cok uzgunum akil bekliyorum..

ERVUS

CANIM OĞLUM İYİKİ DOĞDUN
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
809
13
318
İstanbul
kizlar oglum hafta ici geniz etinden ameliyat olacak her dakika agliyorum ruh gibiyim cok uzgunum kolay bir operasyon oldugunu biliyorum ama yinede coknkorkuyorum yardim edin :(0

canım geçmiş olsun korkma küçük bir operasyon. Fazla da uzun sürmez, ameliyattan sonra dondurma yedirilir. Çıktıktan sonra biraz ağrı olabilir ama geçer bu mevsimde yapılan ameliyatlardandır, genel anestestezi altında yapılır, genelde günübirlik hastane de kalınır. 3 5 güne toparlar kendini ben bu ameliyatı olan çok çocuk gördüm sakın kendini strese sokma canım

Benim operasyon hakkında detaylı bilgim yok ama kolay olduğunu biliyorum. Sadece anne olarak hissettim hislerini..
Çok geçmiş olsun yavruna, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

geçmiş olsun öncelikle.etrafımdada bir çok kişinin çocuğu bu ameliyatı oldu kuzenimin kızı yine bir diğer kuzenimin oğlu.bi sorun yaşanmadı.içinizi ferah tutun siz güçlü olunki çocuğunuzda sizden güç bulsun.hem bu yaşta olması daha iyi ileride hatırlamayacak bile.ileri bi tarihe atılırsa daha büyük sağlık problemlerine daha büyük ameliyatlara yol açablirdi..iyiki imkanınız var ve çocuğunuzun problemine daha küçükken müdahele edebiliyosunuz.Allah başka hastalıklar vermesin şimdiden geçmiş olsun.güçlü olun toparlanın sizi üzgün görmesin çocuğunuz.çok çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin bir çırpıda atlatsın inş

4.5 yaşındayken genizeti ve bademcik ameliyetı oldu olğum.
O zaman geçmek bilmedi, ömrümden ömür gitti.
Çok şükür sorunsuz atlattık.
İlk bir kaç gün yutkunmakta zorluk çekiyorlar.
Bu yüzden sıvı yetersiz kaldığı için ateşi çıktı.
Gece tekrar döndük hastaneye.
Siz siz olun mutlaka serumun bitmesi için ısrar edin bizde yarım çıkardılar.
Mutlaka su içirmeye çelışın akşamdan su içemediğinden baya sıkıntı oluyor.
Birde ayıldıktan sonra çok korkmuş oluyorlar, ne olduğunu anlayamıyorlar.
Sevdiği bir oyuncağı alın yanınıza , yumuşak sesle sevdiği masalı falan anlatın. Sizin şefkatinize çok ihtiyacı olacak.
Umarım kolayca atlatırsnız

cok saolun desteginiz icin herkes cok abarttigimi soyluyor haklilarda her dakika agliyorum bitkisel hayatta gibiyim

Sizin sadece geniz eti olduğu için yutkunmasında da problem olmaz sanırım.
Bir anne için kolay değil am siz sakin olun ki evladınıza güven verecek durumda olun.
Allah yardımcınız olsun inşallah.

çok geçmiş olsun ,inşallah kolayca atlatırsınız.benim de kardeşim olmuştu,gerçekten kolay bir ameliyat merak etmeyin.allah korusun ne sağlık sorunu olan çocuklar var onları düşünün,en büyük derdiniz bu olsun.

kizlar oglum hafta ici geniz etinden ameliyat olacak her dakika agliyorum ruh gibiyim cok uzgunum kolay bir operasyon oldugunu biliyorum ama yinede coknkorkuyorum yardim edin :(0

hiiç korkmana gerek yok 15 dakıka sürüyor sonrası 1 gün sıkıntılı olur cocuk için(yemek problemi) ama sonra gecer allah büyük dert vermesın gecmıs olsun

Back
X