çok üzgünüm desteğinize ihtiyacım var kardeşlerim

Allah yardımcınız olsun. bekleme sürecini sıkıntıyla gözyaşıyla daha da ızdıraplı hale getirmeyin. İnsanların sıkıntılı anları aslında dua etmeleri için güzel bi fırsat böyle düşünün ... çok zor ama zor olacak ki imtihan olsun demişler... Allah size ve bebek bekleyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasip etsin...

eeeee? mutlu haber mi yoksa biraz sabır mı? bekliyoruz merakla:)

Arkadaşım konu sahibi regl oldu. 18 sayfa şey yazılmış. Çoğu insan o kadar sayfayı okuma zahmetine girmiyor ama hassas konularda en azından konu sahibinin adını sayfalarda aratıp bakabiliriz süpriz var mı yok mu diye.

üzülme diycem ama aynılarını bende yapar oldum.
allah yardımcımız olsun.

Slm kızlar araniza yeni katıldım.pco sendromu yaşıyorum ve 2 yıldır cocuk için uğraşıyoruz ama tık tok :( düzenli adet olamıyorum vs..geçen gün özele gittim ve doktor şeker ilacı verdi matofin diye aranızda kullanan varmı? Rabbim isteyen herkezi çocuk sahibi yapar insallah

Son düzenleme:
Komsu momsu yok mu oralarda, ya da bir hobi kursuna yazilsan azcik kafan dagilir

Canım nasıl üzüldüm bilemezsin..
Belki de kendim de bir kere deneyip olmadığından daha da etkilendim bu yazdıklarından..
Ben 1 ayda bile hayal kırıklığına uğradım. Senin üzülmen böyle stres yapman doğal, insanız biz...
Allahım sana en tez vakitte sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallahhhh...

Ben ibrahim saraçoğlunun sitesinde bi tarif gördüm. Seninle de paylaşayım.
Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcıBir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. , 2x25U+7A 25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

bak canım ,ilk bebeğime 1,5 yıl sonra tedavi ile 2. bebeğime de 1 yıl uğraştıktan sonra hamile kaldım ,ama hayatı ne kendime ne eşime nede çevremdekilere zehir etmedim ,sadece tedavi aşamalarına baktım netten ,bebek eşyalarına bebek resimelrine bakmadım .neden kendine bunu yapıyorsun ,yazık eşinede bak o da üzülmüş ..
dersin bana belki ohhh senin tuzun kuru tabi ama öyle değil ,inan bana bende çok acılar çektim ,bende maddi manevi yıprandım ama gel görki hayatı zindan etmedim kendime ,lütfen daha sakin ol ,bak tedavin oluyormuş bende pko luydum ,aşılması en kolay hastalık bu ,en kolay yolla aşılamaya bile gerek kalmadan sabırla sonuçlanacak bir hastalık ..
şimdi sakin ol ve sadece tedavine odaklan ,bu süreçte moralin çok önemli olduğunu da unutma ..

Ya öyle bi konuşmussun ki sanki kadının elinde olan bir şey üzülmek ya da üzülmemek..
Sanki kadın bile isteye ağlayıp elindeki bardağı yere atıp eşine tavır yapıyor.
Aynı aşamalardan geçmiş olabilirsin ama insani yapınızın aynı olmadığı ortada..

arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim tek tek alıntılayamadm kusura bakmayın malesef adet oldum arkadaşlar 1 kaç defa yazdım fakat görmemiş olabilrsnz gelecek ay rahim filmi çektireceğim ondan sonraki aylarda da iğne tedavisine geçilecek hayırlısı olsun üzülmemek elde değil ama üzülüncede herşey daha kötü oluyr napalm allh hayırlısını versin

Canım nasıl üzüldüm bilemezsin..
Belki de kendim de bir kere deneyip olmadığından daha da etkilendim bu yazdıklarından..
Ben 1 ayda bile hayal kırıklığına uğradım. Senin üzülmen böyle stres yapman doğal, insanız biz...
Allahım sana en tez vakitte sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallahhhh...

Ben ibrahim saraçoğlunun sitesinde bi tarif gördüm. Seninle de paylaşayım.
Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcıBir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. , 2x25U+7A 25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

sağol canım desteğin için bu ay soğan kürü yapıp gelecek ayada incir kürü denerim inş amin isteyen herkese sana bana herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inş rabbim tezzamnda

Komsu momsu yok mu oralarda, ya da bir hobi kursuna yazilsan azcik kafan dagilir

gerçekten çevremde kimse yok 1 kaç komşu var hepside orta yaşlı yada yaşlı ve kafa yapımn uymayacağı insanlar hayat tarzları vs yani gidip gelmiyorm oyüzden

kurs vs de evim biraz şehrn dışında oyüzden eşimn arabayla getirip götürmesi lazım eşimn buna vakti yok malasef işinden dolayı zaten eşimde kıskanç sanmıyorum kurs vs göndereceğini evde derslerine çalış diyır ama çok bunalıyorm ders çalışmak gelmiyr içimden

olsa çok güzel olur ama çocuğu olmayan insanları göz önüne almak lazım dünyanın her hali var ama sen daha yolun başındasın ümitlerin var olmalı yani aşırı streste zaten olmaması için bi sebep değilmi:34: umudunu yitirme bu gece kandil allahtan iste canım eşinede haksızlık etme maşallah çok anlayışlı bi eşin var :nazar: kandiliniz hayırlara vesile olsun buarada duanızda şifa bekleyen bu arkadaşınızıda unutmayın:21:

kandilin mübarek olsun cansum.dua ettim sen ben ve tüm bebek isteyenler için.Allah en yakın zamanda annelik duygusunu yasatsın hepimize amin

Back
X