Cok uzgunum ,ciğerim yanıyor

çok geçmiş olsun neler olmuş öyle
dua okuyun okutun ..ne desem bilemedim herşey yoluna girer inşallah bi an evvel.

Çok geçmiş olsun.. Daha beterlerinden sakınsın rabbim..
Tüm çocukları korusun herkesten herşeyden..

Cok zor deil al bimden hobby cikolata bi kac pak3t doldur kutuya cuma gunu caminin onune birak hayrina bu bile iyi geliyor insani her turlu seyden koruyor ...bol bol qyetel kursu oku ve kizini dizinin dibinden ayirma ....

Çok üzüldüm kızına :-( İnşallah böyle şeyler yaşamaz bir daha.

E bunu bilmem inanmam gerektiği anlamına mi geliyor ?

Bence evde bi Mevlüt gibi Kuran okutun bide kurban kesip dağıtın fakire fukaraya. Bi dönem bizim de aksiliklerimiz hiç bitmemişti. Hırsızlığı araba kazası şu bu derken bi Kurban kesip verdik ihtiyaç sahiplerine gerçekten bıçak gibi kesildi. Birde evde mümkün olduğunda tehlikeli sey bulundurmayın çayı yemeği ocağın arka tarafında yapın cam eşya kullanmayın pencereleri balkon kapılarını açık bırakmayın

Yorumlrın hepsıne tesekkur ederım dedıklrınızı yapıcam Allahın ıznı ıle Allah hepınızden razı olsun derdıme derman olmaya calıştınız sagolun..sadakamı verdım bır kucuk altın olarak . Bi kac birsey daha yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…