Çok üzgünüm kahverengi akıntım var

kızlar tesellıler için teşekkürler dr um rahım anelığı kabullendı pes etmeden ara vermeden denıcez dedı regli olduğumda arıcam sanırım 1 ay sonra tekrar tansfer yapıcak kenarda 15 embryom var tek tesellım kenarda embryom olması ve 5. tüp bebeğimde amıle kalmış olmam demekkı tekrar hemıle kalabılırım

Kızlar merhaba

cok uzgunum senağlama ılk defa hamıle kaldım ama allahım nasıp kısmet etmedı demekkı boyle olacakmıs hayırlısı dıyorum

Lekelenmem oldugu gun dr gıttım benden tekrar test ısdedı ama gelısmesı gereken yerde degıldı degerım 12 gunum 59 du 14 gunumde 169 hersey superdı ancak bır hafta dınnendım hıc kalkmadan ama bu sabah degerım malesef 3.000 olması gerekırken haylen 235 dı henuz kanamam olmadı ama sanırım melegımbenı bırkacgun ıcınde terkecektır cok kotuyum allah hıc kımseye yasatmasın 6 sene ugrastık tam allahım nasıp ettı dedım ama yıne olmadı en azından bu sefer hamıle kalabılmıstım bu benım tek tesellım hepınıze tesekkur ederım kızlar allahım ısteyen herkese nasıp etsın

canımm çok üzüldüm.insallah en kısa zamanda bebeklerine kavusursun.Rabbim gönlüne göre versin.

seda ne desek bos bu aciyi cok iyi biliyorum.ama pes etmek yok allahin izniyle bebegine birgün kavusacaksin allah yar ve yardimcimiz olsun

elim tuşlara varmıyor ne desem boş................
allahın takdiridir o kulu için her şeyin en iyisini bilir ..................

tanıdığım bir arkadaş demiştiki
'' sen allahtan hayırlısını istiyorsun da o yüzden vakti zamanı gelmedi anne olmanın''
'' ama allahım hayırlı hayırsız verde ne veririsen ver dersen istediğin hemen olur ''o yüzden

seda canım hepimizin hakkında hayırlısı allahım hayırlı evlatlar versin inşallah
''allaha kul habibine ümmet vatanına bayrağına milletine sahip çıkacak anne babasına hayırlı eli ayağı sağlam aklı selim evlatlar nasip eyle allahım dileyen tüm kullarına sedaya ve bana senden başka isteyecek kapımız yok sen ellerimizi boş çevirme ''
seda hep dualarımdasın canım inşallah bak ne güzel daha 15 tane var diyorsun dondurulmuş inşallah meleklerin onların içinde sana kavuşacakları günü bekliyorlar isyan etme sabır iste allahtan canım benim

slm arkdslar ben aranıza yenı katılıyorum ılk tup bebek denemem 3embırıyo transfer edıldı ama bugun 6cı gunum kasıklarımda ve belımde agrı var sankı adet olucam moralım cok bozuldu normalmıdır yardımcı olursanız sevınırım ve en erken ne zaman sonuc ogrenılebılıyor tskler sımdıden

elim tuşlara varmıyor ne desem boş................
Allahın takdiridir o kulu için her şeyin en iyisini bilir ..................

Tanıdığım bir arkadaş demiştiki
'' sen allahtan hayırlısını istiyorsun da o yüzden vakti zamanı gelmedi anne olmanın''
'' ama allahım hayırlı hayırsız verde ne veririsen ver dersen istediğin hemen olur ''o yüzden

seda canım hepimizin hakkında hayırlısı allahım hayırlı evlatlar versin inşallah
''allaha kul habibine ümmet vatanına bayrağına milletine sahip çıkacak anne babasına hayırlı eli ayağı sağlam aklı selim evlatlar nasip eyle allahım dileyen tüm kullarına sedaya ve bana senden başka isteyecek kapımız yok sen ellerimizi boş çevirme ''
seda hep dualarımdasın canım inşallah bak ne güzel daha 15 tane var diyorsun dondurulmuş inşallah meleklerin onların içinde sana kavuşacakları günü bekliyorlar isyan etme sabır iste allahtan canım benim

seracığım çok sağol bizde anne olacağız bunu bılıyorum canım aslında hamıle kalabildiğim için çok sevındım ve bu benım tesellım o yuzden ara vermeden tekrarlıcam doktorum oyle ıstedı belkıde 6. Denememde yavrularıma kavusurum 5. Denememde yaklaşdım herşeyın hayırlısı senınde haberlerını beklıyorum canım fazla ara verme ne olur o zaman şans yukselırmış vicut hormon salgıladığı için
öptüm canımmm

sedacım şuanki psikolojini anlayabiliyorum ...buldum derken kaybetmek çok zordur tahmin
edebiliyorum ..ama vücut hamileliğe alışınca yani bi kere kalınca arkası geliyor buna inan...
şu an bebeğin gitti...ama sana kardeşlerini yollayacak ..geçmiş olsun canım

seracığım çok sağol bizde anne olacağız bunu bılıyorum canım aslında hamıle kalabildiğim için çok sevındım ve bu benım tesellım o yuzden ara vermeden tekrarlıcam doktorum oyle ıstedı belkıde 6. Denememde yavrularıma kavusurum 5. Denememde yaklaşdım herşeyın hayırlısı senınde haberlerını beklıyorum canım fazla ara verme ne olur o zaman şans yukselırmış vicut hormon salgıladığı için
öptüm canımmm

sedacım hiç kendini üzme .bak bende 6.transferimde hamile kaldım.bende senin gibi ara vermeden devam ettim.gecen ay kimyasal gebelik yasadım.hiç vakit kaybetmeden adetimin ikinci günü tekrar tedaviye basladım.ve gebeyim vede dondurulmuslarla.insallah bu sefer sende sera da pozitif sonuc alırsınız.

Sedacım
çok çok geçmiş olsun, en kısa ve en doğru zamanda Allah seni bebişlerine kavuşturur inşallah.. o mutluluğu, o sevgiyi hepimize ve tüm isteyenlere yaşatır inşallah Allah, kendine iyi bak, daha dondurulmuşlar varmış bak ne güzel, şimdi onlarla denersin, en doğru, en hayırlı zamanda Allah hepimize verecek bebişlerimizi inşallah, ben son aşamada transferden dönüm, bugün olacaktı transfer ama embriyo 3. kalite olduğu için olamadı, ama vardır her şeyde, hatta her şerde bir hayır...çok çok geçmiş olsun...

dervıs orbıss nılen kızlar sagolun sızler olmasa toparlanamazdım orbıss canım sende bana umut oldun boyle guzel haberler duyunca daha ıyı oluyorum tekrar hamıle kalmak tek umıdım ınsallah aynı acıyı allah bırdaha yasatmaz allahım ısteyen herkese versın

Sedacım geçmiş olsun yılmak yok herşyden önce ALLAH SANA VE EŞİNE sağlık sıhhat uzun ömür versin

kızlar tesellıler için teşekkürler dr um rahım anelığı kabullendı pes etmeden ara vermeden denıcez dedı regli olduğumda arıcam sanırım 1 ay sonra tekrar tansfer yapıcak kenarda 15 embryom var tek tesellım kenarda embryom olması ve 5. tüp bebeğimde amıle kalmış olmam demekkı tekrar hemıle kalabılırım

sakın pes etme canım
ben ilk bebeğimi 5 aylıkken kaybettim
ve onun doğması gereken gün tedaviye başladım düşünsene psikolojimi
o an doğumda hastanede olmam gerekirken ben tedaviye gidiyorum
şimdi yine hamileyim buruk bi hamilelik ama şükrettim hep
eşim ve ben sağlıklıydık gerisine Allah ol diycek olucak
ben inanıyorum çok yakın zamanda paylaşıcaksın bizlerle hamileliğini...

kızlar yardımmmmmmmmmmmmm istiyorumm benim yumurta toplandıktan 2 gün sonra transferim yapıldı dr 11.gün kan testi yaptırabileceğimi söyledi ben 10.gün yaptırdım değer 2 çıktı yani negatif hastaneyi aradığımda erken yapmışsın 4 gün daha beklemen gerekiyordu dediler bende ama dr zaten yarından için yaptırabilirsin demişti diyorum hayır hata olmuş senin transferin erken oldu 4 gün sonra yaptır diyolar bana inandırıcı gelmedi ilaçları kestim sizce ne yapmalıyım hastane haklı olabilirmi 10.gün erkende olsa değer daha yüksek çıkmazmıydı lütfen cvpppppppppppp

bir kere hamile kaldın yine kalabilirsin , kim bilir hem de tedaviye gerek kalmadan ..
çünkü bir kere hamile kalınca vücut öğrenir ve rahim kodladığı " ben hamile kalamıyorum "u siler ve sonrasında doğal hamileliklerin yaşanması işten bile olmaz diyor tüm dr.lar ...
umarım bir mucize seni bulur O'nun en uygun gördüğü zamanda , hayırlısıyla .....

kızlar bugun yıne test yaptırdım üzgünüm bebeğim yavaş yavaş terk edıyor benı

12.gün değerım 59
14.gün değerım 169
25.gün değerım 235 düştü birden
27.gün bugün 187 olmuş

terkettı benı olsun kardeşlerını göndermeye gitmiştır belkı senağlama

12.gün değerım 59
14.gün değerım 169
27.gün bugün 187 olmuş

Canım benim insan ne diyeceğini bilemiyor başın sağolsun Rabbim sabır versin. her işte bi hayır vardır canım biliyorsun. dediğim gibi sen hamile kaldın ve artık biliyorsun ki hamile kalabiliyorsun inşallah en kısa zamanda yeniden tadacaksın Annelik duygusunu arkadaşım Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle canım

Canım benim insan ne diyeceğini bilemiyor başın sağolsun Rabbim sabır versin. her işte bi hayır vardır canım biliyorsun. dediğim gibi sen hamile kaldın ve artık biliyorsun ki hamile kalabiliyorsun inşallah en kısa zamanda yeniden tadacaksın Annelik duygusunu arkadaşım Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle canım

emsall canım benım

çok sağol allahım insaşşah bebeğını sağlıkla kucağına almanı nasıp eder canım benım
allahım benım yaşadığımı kımseye yaşatmasın dediğin gibi hamıle kalmak benım için çok güzel gelişme dr um hemen tedavıye başlamak isitiyor sanırım mart ayı bıtmeden yenıden dondurulmuş transferım olaacak belkı allahım benım yuzumu bu sefer güldürecek dımı sizlerle burda o guzel günlerımı paylaşmak için sabırsızlanıyorum canım duanı eksık etme benden inan çok ihtıyacım olucak

12.gün değerım 59
14.gün değerım 169
27.gün bugün 187 olmuş

Canım geçmiş olsun inan çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum bende ilk bebeğimi 5,5 aylıkken kaybettim senağlama düşünsene ne büyük acı tam içimde kıpırdanmalarını hissetmeye başlamıştımki onu kayettim.Takdir böyleymiş yapılabilecek hiçbirşey yok.Şimdi 2. bebeğime hamileyim dilerim rabbim sanada en kısa zamanda bu mutluluğu tekrar yaşatır.Bol bol dua et canım benim

Back
X