Çok üzgünüm, ne yapmam gerek?

Bu kadar tepki verecek birşey yok. Kadınların da erkeklerin de bir kısmı sevişirken belden aşağı konuşmaktan hoşlanır. İkiniz de seviyorsanız sorun yok, ama sen hoşlanmadıysan söylersin bir daha yapmaz. Sevişirken küfürlü sözler etmek yaygın bir fantezidir. Sizin kötü kadın olduğunuzu düşünmesiyle ya da size kötü davranması ile bir alakası yok.

hay Allah icimizde kaldi simdi...bütün hayal gücümü kullandim ama bir sonuca varamadim.
Yahu kafalarimizi karistirmayin böyle seylerle ...hadi hepinize qwpzxy...sevgiler

o an senin gururuna dokunmuş belli ki yeni evli olduğunuz için ama eşin seni kötü kadınlar gibi gördüğü için kullanmamıştır.

erkekler cinsellikte değişik fantaziler isterler.;(bayanlar da ister tabii:27:)

eşin o an sert olmak istemiştir öyle yaşamak istemiştir kendini kaptırmış coskuyla söylemiştir.

-- cinsellikte tüm istekler konuşulmalı. her yol mübah yani :9:

evet sanırım sakin olmam gerek ama bazı şeylerden de taviz vermek istemiyorum.Çünkü bunun sonu yok. Biraz sert çıktım umarım anlar.

tepkini göstermen kesinlikle çok iyi olmuş, söylediği kaba söz ona göre kaba olmayabilir ama seni kırdığını anlamış olması da bi şey... tabi ki taviz verme ama hatasını anlayan ve pişman birine de hele de eşin zaten çok uzatma derim... ama tepkini ve kırıldığını göstermen çok ii olmuş, öylesine geçiştirmemişsin...

Back
X