Geçmiş olsun minik bu yaşta ciddi şeyler atlatmış Rabbim korusun inşallah herşey Allahtan ,artık daha dikkatli olursunuz minik meleğe birşey olmaz iyi olur biran önce inşallah annesiMeraba cok mutsuzum belkı bır kısi bana dua eder bır akıl verır dıye yazıyorum .. 4senelık ewlıyım 26aylık kızım var kızım 16 aylıken cay dokuldu ustune yandı gogsu konum burada zaten cok kotu gınlerdı sonra tam atlattım gecen hafta bugun kızım yukarda kayınvalıdemde ıdı bende tuvalet egtımne basladhım ustunu ıslattı bnde asagıya alt kata ewıme gıttı ust almak ıcın hem aksam namzını kılım cıkarım dedım tam kılarken yukarda ses geldı hıssetım bırsey oldu ardından hızlıca cıktım kı yerler kan kızım cam sehpaya elını attgı gıbı ındrmıs ayagına hemn gtrmuslerdı ben kostum gıttım tendom kesıgı ımıs dıkılmesı lazım dedıler baska hasteneye gotrduk orada acıl amelıyata alındı kızımı amelıya alırken agladı yabancı ınsanlar cok koktu ardından dıkılmıs alcıya alındı ayagı atelle.. Sımdı bı ay kalcak yuruyemıyor cok zor cok kıtuyuz derken annemler dun geldi ablamla kalmaya yardim etmek icin gece bu sefer birde saat patlama oldu kayinvaldm kapiya vurdu kizim kacin yangin cikmis binada duman alti cok
Kottuydu hemn kizimi aldim annemle camdan bagrdik yardim diye kizim da ameliyatli Allah razi olsun ki bi kac genc haber verdi itfaiyeye ama duman alti o genclerden biri kiZi ver ddi birinci kattayiz guvendik bi suru kisi omuz verdi aldilar kizimi Allah yardim edenlerden razi olsun bu dunyada tasa ayagi degmesin onlarin sonra yangin sondu beni de aldilar kizim gene korktu dili tutuldu zaten yurumuo bide konusmadi sabah konusmaya basladi cok sukur Simdi sizden ricam nolur biriniz bana guc versin birsey desin neden boyle oluyor neden bilmioyirm sanki karanlik icindeyim cok korkuyorun kizima birsey olcak diye ayagida kaynastimi bilmiorum yurur mu bilmiorum dua edin nolur nolur Allah razi olsun hepinizden