- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
Şaka gibi ama ben boşanıyorum.
Meğer kangren olmuş bir kolum varmış, haberim yokmuş. Hasta olduğunu anlıyordum ama bu denli kötü olduğunu bilmiyordum, ya da bilmek istemiyordum (?)
Ben aldatılmışım kızlar ya, üç dört gün önce yakaladığım mesaj, yalanlar, itiraflar...
İki gündür araba çarpmış, bir kamyon sopa yemiş gibi hissediyorum kendimi. Yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem.
Yine de iyiyim ama... Bunu biliyordum ben. Böyle gitmezdi ama böyle adice olmasını idrak edemiyorum.
Dün atladım otobüse ve hep gitmek istediğim o yere bilet aldım. Kimseye haber vermeden, öylece plansız, kafa dinlemeye geldim. Buraya gelme düşüncem hep vardı ama böyle mi olacaktı? Bu şekilde olması canımı çok yakıyor.
Kimseyle paylaşamadım, kimseye anlatamadım. Dilim varmıyor, ne denir ki? Şaka gibi.
Sizden başka kimseyle paylaşamadım yine, hayatım nasıl bir yola girdi böyle?
Her şey koca bir kara delik, benim aklım almıyor bu olanları.
Ya bu kalp kırıklığı? Bu nasıl geçer?
Kızlar hepinize tek tek canı gönülden teşekkür ediyorum.
Ne kadar teşekkür etsem az...
Gündeminizi çokça meşgul ettim, hepiniz hakkınızı helal edin lütfen.
Ben artık konumu kapattırmak istiyorum.
Ne kadar konuşsak öyle böyle desekte olanla ölene çare yokmuş.
Boşuna vaktinizi çalmak istemiyorum artık.
Çok güzel moral oldunuz bana, iyki varsınız
Meğer kangren olmuş bir kolum varmış, haberim yokmuş. Hasta olduğunu anlıyordum ama bu denli kötü olduğunu bilmiyordum, ya da bilmek istemiyordum (?)
Ben aldatılmışım kızlar ya, üç dört gün önce yakaladığım mesaj, yalanlar, itiraflar...
İki gündür araba çarpmış, bir kamyon sopa yemiş gibi hissediyorum kendimi. Yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem.
Yine de iyiyim ama... Bunu biliyordum ben. Böyle gitmezdi ama böyle adice olmasını idrak edemiyorum.
Dün atladım otobüse ve hep gitmek istediğim o yere bilet aldım. Kimseye haber vermeden, öylece plansız, kafa dinlemeye geldim. Buraya gelme düşüncem hep vardı ama böyle mi olacaktı? Bu şekilde olması canımı çok yakıyor.
Kimseyle paylaşamadım, kimseye anlatamadım. Dilim varmıyor, ne denir ki? Şaka gibi.
Sizden başka kimseyle paylaşamadım yine, hayatım nasıl bir yola girdi böyle?
Her şey koca bir kara delik, benim aklım almıyor bu olanları.
Ya bu kalp kırıklığı? Bu nasıl geçer?
Kızlar hepinize tek tek canı gönülden teşekkür ediyorum.
Ne kadar teşekkür etsem az...
Gündeminizi çokça meşgul ettim, hepiniz hakkınızı helal edin lütfen.
Ben artık konumu kapattırmak istiyorum.
Ne kadar konuşsak öyle böyle desekte olanla ölene çare yokmuş.
Boşuna vaktinizi çalmak istemiyorum artık.
Çok güzel moral oldunuz bana, iyki varsınız

Son düzenleme: