Cok uzgunum kizlar :(

Yasemingul0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
46
39
3
32
Nisanlimla cok problemlerimiz var artik dayanamiyorum. Zaten panik atak rahatsizligim var uzuldukce daha kotu oluyorum. Bir konuda kavga ettik diyelim konusuyoruz duzeliyo bitti saniyorum. Ertesi gun geliyor bir sorun yok hersey guzel gidiyor derken. O konuyu tekrar aciyor moralimi bozuyor. Ayni seyleri tekrar konusuyor. Cevresindeki herkes bana imreniyor kadinlar falan ne kadar saygili guleryuzlu diyor. O da cok istedi beni. Simdi diyor sen sunu yapmiyorsun sen bunu yapmiyorsun. Sikayetci tavirlari var. Asiri kontrol delisi. Benim asla yapmicagim bir konuyu aciyor ben zaten yapmam ki oyle birsey diyorum. Olsun ben bastan soyleyim de diyor. Bu sefer ben daraliyorum. Nisan icin ailemle.tanismak icinde cok acele etti. O kafayla dusunemedim cahillik ettim. Bazen diyorum keske biraz daha bekleseydim. Yapmasaydim. Degisik huylarini gormeye basladim. Ayrilsam diyorum etrafa ne dicem. Ailem.onca masraf etti duygulandi. Nisanlisindan ayrilmis kiz olarak kalicam baskasi hayatima girse acabalar olacak.kafasinda. Bir daha da evlenmem diyorum. 2kere isteme nisan mi olur diyorum. Birde aliskanlik oldu sanirim. O olmazsa nasil olcak. Hayatim sanki onsuz olmayacak gibi planlarim hepsi onunla. Bosluga dusecekmis gibi geliyor. Pisman olmaktan korkuyorum. Ne yapsam bana iyi gelir bilmiyorum. Cikmazdayim. Bazen olmek istiyorum. Sonra sacmalama diyorum ailem yikilir tek cocugum zaten. Siz bana akil verin.bari. dayanamiyorum. Kafam.cok karisik

Nisanlimla cok problemlerimiz var artik dayanamiyorum. Zaten panik atak rahatsizligim var uzuldukce daha kotu oluyorum. Bir konuda kavga ettik diyelim konusuyoruz duzeliyo bitti saniyorum. Ertesi gun geliyor bir sorun yok hersey guzel gidiyor derken. O konuyu tekrar aciyor moralimi bozuyor. Ayni seyleri tekrar konusuyor. Cevresindeki herkes bana imreniyor kadinlar falan ne kadar saygili guleryuzlu diyor. O da cok istedi beni. Simdi diyor sen sunu yapmiyorsun sen bunu yapmiyorsun. Sikayetci tavirlari var. Asiri kontrol delisi. Benim asla yapmicagim bir konuyu aciyor ben zaten yapmam ki oyle birsey diyorum. Olsun ben bastan soyleyim de diyor. Bu sefer ben daraliyorum. Nisan icin ailemle.tanismak icinde cok acele etti. O kafayla dusunemedim cahillik ettim. Bazen diyorum keske biraz daha bekleseydim. Yapmasaydim. Degisik huylarini gormeye basladim. Ayrilsam diyorum etrafa ne dicem. Ailem.onca masraf etti duygulandi. Nisanlisindan ayrilmis kiz olarak kalicam baskasi hayatima girse acabalar olacak.kafasinda. Bir daha da evlenmem diyorum. 2kere isteme nisan mi olur diyorum. Birde aliskanlik oldu sanirim. O olmazsa nasil olcak. Hayatim sanki onsuz olmayacak gibi planlarim hepsi onunla. Bosluga dusecekmis gibi geliyor. Pisman olmaktan korkuyorum. Ne yapsam bana iyi gelir bilmiyorum. Cikmazdayim. Bazen olmek istiyorum. Sonra sacmalama diyorum ailem yikilir tek cocugum zaten. Siz bana akil verin.bari. dayanamiyorum. Kafam.cok karisik
kaç yaşındasın?
okuyor musun çalışıyor musun?

İstemiyorsan at nisanı canına kıyacak kadar ne var gözünde büyüttükce cıkmaza giriyorsun
At nisanı hic düsünmeden, ileride evlenip ayrılman daha mı iyi olur sence?

Canim benim nisan atmak inan bosanmaktan daha kolaydir etraf ne der diye emin olmadigin bir yolda nasil yuruyeceksin yarin oburgun evinde mutsuz oldugunda o cenesi dusuk etraf mi gelip sana yardim edecek emin oldugu halde evlenip sudan cikmis baliga donuyor cogumuz
Adimini atmadan once iyice dusun canim evlilik ne alışkanlık ne de etraf icin yapilacak bisey

Nisani attiktan sonra pisman olur muyum diye dusunuyorum. Psikolojim o kadar kotu ki. Onun gibi bulamam yok bi daha evlenemem falan diyorum. Iyice ozguvenim gitti. Bunalimdayim. Seviyorum da diyorum bazen ama sevsem bunlari dusunmem degil mi :(

22 yasindayim universite bitirdim. Meslegim var calismaya baslicam canim
daha çok gençsin, hayata atılmamışsın bile... daha şimdiden neyin telaşı bu?
evlenip boşanmak daha mı iyi?
elalem ne der diye yaşanılmaz canım, asıl bu adamla evlenirsen kendine de ailene de yazık edersin

Milletin begenmesi imrenmesi seni mutlu etmeye yetecek mi? Bence hayir..
Herkesin hayran olmasi onemli mi? Yine hayir; dışı seni içi beni yakar hesabi..
Yapilan masraflar cok mu muhim? Hayir.. Bi cok hayalini, umudunu, bastan kendini belli eden bi evlilikte harcamaya hic degmez..(eger eminsen dogru olmadigina)
Nisanlilik süreci tanımak icin var.. Bizde hemen bi evlilik kosturmasi basladigindan, tanimaya firsat bile kalmiyor bazen.. Sen simdiden bazi seyleri gormussen ve bu en guzel olmasi gereken zamanlardan biri olan nisanlilik burnundan gelmisse, devami olan evlilikten bi mutluluk bekleme..
Insan mutlu olmak icin evlenir.. Katlanmayi fedakarlikla karistirma sakın..
Biraz sert olmus olabilir ama nisanlilikta her seyi gore gore evlenip boşananlardan biri olarak, baskalarinin da ayni hataya dusmemesi icin cabaliyorum..
Allah hakkinda hayirli karari almani nasip etsin..

Bir evin bir kizisin ve kendine yazık ediyorsun ailen şu durumu bilse emin ol katlandigin için daha çok üzülür
Evlenme bu adamla
Evlenmeyin aksi nemrut surekli problem çıkaran adamlarla
Evlenmeyin ki soylari kurusun

Hayatım insanlar evleniypr boşanıyor tekrar evleniyor kaç kere nişan atıyor ne var bunda? Sen bu hayata kaç keredaha geleceksin? İnsan bile bile kendini ateşe atar mı? İnsanlar ne der diye yaşama. Karşına öyle biri çıkarki herşeyi unutturur sana. Nişan atmakta kötü ne var ki? Sevgili değiştirmenin ailenin bildiği verrsiyonu. Ailen en ıfak şüphen olduğunu bilse para harcadık diye mi üzülür

Milletin begenmesi imrenmesi seni mutlu etmeye yetecek mi? Bence hayir..
Herkesin hayran olmasi onemli mi? Yine hayir; dışı seni içi beni yakar hesabi..
Yapilan masraflar cok mu muhim? Hayir.. Bi cok hayalini, umudunu, bastan kendini belli eden bi evlilikte harcamaya hic degmez..(eger eminsen dogru olmadigina)
Nisanlilik süreci tanımak icin var.. Bizde hemen bi evlilik kosturmasi basladigindan, tanimaya firsat bile kalmiyor bazen.. Sen simdiden bazi seyleri gormussen ve bu en guzel olmasi gereken zamanlardan biri olan nisanlilik burnundan gelmisse, devami olan evlilikten bi mutluluk bekleme..
Insan mutlu olmak icin evlenir.. Katlanmayi fedakarlikla karistirma sakın..
Biraz sert olmus olabilir ama nisanlilikta her seyi gore gore evlenip boşananlardan biri olarak, baskalarinin da ayni hataya dusmemesi icin cabaliyorum..
Allah hakkinda hayirli karari almani nasip etsin..

Hayir sert degil aksine iyiligim icin konusuyorsun tesekkur ederim. Bazen mutlu etmek icin elinden geleni yapiyor bazende cehennem yapiyor hayati. Ortasi yok. Diyorum ben bunun nesini sevmisim. Bazende seviyorum. Ayni eve girince mutlu olamamaktan korkuyorum. Kafam karisti iyice. Keyifle evlilik zamanini bekleyemiyorum hep sorunlar :(

Bir evin bir kizisin ve kendine yazık ediyorsun ailen şu durumu bilse emin ol katlandigin için daha çok üzülür
Evlenme bu adamla
Evlenmeyin aksi nemrut surekli problem çıkaran adamlarla
Evlenmeyin ki soylari kurusun

Annemle az once konustum. Sizin zaten kafa yapiniz uymuyor sen daha aydin dusuncelisin o daha sabit fikirli sana gore. Gorusleriniz farkli diyor. Birde ben hicbirswyden etkilenmem. Onu cok seviyorum ama sen sevdigin surece. Seni mutsuz ederse sevmem dedi. Ailem yanimda ama ben pisman olmaktan korkuyorum iste

Hayir sert degil aksine iyiligim icin konusuyorsun tesekkur ederim. Bazen mutlu etmek icin elinden geleni yapiyor bazende cehennem yapiyor hayati. Ortasi yok. Diyorum ben bunun nesini sevmisim. Bazende seviyorum. Ayni eve girince mutlu olamamaktan korkuyorum. Kafam karisti iyice. Keyifle evlilik zamanini bekleyemiyorum hep sorunlar :KK43:
Nisanlilikta ne ise, evlilikte daha kotu sekilde devam ettgine emin olabilirsin.. Allah akil vermis, her seyi gore gore nicin yanlisa atilasin??
Iyi yonlerini gorunce seni huzursuz eden seyleri unutuyor olabilirsin ama şöyle bi sey var; kaldirilacak huy var kaldirilamayacak huy var.. Bunlar kisiye gore degismekle birlikte, bazilari herkesce ortaktir.. Mesela rencide edilmek,herkes icin zordur.. Ve anladigim kadariyla hassas birisin.. Sorun çıkarmayı sevmiyorsun.. Ama karsindaki durduk yere sorunlar uretiyor, moralini yok yere bozabiliyor.. Iste bu, tolere edilerek duzeltilebilecek bsy kesinlikle degil.. Nisanlini sen tanirsin.. Bunlarin ne derecede oldugunu ve duzelip duzelmeyecegini analiz etmelisin.. Şunu da ekleyeyim; huy ise degismez..

Annemle az once konustum. Sizin zaten kafa yapiniz uymuyor sen daha aydin dusuncelisin o daha sabit fikirli sana gore. Gorusleriniz farkli diyor. Birde ben hicbirswyden etkilenmem. Onu cok seviyorum ama sen sevdigin surece. Seni mutsuz ederse sevmem dedi. Ailem yanimda ama ben pisman olmaktan korkuyorum iste
Pişman olursun ama evlenirsen
Senin zamanına dönmeyi öyle çok isterdim ki hayatım ban başka olabilirdi
O zamanlardan sinyal veriyor aslında ilişkiler ama biz ya konduramiyoruz ya başka erkek yok saniyoruz ya da ne bileyim kötü bir evlilik yapıp idare ederek hayat surersek cennete gideriz mi zannediyoruz nedir bu hatayı yapiyoruz
Beni dinle güzel kardeşim
Annelerde hisseder
Bence biraz daha zamanla düşün hala isrsrciysan evlen
Ama huysuz adam huysuz değişmez sürekli sıkıntı stres sana yazık olur

Ortada sorun varken bunu çözecek adam lazım
Hatani dile getirirken seni inciltmemeye özen gösteren. .
Hata yokken hata çıkaran
Hata yapma ihtimalini göze alıp uyaran manyaklarla işin olmasın

Kesınlıkle evlenme karşına çok ıyısı çıkar zaten daha küçüksün herkes nişan atıyor kı ve unutuluyor benım çok arkadasım var nişan ATA'n sonra gene evlendıler ne var bunda senın yerınde olmak isteyen çok insan bardır . Evlilik herşey demek degıl evleneceksen ıyı bırını bul senı surkelı eleştıren degıl

Yaşadığın şeyin adı, psikolojik şiddet, malesef bunun farkında olduğun ve buna tahammül ettiğin için depresyona girmişsin. Olanı kendine yediremiyorsun. Bunun devamı fiziksel şiddettir ve bu konuda zerre şüphe duymuyorum. Kendin olarak kalamamak seni mahvetmiş. İki tercihin var: ya dayak yememek için başka biri olmayı seçiceksin, ya da her koşulda kendin olmayı başarıcaksın. Al adamı karşına de ki: bu senin son şansın, benim karakterim bu, ben böyleyim, böyle yaşarım ve böyle kalıcam. Beni kabul ediyorsan beraber yürürüz. Yok işine gelmiyorsa kapı orda... Zaten işine gelmicektir. At üzerinden o ağır yükü.. Yürü onurla.. Sen kendini bildikten sonra herkese ağzının payını verirsin. Önce kendine sonra da etrafına kim olduğunu ve ne istediğini göster.. Mesleği olan ve dimdik ayakta duran birisin sen. Kimsenin haddine değil sana napıcağını söylemek..

Amaann sanki evlendinde 3 5 tane cocugun var evli olsan bosanmak istesen dusunursun belki bu kadar da alti ustu bir nisan ikinizi birbirine baglayan bir yuzuk kocamaannn evlilik cuzdani olsa netcen sukret sukretttt at yuzugu gitsin heriii

Back
X