Cok uzgunum kizlar :(

Kocandan ayrılacagına nısanlından ayrıl nişan bu ıkı de okur uc de olr benm teuzem uc nısan yaptı smdı 6 yıllık evlı elalem ne der dıye dusunup ılk nısanlısyla evlenseydı 6 ay evlı kalamazdı nlcak sankı bırak elalemı bu sekılde hayat gecmez ıcıne ata ata ınce hastalıga tutulursun Allah krusun anan baban asık o zaman uzulur bu ne olmeyı dusunuyn ama adamı bırakırsam elalem ne der dyrsun yapma

Kocandan ayrılacagına nısanlından ayrıl nişan bu ıkı de okur uc de olr benm teuzem uc nısan yaptı smdı 6 yıllık evlı elalem ne der dıye dusunup ılk nısanlısyla evlenseydı 6 ay evlı kalamazdı nlcak sankı bırak elalemı bu sekılde hayat gecmez ıcıne ata ata ınce hastalıga tutulursun Allah krusun anan baban asık o zaman uzulur bu ne olmeyı dusunuyn ama adamı bırakırsam elalem ne der dyrsun yapma
Takdir ettim teyzeni. Helal olsun.

Cok tesekkur ederim fikirleriniz icin. Kafam o kadar karisik ki ne yapsam diye dusunuyorum hep. Eger huyu buysa zaten katlanamam. Biraz zaman gecsin kafami toplayim ondan sonra karar vericem. Hic saglikli dusunemiyorum. Ben boyle bir insan degildim kendime inanamiyorum. Ikizler burcu birde gunu gunune uymuyo inatci. Ruhum daraliyor. Bi bakiyorum cok iyi, bi bakiyorum ben bunu nasil sevmisim. Korkumun baska bi nedeni de nisan attim diyelim ya naptim ben dersem uzulursem. Ondan korkuyorum. Nisan atan arkadaslar size de boyle oldu mu? Pisman olmaktan.korktunuz mu?

Ohoo yasinda kucukmus anlasamiyosan ayril canim.zaten nisanlilik suresi tanima suresi anlasamazsan ayrilirsin biter.ölumune senetmi imzaladin ki ayrılmamak icin.evliler bile ayriliyor.otur ailenle bir aksam konus boyle boyle huylari var de onlarda senin üzulmene goz yummaz herhalde. Calisir isine odaklanirsin.millet neleri unutuyor sen basindan bir nisanlilik gecmis onumu unutmuyacan.kendi kendini yiyorsun boyle yazik gecliginede yazik etme.ins daha iyi anlasabilecegin birisi cikar karsina.

Nisanlimla cok problemlerimiz var artik dayanamiyorum. Zaten panik atak rahatsizligim var uzuldukce daha kotu oluyorum. Bir konuda kavga ettik diyelim konusuyoruz duzeliyo bitti saniyorum. Ertesi gun geliyor bir sorun yok hersey guzel gidiyor derken. O konuyu tekrar aciyor moralimi bozuyor. Ayni seyleri tekrar konusuyor. Cevresindeki herkes bana imreniyor kadinlar falan ne kadar saygili guleryuzlu diyor. O da cok istedi beni. Simdi diyor sen sunu yapmiyorsun sen bunu yapmiyorsun. Sikayetci tavirlari var. Asiri kontrol delisi. Benim asla yapmicagim bir konuyu aciyor ben zaten yapmam ki oyle birsey diyorum. Olsun ben bastan soyleyim de diyor. Bu sefer ben daraliyorum. Nisan icin ailemle.tanismak icinde cok acele etti. O kafayla dusunemedim cahillik ettim. Bazen diyorum keske biraz daha bekleseydim. Yapmasaydim. Degisik huylarini gormeye basladim. Ayrilsam diyorum etrafa ne dicem. Ailem.onca masraf etti duygulandi. Nisanlisindan ayrilmis kiz olarak kalicam baskasi hayatima girse acabalar olacak.kafasinda. Bir daha da evlenmem diyorum. 2kere isteme nisan mi olur diyorum. Birde aliskanlik oldu sanirim. O olmazsa nasil olcak. Hayatim sanki onsuz olmayacak gibi planlarim hepsi onunla. Bosluga dusecekmis gibi geliyor. Pisman olmaktan korkuyorum. Ne yapsam bana iyi gelir bilmiyorum. Cikmazdayim. Bazen olmek istiyorum. Sonra sacmalama diyorum ailem yikilir tek cocugum zaten. Siz bana akil verin.bari. dayanamiyorum. Kafam.cok karisik
zaten keşke demişsin,,,
daha nasıl keşkeler bekliyorsun ....

Nişan atmak mühim değil.
Gerçi nişanlın kötü biri olmayabilir ama galiba sana uygun değil.Sen sorunları geçiştirip üzerini kapatmayı tercih ediyorsun.Nişanlınsa sorunun üzerine gidip çözmekten yana sanırım.
Belki dediğin gibi nişanlanmakta acele ettiniz.Bir süre daha nişanlı devam edip gözleyebilirsin.Bu sürede sen de kendini net ifade edersen daha faydalı olabilir.

adam mutsuzlukla besleniyo kapanan konuyu desip durmasindan belli.simden boyle yapiyosa ilerde isin zor.ayrica nisan atmak ayip degil kendine baski yapma

Tesekkur ederim kizlar fikirleriniz icin. Kafam hala karisik dusunuyorum. Hata yapmayim diye dusunmem gerek. Ustumde baski var. Ya ayrilinca unutamazsam diye keske ayrilmasaydim derim diye dusunuyorm. Bir yandan da evlenince mutlu olamazsam diye. Oyle iste kizlar

Tesekkur ederim kizlar fikirleriniz icin. Kafam hala karisik dusunuyorum. Hata yapmayim diye dusunmem gerek. Ustumde baski var. Ya ayrilinca unutamazsam diye keske ayrilmasaydim derim diye dusunuyorm. Bir yandan da evlenince mutlu olamazsam diye. Oyle iste kizlar
İnan evlenip boşanınca keşke biraz sabredip unutsaymışım diyeceksin,o daha çok can acıtıyordur.

canım bende ünivdeydim 2011 yılında nişan attım yani bende senin gibi düşünüyordum sakın öyle düşünme. benimde eski nişanlım çok acele etmişti bende ilk erkek arkadaşımdı saf salak kezban herşeye he diyip bi anda oldu bittiye geldi herşey ne o anasıyla ne de şeytan kardeşleriyle ailesinden kimseyi sevmedim köpek sürüsü gibilerdi şeytan görsün yüzlerini unuttukları bişey vardı ben rizeliyim nişanda damarıma bastılar ben de kız kardeşini dövdüm evire çevire sonra da zaten olmadı ben de istemedim işe gidim çalışmaya başladım ayaklarımın üstünde durdum kimseye de ihtiyacım yok yani çok şükür. senin gibi korkularım oldu çünkü ben çok istemiştim evlenicem diye çok aşığım ölüyorum bitiyorum dedi hani nerde şimdi 5 sene olmuş be çok şükür kurtulmuşum evlenseydm de kesin boşanır yada ailesini katlederdim. benden sana tavsiye yol yakınken dön bi insan neyse odur değişmez. emin ol ohooooo kimle kimler gelio geçiyo insanları tanıyorsun. ben şuan evliliği hiç düşünmüyorum. yaşında genç küçüksün daha nolur alışkanlık sevgi dediin şey aslında basit bi heyecan yapma sakın.

Milletin begenmesi imrenmesi seni mutlu etmeye yetecek mi? Bence hayir..
Herkesin hayran olmasi onemli mi? Yine hayir; dışı seni içi beni yakar hesabi..
Yapilan masraflar cok mu muhim? Hayir.. Bi cok hayalini, umudunu, bastan kendini belli eden bi evlilikte harcamaya hic degmez..(eger eminsen dogru olmadigina)
Nisanlilik süreci tanımak icin var.. Bizde hemen bi evlilik kosturmasi basladigindan, tanimaya firsat bile kalmiyor bazen.. Sen simdiden bazi seyleri gormussen ve bu en guzel olmasi gereken zamanlardan biri olan nisanlilik burnundan gelmisse, devami olan evlilikten bi mutluluk bekleme..
Insan mutlu olmak icin evlenir.. Katlanmayi fedakarlikla karistirma sakın..
Biraz sert olmus olabilir ama nisanlilikta her seyi gore gore evlenip boşananlardan biri olarak, baskalarinin da ayni hataya dusmemesi icin cabaliyorum..
Allah hakkinda hayirli karari almani nasip etsin..

yazdıkların noktasına virgülüne o kadar doğru ki... elalem ne der?? millet için mi yaşıyoruz üzgünken mutsuzken onlar mı olcak yanında sanıyorsun. ben de nişanlımdan ayrılınca dul damgası yerim kesin diyordum o yaşta o kafayla şimdi amaaaaannn millet önümden yesin diyorum çok afedersiniz de benim mesaj sesim bile tınnn yani ne kadar umursamaz olduğumu tartışmıyorum bile ailen yanındaysa sıkıntı yok zorla evlendirecek değiller ya

yazdıkların noktasına virgülüne o kadar doğru ki... elalem ne der?? millet için mi yaşıyoruz üzgünken mutsuzken onlar mı olcak yanında sanıyorsun. ben de nişanlımdan ayrılınca dul damgası yerim kesin diyordum o yaşta o kafayla şimdi amaaaaannn millet önümden yesin diyorum çok afedersiniz de benim mesaj sesim bile tınnn yani ne kadar umursamaz olduğumu tartışmıyorum bile ailen yanındaysa sıkıntı yok zorla evlendirecek değiller ya
"Dul damgasi" demeniz de dogru degil.. Damga nedir? Dul olmak ayip gibi davranildigindan, nisanlilikta bi suru sorun yasansa da evleniliyo bile bile, veya mutsuz evlilikler korkudan sürdürülüyor.. Bari bizler kullanmayalim su laflari..
(kotu niyetle soylemediginizi biliyorum, klişe haline gelmis bu tarz seyler dilimizde)

"Dul damgasi" demeniz de dogru degil.. Damga nedir? Dul olmak ayip gibi davranildigindan, nisanlilikta bi suru sorun yasansa da evleniliyo bile bile, veya mutsuz evlilikler korkudan sürdürülüyor.. Bari bizler kullanmayalim su laflari..
(kotu niyetle soylemediginizi biliyorum, klişe haline gelmis bu tarz seyler dilimizde)

sevgili lavantakokulusandik damga tabirini ben değil o çok önemsenen elalem tarafından söylenen birşey ayrıca dul da olsaydım zerre umrumda olmazdı o ne dedi bu ne dedi diye. anlatmak istediğim şey ciğeri 5 para etmez elaleme kulak asmamak. kelimelere takılacaksak birşey tartışmamızın da bir mantığı yokki burda :S

sevgili lavantakokulusandik damga tabirini ben değil o çok önemsenen elalem tarafından söylenen birşey ayrıca dul da olsaydım zerre umrumda olmazdı o ne dedi bu ne dedi diye. anlatmak istediğim şey ciğeri 5 para etmez elaleme kulak asmamak. kelimelere takılacaksak birşey tartışmamızın da bir mantığı yokki burda :S
Demek istedigini anliyorum, zaten msjimin sonunda da belirttim sana yonelik olmadigini..
Toplumun bu igrenc dayatmalarini biz kullanmayalim demek istedim aslinda.. Cunku beynimize islediler dul diye..
Kirdiysam hakkini helal et

Demek istedigini anliyorum, zaten msjimin sonunda da belirttim sana yonelik olmadigini..
Toplumun bu igrenc dayatmalarini biz kullanmayalim demek istedim aslinda.. Cunku beynimize islediler dul diye..
Kirdiysam hakkini helal et

Ne kırılması estağfurullah canım ben sadece yanlış anlamanı istemedim hepsi bu ;)

Back
X