- 7 Ocak 2016
- 46
- 39
- 3
- 32
- Konu Sahibi Yasemingul0101
Nisanlimla cok problemlerimiz var artik dayanamiyorum. Zaten panik atak rahatsizligim var uzuldukce daha kotu oluyorum. Bir konuda kavga ettik diyelim konusuyoruz duzeliyo bitti saniyorum. Ertesi gun geliyor bir sorun yok hersey guzel gidiyor derken. O konuyu tekrar aciyor moralimi bozuyor. Ayni seyleri tekrar konusuyor. Cevresindeki herkes bana imreniyor kadinlar falan ne kadar saygili guleryuzlu diyor. O da cok istedi beni. Simdi diyor sen sunu yapmiyorsun sen bunu yapmiyorsun. Sikayetci tavirlari var. Asiri kontrol delisi. Benim asla yapmicagim bir konuyu aciyor ben zaten yapmam ki oyle birsey diyorum. Olsun ben bastan soyleyim de diyor. Bu sefer ben daraliyorum. Nisan icin ailemle.tanismak icinde cok acele etti. O kafayla dusunemedim cahillik ettim. Bazen diyorum keske biraz daha bekleseydim. Yapmasaydim. Degisik huylarini gormeye basladim. Ayrilsam diyorum etrafa ne dicem. Ailem.onca masraf etti duygulandi. Nisanlisindan ayrilmis kiz olarak kalicam baskasi hayatima girse acabalar olacak.kafasinda. Bir daha da evlenmem diyorum. 2kere isteme nisan mi olur diyorum. Birde aliskanlik oldu sanirim. O olmazsa nasil olcak. Hayatim sanki onsuz olmayacak gibi planlarim hepsi onunla. Bosluga dusecekmis gibi geliyor. Pisman olmaktan korkuyorum. Ne yapsam bana iyi gelir bilmiyorum. Cikmazdayim. Bazen olmek istiyorum. Sonra sacmalama diyorum ailem yikilir tek cocugum zaten. Siz bana akil verin.bari. dayanamiyorum. Kafam.cok karisik