çok üzgünüm çok :(

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
kızlarr erkek arkadaşım ailemle tanışmak istiyorrrr benimm ailemm çok karşıdır böyle şeylere 2 senelik ilişkimm varrr benim yaşıtımdakiler sevgililerini ailelerine söylüyorlarr anlayışla karşılaşıyorlar kızlar söylesem ne olcak biliyor musunuz _?
okul hayatım bitecek ya da annem getirip götürcek
net kapancak
tel gıdıcek, kızıcakkk offf kızlarr seviyorummdaaa :S:S:S napcamm bennnn
bunları göze alıppp söyleyebilirm. sizin hiç böyle durumlar oldu mu _? neler yaşadınız

yaşlarınız kaç
tanıştıktan sonra ne kadar süre sora söz nişan olacak
benim için bunlar önemli.bende ilk abimle tanıştırdım sonra da babama açtık konuyu tanışmaya geldiler sonra söz nişan oldu.
eğer evlenmenize çok zaman varsa aileye şimdiden girmesi çok hoş olmuyor.
hem aileniz de karşıymış bu durumara.

yaşımız küçük biiyorm ben 16 o 19 yaaaa :S benım sınıftakıı arkadşlrım hepsiniii söyluyrrr bennn niyee söyleyemıyrmmmm

yaşımız küçük biiyorm ben 16 o 19 yaaaa :S benım sınıftakıı arkadşlrım hepsiniii söyluyrrr bennn niyee söyleyemıyrmmmm

yasın ufak birinden hoslanman asık olmn icin degil tabiki ama bu yaslarda ailenle tanıstırma bence lise bitsin en azından simdi soylersen kimse ciddi bakmaz iliskine ve buyuk ihtimalle sorun cıkarır ailen sevgiline bu sekilde anlat zaman iste sonucta tanıssa bile evlenecek haliniz yok bu zamanda

Son düzenleme:
benim ailemde biliyor erkek arkadasımı ama tanısmıyorlar..2 yıllık ilişkimiz hiç düşünmedik böyle birşeyi annem ve onun annesi ablası kardesi falan tanısıyorlar ama erkek arkadasımın bizim ailemize girmesi için daha coook erken..söze yakın tanısmaları bizim için daha uygun..

Madem ailen anlayışla karşılamayacak, erkek arkadaşının anlayışla karşılaması gerek. Erkek arkadaşınla konuş, durumunu anlat bence.
Ben aileme açıkladım herkes biliyor şuan yaşım itibari olması gereken bir şey sonuçta,yadırganacak bir durum değil. Bunda yanlış hiçbir şey yok tabii ki ama ailenden sana en yakın olan kişi diyelim annen -benim annemdir misal- ona üstü kapalı anlat maksat haberi olsun. Başkalarından ya da kendiliğinden öğrenmesinden daha iyidir. Ben aslında bu gibi şeylerin asıl ailelerin haberi olmamasına karşıyım ama yine de sen ya erkek arkadaşını ikna edeceksin ya da ailene çıtlatacaksın :44: Belki de anlatman bu kadar tepkiye neden olmaz canım olumlu düşün :)

çok çok doğru diyorsunuz kızlarrr :S seviyorumda bir yandan :S şunları söylemk istiyorm "bugüne kdr senin yüzünü yere eğdirmedik, ne ben ne de ablam. hatamızı görmedin. babamızın yanımızda olmadığı günler namusumuza laf getirtmedik. sen hep diyordun ya komşulara ben kızlarımla arkadaş gibiyim. madem arkadaş gibiyiz anne benimm sevdiğim birisi var. o seviyor mu bilmiyorum. biliyorum yaşımm küçükkk amaaa sana söylemezsem içim rahat etmicek. kimsede bilmiyor. milletten duyacağına benden duy." dicem kızlar heyecan bastı.

tatlım yaslarınız cok kucukmus madem ailen boyle seylerden hoşlanmıyor tanıstırmamalısın bır gun evlenmeye karar verdıgınde zamanı gelınce tanıstırırsın erkek arkadasına da henuz erken oldugunu ailenın tutucu oldugunu soyleyebılırsın...

bencede sevdiğim diye söyleme ilerde ortaya cıkınca grurla 2 yıl diyebil..az değil sonucta yürütemeyen yürütemez..erkek arkadasın niye böyle birşey istiyorki daha varlığından bile haberi yok ailenin..sinirlendirmeden sakin sakin anlat böyle birşeyin suan erken oldugunu

Alllah yardımcım olsunnnn cesaretimi toplayıp söylcm. ne olacaksa da olsunn.. onlar hiç mi gençliğinde bişey yaşamamışlar sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…