- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
İnanın tatil için geldim, nargile içeçektim ve onun için ardiyeye çıktı annem . Sonra elinde kavanoz ile indi. 20 gündür ayrıyım ve fikrim sabit her geçen gün güçleniyor. Tamamen tevafuk oldu. Sıvı olabilme ihtimalini çok düşündük ama ne koyulur böyle ağız dolusuMavera en büyük boşanma sebebin kayinvaliden değil, eşin.
Kendine büyü müyü bahane arama, senin evliliğin başından beri sıkıntılı, ayrıca büyüyü niye annenin evine bıraksın öyle birşey yapmış bile olsa? İçinden çıkılacak bir konular değil bunlar.
Okuduğuma göre hayvan idrarı olurmuş, kişi kendisi yapmaz yaptırırmış bu büyüyü.Koca kavanoz idrarı biriktirmek için azimle tüm gün idrarını kavanoza yapması lazım. Anlamam büyü, sihir bilmem ne ama size yapılıyorsa kendi idrarını kullanması normal mi? Kendi idrarı değilse sizinkini nasıl aldı?
Ne olduğu belli olmayan şeyleri de koklamanızı hiç önermem. Paraziti, mikroorganizmasıyla uğraşırsınız.
Görsel
Yazlık diyorsun, daha önceden kalmış, gözden kaçmış olma ihtimali yüksek. Fotoğrafı sirkeye benzettim ben ayrıca, analı olandan.İnanın tatil için geldim, nargile içeçektim ve onun için ardiyeye çıktı annem . Sonra elinde kavanoz ile indi. 20 gündür ayrıyım ve fikrim sabit her geçen gün güçleniyor. Tamamen tevafuk oldu. Sıvı olabilme ihtimalini çok düşündük ama ne koyulur böyle ağız dolusu
Şu an verdiğiniz fikirler değerli. Sirke gibi mi duruyor?Ne sirkesi kurdunuz ? Sirkeniz , sirke anası yapmış gibi duruyor.
Sürekli gelinen de bir yazlık. İnşaallah öyledi annemi rahatlatmak istiyorumYazlık diyorsun, daha önceden kalmış, gözden kaçmış olma ihtimali yüksek. Fotoğrafı sirkeye benzettim ben ayrıca, analı olandan.
Şu an verdiğiniz fikirler değerli. Sirke gibi mi duruyor?
Acaba nerden emin olabilirizSirke gibi fermente bir gıdaya benziyor.
Acaba nerden emin olabiliriz
Ee açıp bakmadınız mı kokusunaAcaba nerden emin olabiliriz
Çok teşekkür ederm umarımHazırlayıp unuttuğunuz bir gıda ürünüdür. Dökün gitsin. Farklı düşünce ve korkularınız varsa da dualarınızı okuyun.
3 kişiyiz idrar gibiEe açıp bakmadınız mı kokusuna
Be quietHayır şekerim büyü değil, kocan seni sevmiyor, sevmedi. Sadece ailesine ve kendisine hizmetçi olasın diye evlendi. Eee sen de kocam ben varken mutfağa girecek hali yok!! Ben ne işe yarıyorum?? Kafasında oldugun için kocan için harika bir seçimdin. Olay bu, büyü yok.
Sjdjdjdk aynen, aşko kesin büyü kocan sana aşık büyüyü bozdur kocanla bebiş yapBe quiet
2 ay önce…boşanacağınız insanın anasının danasının sizin yazlığınızda ne işi var?
Hufff :) ya sataşma lütfen . Annemin aklı kaldı , annesinin kendi için söylediklerini duyunca kadından her şeyi bekliyor.Sjdjdjdk aynen, aşko kesin büyü kocan sana aşık büyüyü bozdur kocanla bebiş yapdemediğim için sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?