Cok uzgunum ,ciğerim yanıyor

Tugce56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
93
53
88
37
Meraba cok mutsuzum belkı bır kısi bana dua eder bır akıl verır dıye yazıyorum .. 4senelık ewlıyım 26aylık kızım var kızım 16 aylıken cay dokuldu ustune yandı gogsu konum burada zaten cok kotu gınlerdı sonra tam atlattım gecen hafta bugun kızım yukarda kayınvalıdemde ıdı bende tuvalet egtımne basladhım ustunu ıslattı bnde asagıya alt kata ewıme gıttı ust almak ıcın hem aksam namzını kılım cıkarım dedım tam kılarken yukarda ses geldı hıssetım bırsey oldu ardından hızlıca cıktım kı yerler kan kızım cam sehpaya elını attgı gıbı ındrmıs ayagına hemn gtrmuslerdı ben kostum gıttım tendom kesıgı ımıs dıkılmesı lazım dedıler baska hasteneye gotrduk orada acıl amelıyata alındı kızımı amelıya alırken agladı yabancı ınsanlar cok koktu ardından dıkılmıs alcıya alındı ayagı atelle.. Sımdı bı ay kalcak yuruyemıyor cok zor cok kıtuyuz derken annemler dun geldi ablamla kalmaya yardim etmek icin gece bu sefer birde saat patlama oldu kayinvaldm kapiya vurdu kizim kacin yangin cikmis binada duman alti cok
Kottuydu hemn kizimi aldim annemle camdan bagrdik yardim diye kizim da ameliyatli Allah razi olsun ki bi kac genc haber verdi itfaiyeye ama duman alti o genclerden biri kiZi ver ddi birinci kattayiz guvendik bi suru kisi omuz verdi aldilar kizimi Allah yardim edenlerden razi olsun bu dunyada tasa ayagi degmesin onlarin sonra yangin sondu beni de aldilar kizim gene korktu dili tutuldu zaten yurumuo bide konusmadi sabah konusmaya basladi cok sukur Simdi sizden ricam nolur biriniz bana guc versin birsey desin neden boyle oluyor neden bilmioyirm sanki karanlik icindeyim cok korkuyorun kizima birsey olcak diye ayagida kaynastimi bilmiorum yurur mu bilmiorum dua edin nolur nolur Allah razi olsun hepinizden

Kızına da sana da kıyamam.yav ne kadar kötü şey talihsizlik böyle üst üste gelmiş.sakin olmaya çalışın.eminim kızınız iyileşecek çocuklar çabuk iyileşirler, sonra nasıl üst üste geliyorsa kötü şeyler birde bitmiş olduğunu göreceksiniz.

Ah canım ya Kıyamam rabbim şifa versin inşallah meleğine .Üzülme konuşmuş çok şükür ama biraz takipte kalıp psikologa götürürsen iyi olur genel bir bakılır senin de için rahat eder çok çok geçmiş olsun

Allah yardımcıniz olsun Rabbim kızınıza şifa verir inşallah bol bol dua edin hatta evde KUR 'AN okutun. Çok zor günler geçirmiş siniz Rabbim unutturur bir daha yaşatmaz inşallah

Büyük geçmişler olsun.. Rabbim şifa versin.. Unutmayın her sıkıntıdan sonra bir ferahlık vardır mutlaka

Meraba cok mutsuzum belkı bır kısi bana dua eder bır akıl verır dıye yazıyorum .. 4senelık ewlıyım 26aylık kızım var kızım 16 aylıken cay dokuldu ustune yandı gogsu konum burada zaten cok kotu gınlerdı sonra tam atlattım gecen hafta bugun kızım yukarda kayınvalıdemde ıdı bende tuvalet egtımne basladhım ustunu ıslattı bnde asagıya alt kata ewıme gıttı ust almak ıcın hem aksam namzını kılım cıkarım dedım tam kılarken yukarda ses geldı hıssetım bırsey oldu ardından hızlıca cıktım kı yerler kan kızım cam sehpaya elını attgı gıbı ındrmıs ayagına hemn gtrmuslerdı ben kostum gıttım tendom kesıgı ımıs dıkılmesı lazım dedıler baska hasteneye gotrduk orada acıl amelıyata alındı kızımı amelıya alırken agladı yabancı ınsanlar cok koktu ardından dıkılmıs alcıya alındı ayagı atelle.. Sımdı bı ay kalcak yuruyemıyor cok zor cok kıtuyuz derken annemler dun geldi ablamla kalmaya yardim etmek icin gece bu sefer birde saat patlama oldu kayinvaldm kapiya vurdu kizim kacin yangin cikmis binada duman alti cok
Kottuydu hemn kizimi aldim annemle camdan bagrdik yardim diye kizim da ameliyatli Allah razi olsun ki bi kac genc haber verdi itfaiyeye ama duman alti o genclerden biri kiZi ver ddi birinci kattayiz guvendik bi suru kisi omuz verdi aldilar kizimi Allah yardim edenlerden razi olsun bu dunyada tasa ayagi degmesin onlarin sonra yangin sondu beni de aldilar kizim gene korktu dili tutuldu zaten yurumuo bide konusmadi sabah konusmaya basladi cok sukur Simdi sizden ricam nolur biriniz bana guc versin birsey desin neden boyle oluyor neden bilmioyirm sanki karanlik icindeyim cok korkuyorun kizima birsey olcak diye ayagida kaynastimi bilmiorum yurur mu bilmiorum dua edin nolur nolur Allah razi olsun hepinizden

Allah yardimciniz olsun tez sifa versin cocugunuza, ben inancli bir insanim o yuzden, duanin, yapilan yardimlarin verilen sadakanin herzaman bir belayi def ettigini dusunurum. Onun disinda tabikide bebekli bir aile bebegin girip ciktigi evlerde cok dikkatli olmali, cam sehpa mesela olmamasi lazim bebekli ailenin evinde, bebegin guvenligi mi onemli evin susu mu ?
Sizde birazcik bazi seyleri daha bilincli yapn evinizi esyalarinizi cocugun girip ciktigi ortamlari guvenli hale getirin.

Dedigim gibi tedbirli olun vede duadir sadakadir yardimdir bunlari ihmal etmeyin.

Insallah tez zamanda iyilesir.

Çok geçmiş olsun ama çok kırdığınız biri falan yok değil mi? Sizin ya da eşinizin? Eğer varsa helalleşin
Bir de aklıma geldi okurken kızınız için adak adayan olduysa siz babası yada büyük ebeveynlerden bu da başınızda dolanır derhal gerçekleştirin
Son olarak da imkanınız nisbetinde sadaka verin
Allah yardımcınız olsun

gecmıs olsun arkadasın ama bunlar sıfasız dertler değil. onemlı olanda bu...evet tatsılzıklar ustuste gelmış evlat olunca ınsan paramparça oluyor haklısın..ama hepsını caresı var evladın çok sukur ıyıleşecek....geçer geçer konusmasıda duzelır usme kendını boşa
lakın ben ne zaman hayatımda cok terslik olsa mutlaka hayır yaparım...bence yapmadıysanız yapın derım. ALLAH sıfasız dert vermesın uzulme

Allah beterinden korusun geçmiş olsun dua edin bol bol.iyi düşünün iyi olsun evinizi sirkeli suyla silin ben inanmazdım normalde ama ferahlarsınız plasebo gibi olsa da.Allah sizi ve ailenizi korusun geldi geçti hepsi inşallah rahat olun

Çok geçmiş olsun canım ya acil şifalar dilerim, okuyunca dondum kaldım resmen, herşey üst üste gelmiş. Bence acil tarafından bir hayır yapın fakir sevindirin ne bileyim sanki böyle birşey yapmanız gerekiyormuş gb geldi bana

Rabbim acil şifalar versin prensese inşallah... Görüp göreceğiniz en kötü günler bunlardan ibaret olsun inşallah... Mutlu huzurlu bir ömür sürün ailecek...

Ben hep dua okuyan biriyim namazda kiliyorum ama demek ki yanlisllik var bi yerde kayinvalideemin iki adagi varmis hala kesemedik
Dedi ama para yuzunden esasinda evimiz kendimizinn ikinewde ama esimde Is yuzjden sikinti var ve dukakninn kirasi
Onlara gudiyor herkes benim ewliligimin iyi oldugunu Zengin yere gittigimi diyor ama sikintilarimiz var kayinvalidem anne gibi giymez bana kizima alir sansliyim ama ewladim icin degil korkuyorum borcumuz var kayinvaldem dedi annen gelsin kurban kesicez ama yangin cikti simdi para oraya gitcek kadin napsin bilmiyor ,hayrimidq verdim bi altin olrak bi teyzeye Allahim affetsin bizi gunahimizi ne diyeyim bilmiorum

Ben hep dua okuyan biriyim namazda kiliyorum ama demek ki yanlisllik var bi yerde kayinvalideemin iki adagi varmis hala kesemedik
Dedi ama para yuzunden esasinda evimiz kendimizinn ikinewde ama esimde Is yuzjden sikinti var ve dukakninn kirasi
Onlara gudiyor herkes benim ewliligimin iyi oldugunu Zengin yere gittigimi diyor ama sikintilarimiz var kayinvalidem anne gibi giymez bana kizima alir sansliyim ama ewladim icin degil korkuyorum borcumuz var kayinvaldem dedi annen gelsin kurban kesicez ama yangin cikti simdi para oraya gitcek kadin napsin bilmiyor ,hayrimidq verdim bi altin olrak bi teyzeye Allahim affetsin bizi gunahimizi ne diyeyim bilmiorum
Adak varsa mutlaka kesilmeli diye biliyorum ben. Acilinden yerine getirin bence adaklarınızı.

Adak varsa mutlaka kesilmeli diye biliyorum ben. Acilinden yerine getirin bence adaklarınızı.
Esim ewlenirse diye ve ewimiZe tasinirsak diye niyet etmis kayinvaldem kesmedik
Dedi kesicez insalalh. Bırılerı nazar degıyo dıyo bı suru sey .. İnşallah kesıcez bıZde

Öyle düşünüp kendinizi daha da sıkıntıya sokmayın. Büyüklerin yerine getirmediği adamların hesabı küçücük kıza kesilecek değil ya. Bu düşünceye kapılmayın.

Kızınız için üzüldüm, zor günler geçiriyorsunuz. Benim de küçükken ayağıma kaynar su dökülmüştü yürüyememiştim uzun süre. Anlayabiliyorum az da olsa. :( Kolaylıklar dilerim kızınıza ve size.

Nazar değiyordur canımallah beterinden saklasın, Allah dermansız dert vermesin bunlar düzelecek şeyler bol dua et Allah yardımcın olsun

Durumunuz varsa Allah yoluna bi kurban kesseniz ya da hayır sadaka verin derim
Rabbim daha beterlerinden korusun çok geçmiş olsun
Miniğine şifa nasip etsin Allahım inş

Back
X