- 27 Temmuz 2020
- 128
- 57
- 18
- 42
- Konu Sahibi Ayse19821982
-
Teşekkür ederim etiketlediğin için kuzu.M MrsDelfino bu konuda bayağı tecrübeli.
Gecmis olsunGercekten bu aralar cok üzgünüm.babama demans teshisi konuldu sanırım.sanırım diyorum çünkü alzheimer mi demans mı o da belli degil.gerçi cok bir farkı yok.70 yaşında.su an kücük unutkanlıkları var ,dikkati de baya dağınık eskiye göre ama kendi işini kendi yapıyor birçok şeyi unutmuyor.demans yavaşlatıcı ilaç kullanıyor.beyninde bizim farketmediğimiz inmeler oldugunu söylemişlerdi daha önce.belki teselli bulmaya çalışıyorum ama yine böyle bir sıkıntı yaşanmazsa ilerlemez mı kı diyorum.ne bileyim yakınında bu hastaliğı yaşayanlar varsa yol gösterebilir mi?tavsiyeniz var mı?tms tedavisi duydum fayda gören var mı ?kaç gündür içimde bir sıkıntıyla yaşiyorum babam için çok üzülüyorum
cok sagolun gecmiş olsun size deAnneannem alzheimer hastası 12. yıldayız.Ben başlangıç zamanlarında daha çocuk sayılacak yaşlarda olduğum için tedavi süreçlerini tam bilmiyorum.Ancak çok fazla ortam değiştirmemeleri gerekiyor beynini daha aktif şeylerde çalıştıracağı meşkaleler edinmesi lazım bulmaca örgü örmek belki satranç benzeri oyunlar.Stressiz ortam gerekli unuttuğu şeyleri hatırlatmak için üzerinde baskı kurmak yerine sohbet eşliğinde beynini çalıştıracak bir şekilde konuşmalar yürütülmeli.anneannem çok sessiz sakin bir insanken bu hastalık onu çok çok açık sözlü ve birazcık şiddet yönelimli bir insan haline getirdi ancak o sıralar dedemin vefat etmesi ve sürekli ortam değiştirmek zorunda kalmasıda etkili oldu ama her hasta için böyle olmuyor bazıları daha sessizleşebiliyormuş.Bu hastalıkla ilgili söyleyebileceğim tek iyi şey şu diğer hastalıkları ekarte ediyor hem tansiyon hem şeker hem böbreklerinde hatta başka problemleride olan anneannem bunların 12 yıldır rahatlıkla üstesinden geliyor bir de artık melekler gibi günahsız olarak vefat edeceğini düşünüyorum elbet bu derdi veren Allah hem bizleri hem onları mükafatlandıracaktır.Sizde kendinizi üzüp yıpratmayın çğnkü bu hastalıkların temel faktörlerinde bunlar ve baskılar var artık genetik olarak yatkınlığımız olduğuda aşikar iyi olmalıyız ki onlara zor zamanlarında sahip çıkacak aileleri olsun Allah yardımcımız olsun
sevinirim yazarsanız.Çin’de bir ilaç çıktı ve çok başarılı olduğunu duydum. Getirtmesi zor olabilir. İsmini öğrenip yarın yazarım size.
Gecmiş olsun size de.isterim yazmanızı.aslında sizi biraz daha rahatsız edebilirim sorularımla.cok tesekkur ediyorumTeşekkür ederim etiketlediğin için kuzu.
Ayse19821982 Merhaba, benim anneme de 46 yaşındayken Alzheimer teşhisi kondu. Ozon tedavisine başladık geçen yıl. Hem bir şirketten ozon kapsülleri alıyoruz hem de hastanede damardan ozon tedavisi uygulanıyor. Başta gelişme bile kaydettik. Şimdi daha kötüye gitmiyor, durumu stabil. Ayrıca aynı şirketin doğal kahve ve sıcak çikolataları var. O ürünler de sanrılarını azaltıyor ve sakinleştiriyor.
Özelden yazabilirim kapsülleri aldığımız siteyi isterseniz. Çok geçmiş olsun.
aslında cok iyi okuyamıyor saatı.belki gözü çok iyi görmediğinden de olabilir.bazen yanliş soylüyorGeçmiş olsun
İlaçlar ilerlemeyi yavaşlatıyor
Babanızı çok sıkboğaz etmeyin kendini kapatmasın onu bunu hatırlatacağız diye sormayın
Mesela o bir konu açtı ise o konuda sohbet edin genişletin
Bir de geçmişi daha iyi hatırlıyorlar geçmişi anlatırsa ayrıntılı dinleyin bağlantılı sohbet edin ki kendini eksik hissetmesin kapatmasın
Saat testi yaptılar mı ya da saati anlayabiliyor mu duvar saati vs var mı evde
unutkanlık olsa da illa bu hastalığı akla getırmeyin ama yine de nörolojıye görunun benceÇok geçmiş
Kızlar bu hastalığı başka ne belli eder?
Küçük unutkanliklar annemde de dikkatimi çekmeye başladı da
Bekliyorum istediğiniz zaman yazabilirsiniz.cok sagolun gecmiş olsun size de
sevinirim yazarsanız.
Gecmiş olsun size de.isterim yazmanızı.aslında sizi biraz daha rahatsız edebilirim sorularımla.cok tesekkur ediyorum
aslında cok iyi okuyamıyor saatı.belki gözü çok iyi görmediğinden de olabilir.bazen yanliş soylüyor
unutkanlık olsa da illa bu hastalığı akla getırmeyin ama yine de nörolojıye görunun bence
Teşekkür ederim etiketlediğin için kuzu.
Ayse19821982 Merhaba, benim anneme de 46 yaşındayken Alzheimer teşhisi kondu. Ozon tedavisine başladık geçen yıl. Hem bir şirketten ozon kapsülleri alıyoruz hem de hastanede damardan ozon tedavisi uygulanıyor. Başta gelişme bile kaydettik. Şimdi daha kötüye gitmiyor, durumu stabil. Ayrıca aynı şirketin doğal kahve ve sıcak çikolataları var. O ürünler de sanrılarını azaltıyor ve sakinleştiriyor.
Özelden yazabilirim kapsülleri aldığımız siteyi isterseniz. Çok geçmiş olsun.
Çin’de bir ilaç çıktı ve çok başarılı olduğunu duydum. Getirtmesi zor olabilir. İsmini öğrenip yarın yazarım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?