etme döner seni bulur derler ama işahi adalet varsa egero kişilerin çok da muylu olmaması lazım. Falat hayaller/ hayatlar:)
Evli, mutlu veya nişanlı, mutlu veya sevgilili, mutlu örneklerini görüyorumve sinirlrim zıplıyor
Aslında kızamıyorum da, sonucta benle mutlu olması için karşı tarafı zorlayamam. Fakat birini bulana kadar oyalama, sen çok iyi birisin , sen çok değerlisin ayakları insanı çıldırtıyor cidden.Gerçekten çok yoruldum bu işlerden umarım ilahi adalet işler![]()
Aman tanrım meslektasiz:)) Hayır hayır kesinlikle bırakmamalisnAslında kızamıyorum da, sonucta benle mutlu olması için karşı tarafı zorlayamam. Fakat birini bulana kadar oyalama, sen çok iyi birisin , sen çok değerlisin ayakları insanı çıldırtıyor cidden.
Sonucta mutsuz, yalnı olan ben oluyorum. O kadar bıktım ve bunaldım ki, uzmanlığımı yarıda bırakıyorum. Bir süre işsiz güçsüz anne baba evine döneceğim