Çok üzgün ve sinirliyim

Aynısını yapmayın tam tersi titizlikle yapın işinizi ve olması gerektiği gibi teslim edin kağıtları...
Verirken de bunu bir şekilde dile getirin.
Laf sokmalı yani.

İlk yıllarda böyle şeyler oluyor maalesef. Bir had bildirmeye bakar. İntikam almayın, bağırmayın, ciddi bir ses tonuyla bundan hiç hoşlanmadığınızı kısaca anlatın. Onun kağıtlarını teslim ederken sınav kağıdı böyle teslim edilir diyebilirsiniz kendisine herkesin içinde. Baktınız ters tepki verdi, yaptığını hatırlatın

Yeni atandım öğretmenim bu hafta sınav haftası, sınavları ortak yapıyoruz bu yüzden sınav yapmaları için farklı hocalara kağıt veriyoruz, sınav bittiğinde öğretmenler odasına geçtim ve kağıt verdiğim erkek hoca eli boş bir şekilde odaya geldi, ve oturdu elinde kağıtlar yoktu, kağıtlar nerde diye sorduğumda sınıfta unuttum dedi (yüzünde hiç üzgün bi ifade yok ama gayet mutlu) hangi sınıfta olucaksınız oraya göndereyim dedi şok geçirdim hala gidip almak için uğraşmıyorda ne diyor, hiç bişey diyemedim öğrenci gönderdi çocuklar kağıtları getirdiler o kdr sinir oldumki beni o kdr küçük görüyoki benim yanımda oturan hocalar bile şaşırdı, aklım sınıfta kaldı, ya bu dengesiz kağıtları sınıfta bıraktığında çocuklar alıp kağıtları cevapları değiştirmişlrse?? O sınıfa dersim yoktu uğrayamadım , ama o kdr sinirli ve üzgünümki resmen beni önemsiz gördüğü için böyle yaptı :KK43: daha önce hiç muhabbetim olmayan bi hoca ne kötülüğümü gördüde böyle önemli bi şeyi unutabildi ben kendi sınavımda bile bu kdr tedirgin olmam başkasının kağıtları verilmiş sana nasıl unutabildi hala aklım almıyor bide söylerken o kdr rahattı ve gülüyodu çok önemsiz bişeymiş gibi :KK43: şimdi onun sınavı bana denk geliyor ve ben hala ilk günkü gibi sinirliyim sizce aynısını bende ona yapmalı mıyım beni öğretmenler odasnda küçük düşürdüğü herkesi şaşkın şaşkın baktırdığj için ??? Çok intikam alasım var
Herkes kendine yakışanı yapar. Kendinize yakıştırıyorsanız yapın.. evliyse veya evlense kirayı unutur faturayı unutur kombiyi kısmayı unutur. Sipariş verirsin almayı unutur. Hayatı ciddiye almamakla ve sorumsuzlukla ilgili.. size garezi olduğunu sanmam çünkü resmi evraktır sınav kağıdı. Başlarına bir iş gelse sorumlu olacak. Sizi ciddiye almama tavrı olmuş evet unuttuğunu farkettiği an dönüp almalıydı.

Back
X