H
hulya_cem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hulya_cem
arkadaşlar lütfen bana bi fikir verin.. sevgilimle yaklaşık 2.5 yıldır beraberiz, sürekli evlilik hayalleri kurarız ve bi an önce evlenmek istiyoruz. ayrıca annesi en başından beri biliyo beni. hatta sevgilimin yoğun ısrarları üzerine annesiyle de tanıştım. bu arada sevgilimn babası o çok küçükken vefat etmiş. benim kafamı kurcalayan şey şu. sevgilim geçen yıl mezun oldu ve 6 aydır falan güzel bi işte çalışıyo, ben de bu yıl mezun oluyorm. onların 2 tane memleketlerinde bi tane de burda evleri var ama burdaki evleri çok küçük ve bu evi satıp yenisini almaları gerekiyor. annesi ise sevgilimin evlilik için biriktirdiği paralarla ve üstüne oğluna tekrar kredi çektirerek ev aldırmak istiyo. biliyosunuz kredilerin süresi de en az 3 yıl falan. önce memleketteki bi evle burdaki evi satıp geniş bi ev almayı düşünmüşlerdi ama şimdi annesi bu şekilde ev aldırmak istiyo. sevgilim biraz daha uygun ev bakmak isterken o daha pahalı evler bakıyo. bana bunları sevgilim anlatıyo ona hiçbişey söleyemiyorum sonuçta annesidir, ama annesinin beni bile bile oğlunu bu kadar borca sokmaya çalışmasına bi anlam veremiyorum. böle bi borcun altına girerse biz 3 yıl sonra bile evlenemeyiz nerdeyse. dediğim gibi sevgilime hiç yansıtmıyorum ama moralim çok bozuk, sizce çok mu abartıyorum, lütfen görüşlerinizi yazın arkadaşlar!!! :a015: