Çok üzgünüm gene regl oldum...

fragariaa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
514
222
103
1,5-2 yıldır denememize rağmen hala hamile değilim. Artık psikolojik olarak türlü belirtiler gösteriyorum regl öncesi ama gene hastalanıyorum gene. En son yumurta takibi yaptırdım. 2 yumurtam çatladı bu ay ve sonuca bak. Rahim filmi çekildim 2 ay önce sol tüpte göllenme sağ tüp normal. Doktor engel değil dedi. Ama tık yok. Niye sizce arkadaşlar? Bir de olmam gereken günden 4 gün önce oldum regli. :'(

ilk
ilk bebegimi dusunuyorsun adetinin geriye atmasi normal havalardan stresten etkileniyor olabilir

1.5 yıl önce 1 hamileliğim kürtajla sonuçlandı. Kalp atışı duyulmadı

Aynn benimde bekliyorum doktora gittim uyduruktan bakti kistin iltihabin yok dedi yumurtlaman da gzl dedi ama kurtajin ve kimyasal gebeligin ustunden bir sene gecti hala yokkkkkkkk bata 2 gunvar testlerinde negatif adetimde saatini sasmaz

Bana da son gittiğim doktor çok güzel endometrium çok ii çocuk buraya yerlescek, yumurtaların çok ii catlamis vs vs dedi rahim filmi için de sıkıntı yok dedi vs. Allahım niye olmuyor anlamıyorum. Çok mutsuzum artık boğuluyorum.

Aynn benimde bekliyorum doktora gittim uyduruktan bakti kistin iltihabin yok dedi yumurtlaman da gzl dedi ama kurtajin ve kimyasal gebeligin ustunden bir sene gecti hala yokkkkkkkk bata 2 gunvar testlerinde negatif adetimde saatini sasmaz
Sen ne zamandır deniyorsun

Canım benim seni anlayabiliyorum.benim de 7 ay bitti.belirtiler psikolojik.daha zamanı gelmedi demek ki.O ol derse olucak inşallah. Ben kendi adıma yaşım geçiyor o yuzden acele ediyorum.dua edelim birbirimize inşallah

Bende tam bir senedir deniyorum bir bucuk yillik evliyim evlendikten 4 5 ay sonra kaldim ama kurtaj oldum 2 ay sonra tekrar kaldim oda malesef kimyasalmis dahada kalamadim ama ben stres ediyorum o etkilio olabilir

Yapacak birşey yok ama gene de birşeyler yapmak istiyorum. Böyle beklemek çok zor. Bi de tek ilişki ile hamile kalanlar, artık hamile kalayım diyip hemen hamile kalanlar var onlar nasıl oluyor? Stresi azaltmak için ne yapmak lazım acaba... takıyorsun çünkü... bir de şu yüzden olmuyor diyemiyorlar ya.

1.5 yıl önce 1 hamileliğim kürtajla sonuçlandı. Kalp atışı duyulmadı
Sorunun yoksa
Canım benim seni anlayabiliyorum.benim de 7 ay bitti.belirtiler psikolojik.daha zamanı gelmedi demek ki.O ol derse olucak inşallah. Ben kendi adıma yaşım geçiyor o yuzden acele ediyorum.dua edelim birbirimize inşallah
kac yadindasin stres yapmayin arkadaslar inan stres her seyin basi benimde 1 oglum var ve 1.5 sene olacak ikinci cocuguma hamile kalamiyorum

Adetliyken ultrasonda ne görüyorlar acaba? Gitsem mi diye düşündüm de. Doktor gel bakalım dedi ama boşa mı gitmiş olurum. Sorun gözükmüyordu çünkü adetten önce. birşeyler önerin özellikle tecrübeli arkadaşlar lütfen

İnşallah o yüzden boyle acele ediyorum. Ama çok istememe rağmen evlilik geç oldu.
Gerci 42 yaşında normal yolla hamile kalan var.

Gittiğiniz doktorlar ne diyor? Sebep gösteriyorlar mı ve rahim filmi çekildiniz mi?

Yok canım film çekilmedi. Prolaktım yüksekti o da düştü
CANIM PROLAKTİN YÜKSEKLİĞİNE ADET DÖNEMİNDE BAKILIYOR DEĞİL Mİ? Bİ DE PIHTILAŞMA OLAYI SEBEBİYLE OLMUYOR DİYORLAR. O NASI ANLAŞILIYOR BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…