Çok üzgünüm kızlar.

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Eşim le tartsma esnasında aslında tam da tartışma esnasında değil bir fikir ayrılığı hakkında konuşuyor Ken.

Ben seni böyle kabul etmişim daha ne istiyorsun gibi bir şey dedi.
Ne demek istiyorsun dedim çekti gitti.
Bilmiyorum ama çok kırıldım sizce ne dmek istedi kirilmakda haklindegil miyim sizcede

Eşim le tartsma esnasında aslında tam da tartışma esnasında değil bir fikir ayrılığı hakkında konuşuyor Ken.

Ben seni böyle kabul etmişim daha ne istiyorsun gibi bir şey dedi.
Ne demek istiyorsun dedim çekti gitti.
Bilmiyorum ama çok kırıldım sizce ne dmek istedi kirilmakda haklindegil miyim sizcede
Konu ne ki?

Ben ona çok karışıyor musum herşeyini düzeltiyor musum kendisi olmasına izin vermiyor musum sürekli düzeltiyor musun vs

Ben ona çok karışıyor musum herşeyini düzeltiyor musum kendisi olmasına izin vermiyor musum sürekli düzeltiyor musun vs
Belkide haklidir. Siz onu degistirmeye calisirken o sizi her halinizle kabul ediyordur kirilmak yerine kendinizi onun yerine koyup dusunun gercektende degistirmeye mi calisiyorsunuz?

Siz esinin şivesinden rahatsiz olan üyesiniz öyle degilmi?
Konu actiginizdada yorum yaptimmi hatirlamiyorum ama düsünce olarak sizin esinizi oldugu gibi kabul edememenizdi.
Esin de bunu farketmis. Siz onu degil ama o sizi oldugunuz gibi kabul ediyor onu demek istemis bence.

Siz esinin şivesinden rahatsiz olan üyesiniz öyle degilmi?
Konu actiginizdada yorum yaptimmi hatirlamiyorum ama düsünce olarak sizin esinizi oldugu gibi kabul edememenizdi.
Esin de bunu farketmis. Siz onu degil ama o sizi oldugunuz gibi kabul ediyor onu demek istemis bence.
eşinin sivesinden rahatsız oluyorsa evlenmeseydi
bazı ilişkilere cidden inanamıyorum 🤦🏻‍♀️

Söyle düsün. Adam seni oldugun gibi seviyor ve kabul ediyor. Ama siz devamli ondan sikayetcisiniz. Şivesinden bile. Ki şive bu yani cocukluktan beri öyle konusuyordur adam seninle tanismadan önce bile. Bu adami degistiremezsin ki bu dogru da degil. Sen suan nasil üzüldüysen adam da cok üzülmüstür eminim.

Siz eşinizin konuşma şeklinde rahatsız oluyorsunuz değil mi?
Haklı olabilir tepkisinde.
Rahatsız oluyorsanız baştan evlenmeseydiniz, başka konularda varsa müdahale ettiğiniz, kimse istemez böyle bir şeyi.
Kendi adıma düşünmek bile istemiyorum.
Beğenmeyene kapı orada derim yani.

Sizin eski konularınızı bilen biri olarak söylüyorum. Hem alıngan hem kavgacısınız. Herkese istediğini söyleyip size en küçük bir şey söylenildiğinde tribe giriyosunuz cidden zor bir insansınız. Burda daha önce bin tane şey söylendi size değişen bir şey olmamış. Bundan sonra da değişeceğini sanmam. 2. sınıfa giden çocuğa bile küstüğünüzü hatırlıyorum.

nefes aldırmıyorsanız bunalmış ama fazla dile getirmiyordur,şu an kavga anından ağzından çıkıvermiştir
Size tavsiyem adamı salın.Siyam ikizi değilsiniz,her ikinizin de özel alana ihtiyacı var

Sadece bu kadar söylediyse iyi bence karşımda beni sürekli eleştiren biri olsa benim tepkim çok daha fazla olurdu dillendirmeseniz de insan anlar, ki sanırım siz kavgalarda da dillendiriyorsunuz eleştirilerinizi. Bakalım adam ne kadar dayanacak.

Konuyu okuyunca adamı haksız bulup yorumları okuyunca (konu sahibinin eski konularıyla ilgili) sizi haksız buldum. Siz adamın herşeyinden şikayetçi olursanız oda bu cümleyi kurmayı kendine hak bulur

Back
X