ilk bebegimi dusunuyorsun adetinin geriye atmasi normal havalardan stresten etkileniyor olabilir1,5-2 yıldır denememize rağmen hala hamile değilim. Artık psikolojik olarak türlü belirtiler gösteriyorum regl öncesi ama gene hastalanıyorum gene. En son yumurta takibi yaptırdım. 2 yumurtam çatladı bu ay ve sonuca bak. Rahim filmi çekildim 2 ay önce sol tüpte göllenme sağ tüp normal. Doktor engel değil dedi. Ama tık yok. Niye sizce arkadaşlar? Bir de olmam gereken günden 4 gün önce oldum regli. :'(
Sen ne zamandır deniyorsunAynn benimde bekliyorum doktora gittim uyduruktan bakti kistin iltihabin yok dedi yumurtlaman da gzl dedi ama kurtajin ve kimyasal gebeligin ustunden bir sene gecti hala yokkkkkkkk bata 2 gunvar testlerinde negatif adetimde saatini sasmaz
Sorunun yoksa1.5 yıl önce 1 hamileliğim kürtajla sonuçlandı. Kalp atışı duyulmadı
kac yadindasin stres yapmayin arkadaslar inan stres her seyin basi benimde 1 oglum var ve 1.5 sene olacak ikinci cocuguma hamile kalamiyorumCanım benim seni anlayabiliyorum.benim de 7 ay bitti.belirtiler psikolojik.daha zamanı gelmedi demek ki.O ol derse olucak inşallah. Ben kendi adıma yaşım geçiyor o yuzden acele ediyorum.dua edelim birbirimize inşallah
evet elini cabuk tut o zaman bende 34 tasindayim ahhhh keske 30 yada 31 yasinda korunmayip digurmak icin baslasaydim40 canım. Evlilik çok geç olDu.
Yok canım film çekilmedi. Prolaktım yüksekti o da düştüGittiğiniz doktorlar ne diyor? Sebep gösteriyorlar mı ve rahim filmi çekildiniz mi?
CANIM PROLAKTİN YÜKSEKLİĞİNE ADET DÖNEMİNDE BAKILIYOR DEĞİL Mİ? Bİ DE PIHTILAŞMA OLAYI SEBEBİYLE OLMUYOR DİYORLAR. O NASI ANLAŞILIYOR BİLGİSİ OLAN VAR MI?Yok canım film çekilmedi. Prolaktım yüksekti o da düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?