Çok Üzgünüm Çok

Siz daha kaç dersiniz olduğunu bilmiyorsunuz,unutuyorum kısmı sadece bahane. Ciddiye aldığınızı düşünmüyorum okul işini.

Hayırlısı olsun , hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsınız , Böyle olması gerekiyordu ve oldu
Siz bundan sonrası için çabalamaya , elinizden geleni yapmaya devam edin
Zaman bizler için akıp gidiyor , mühim olan onu güzel değerlendirebilmek . Siz de en güzel şekilde okulunuzu bitirirsiniz ve hayallerinize kavuşursunuz umarım

Yok ben zaten özel sektörde çalışıyorum aynı zamanda.İşimi bırakmayı düsünmüyorum kesinlikle

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin

Ben de 3.üniversite olarak aöf sosyal hizmetler bitirdim bu yıl ve ön lisanstan kpssye gireceğim diye kayıt zamanını çok takip etmiştim,gün gelip çattı ve ben çocuklarımın kreşine yakın okulda resim çektirip hem de çocukları kreşten alırım düşüncesiyle saat 5 te okula gitmiştim kapıdaki görevli ne dese beğenirsin,Ösym sistemi güncellememiş sanırım dedi bizim okuldan kayıt olma kalktı dedi.Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü ,o ana ne yapacağımı şaşırdım ,çocukları bırakacağım kimsem yoktu ,diğer okul da bana 40 dk uzaktı çocukları alsam taksiyle gitsem yanımda taksi parası almamışım planımda olmadığından üstümde yoktu,arkadaşımı gördüm o da çocukları almaya gelmiş okula ondan borç aldım ama kayıt yapılan okulun telefonlarından muhatap bulamadım ve saatlerce ösym yi aradım asla cevap alamadım neden güncellememişler diye .O gün ki stresi anlatamam.Sonra arkadaşım bu işte bir hayır vardır dedi ve rahatladım nasıl olsa iyi bir işim vardı ama bende senin gibi sosyal çalışmacı olup çocuklara faydalı olmak istiyordum.İnşallah bu hayalimi ilerde gerçekleştireceğim.Sen çok gençsin bense 39 olacağım ve hala umudum var.Sen de umutlu ol,vardır bir hayır de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…