Çok üzgün

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Şaka gibi ama ben boşanıyorum.
Meğer kangren olmuş bir kolum varmış, haberim yokmuş. Hasta olduğunu anlıyordum ama bu denli kötü olduğunu bilmiyordum, ya da bilmek istemiyordum (?)
Ben aldatılmışım kızlar ya, üç dört gün önce yakaladığım mesaj, yalanlar, itiraflar...
İki gündür araba çarpmış, bir kamyon sopa yemiş gibi hissediyorum kendimi. Yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem.
Yine de iyiyim ama... Bunu biliyordum ben. Böyle gitmezdi ama böyle adice olmasını idrak edemiyorum.
Dün atladım otobüse ve hep gitmek istediğim o yere bilet aldım. Kimseye haber vermeden, öylece plansız, kafa dinlemeye geldim. Buraya gelme düşüncem hep vardı ama böyle mi olacaktı? Bu şekilde olması canımı çok yakıyor.

Kimseyle paylaşamadım, kimseye anlatamadım. Dilim varmıyor, ne denir ki? Şaka gibi.
Sizden başka kimseyle paylaşamadım yine, hayatım nasıl bir yola girdi böyle?
Her şey koca bir kara delik, benim aklım almıyor bu olanları.

Ya bu kalp kırıklığı? Bu nasıl geçer?

Kızlar hepinize tek tek canı gönülden teşekkür ediyorum.
Ne kadar teşekkür etsem az...
Gündeminizi çokça meşgul ettim, hepiniz hakkınızı helal edin lütfen.
Ben artık konumu kapattırmak istiyorum.
Ne kadar konuşsak öyle böyle desekte olanla ölene çare yokmuş.
Boşuna vaktinizi çalmak istemiyorum artık.
Çok güzel moral oldunuz bana, iyki varsınız :KK200:

Son düzenleme:
Meğer kangren olmuş bir kolum varmış, haberim yokmuş. Hasta olduğunu anlıyordum ama bu denli kötü olduğunu bilmiyordum, ya da bilmek istemiyordum (?)
Ben aldatılmışım kızlar ya, üç dört gün önce yakaladığım mesaj, yalanlar, itiraflar...
İki gündür araba çarpmış, bir kamyon sopa yemiş gibi hissediyorum kendimi. Yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem.
Yine de iyiyim ama... Bunu biliyordum ben. Böyle gitmezdi ama böyle adice olmasını idrak edemiyorum.
Dün atladım otobüse ve hep gitmek istediğim o yere bilet aldım. Kimseye haber vermeden, öylece plansız, kafa dinlemeye geldim. Buraya gelme düşüncem hep vardı ama böyle mi olacaktı? Bu şekilde olması canımı çok yakıyor.

Kimseyle paylaşamadım, kimseye anlatamadım. Dilim varmıyor, ne denir ki? Şaka gibi.

Müge ne desem bilemedim .. Emin misin ?? Uzaklaşmakta iyi yapmışsın ..

hay Allah ya üzüldüm gerçekten, o kadar samimi anlatmışsın ki
ne denir ki Allah hakkında hayırlısını versin
eminsin ama di mi yanlış anlama vs olamaz mı?

Dur bakalım,sakin ol.
Herşeyin hayırlısı de,çek bir besmele.
Duşunu yap,abdest al.
Allaha sığın bol bol dua et.
Eğer ki %100 eminsen,yapacak iş belli.
Tertemiz boşanırsın,ardına bile bakma. Sen bu adam beş,altı beden fazlaydın zaten.
Hayırlı olsun inşallah...

Kalp kirikligi mi?
Bence mutlu olman lazim seni aldatan birinden kurtulacagin icin
kalp kirikligi yerine kendin icin sevin bence
insanlar sorun yasayabilirler hatta her sey cok kotude gidebilir
ama bu yolu secen biri ile paylasacakta bir sey kalmamis bana gore.
cocugunuz var miydi?

Müge ne desem bilemedim .. Emin misin ?? Uzaklaşmakta iyi yapmışsın ..

hay Allah ya üzüldüm gerçekten, o kadar samimi anlatmışsın ki
ne denir ki Allah hakkında hayırlısını versin
eminsin ama di mi yanlış anlama vs olamaz mı?

Maalesef kızlar, eminim. Çünkü konuştuk ve itiraf etti.

cocugunuz var miydi?

Hayır yoktu.

açıklaması yoktur eminim ama ne açıklama yaptı çok merak ettim. Okumuştum konunu

Belki başka zaman anlatırım olur mu?

yanlışım varsa düzelt. bir mesajında belkide çocuk olmamasının bir nedeni var boşanacak mıyım neyim diye. etkilenmiştim o laftan. tek diyeceğim şey bu. bazen bir şeyi çok isteriz ama aslında olmaması hayrımızadır.

Mesaj ne ki, baya konu açmıştım ben. Hayırlısı.

Maalesef kızlar, eminim. Çünkü konuştuk ve itiraf etti.

Hayır yoktu.

Belki başka zaman anlatırım olur mu?

Mesaj ne ki, baya konu açmıştım ben. Hayırlısı.
editi görmemiştim şimdi baktım gördüm bende ikna olurdum bu belkide bu konuyu görmeseydim bilmiyorum. Umarım herşey gönlünce olur kendini iyi hissettiğin zaman anlatırsın o_O

Back
X