- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
- Konu Sahibi Hayalim2121
-
Allahtan herzaman hayırlısını iste ben ne günah işledim de kucağımı boş bıraktın bu söylemin yanlış evet çok istiyor olabilir eşiniz bu çok doğal pozitif ol burda evlat hasreti çeken çok arkadaş var ozaman allah tövbe hâşâ hepimizin günahı yüzünden bize evlat vermiyor mu diyelim estağfirullah allah büyüktür nasip edecektir vakti zamanını bekliyordur iyi şeyler düşün iyi olsunArkadaşlar merhaba ben 3 yıllık evliyim yumurta tembelligi var çocuk olmuyor bugün eşim sevinçle odaya geldi aşkım ben bir rüya gördüm dedi.dinledim rüyasında bir sürü misafir gelmiş evimize anlamına bakmış erkek evladın olucak demekmiş çok sevindi bende üzüldüm o kadar baba olmak istiyor ki bana belli etmiyor ama arada böyle kaçırıyor bana çok bağlı onu böyle görmek beni üzüyorRabbim aceba ben ne günah işledim de kucağımi boş bıraktın
Teşekkür ederimAllahtan herzaman hayırlısını iste ben ne günah işledim de kucağımı boş bıraktın bu söylemin yanlış evet çok istiyor olabilir eşiniz bu çok doğal pozitif ol burda evlat hasreti çeken çok arkadaş var ozaman allah tövbe hâşâ hepimizin günahı yüzünden bize evlat vermiyor mu diyelim estağfirullah allah büyüktür nasip edecektir vakti zamanını bekliyordur iyi şeyler düşün iyi olsun
Aişe vâlidemiz en üstün 5. Bayandı, en ilimli ve evliyalardandı, ama Allah ona evlat nasip etmedi. Imtihan yurdu olduğunu unutmayalım. Olur İnşâAllâh, siz vesileleri bırakmayın. Rüya tabirlerine de bakmayın, rüya kişiye özeldirArkadaşlar merhaba ben 3 yıllık evliyim yumurta tembelligi var çocuk olmuyor bugün eşim sevinçle odaya geldi aşkım ben bir rüya gördüm dedi.dinledim rüyasında bir sürü misafir gelmiş evimize anlamına bakmış erkek evladın olucak demekmiş çok sevindi bende üzüldüm o kadar baba olmak istiyor ki bana belli etmiyor ama arada böyle kaçırıyor bana çok bağlı onu böyle görmek beni üzüyorRabbim aceba ben ne günah işledim de kucağımi boş bıraktın
Eşim bakmış teşekkür ederim güzel görüşleriniz için Allah razı olsunAişe vâlidemiz en üstün 5. Bayandı, en ilimli ve evliyalardandı, ama Allah ona evlat nasip etmedi. Imtihan yurdu olduğunu unutmayalım. Olur İnşâAllâh, siz vesileleri bırakmayın. Rüya tabirlerine de bakmayın, rüya kişiye özeldir
En ilimli derken bayanların en ilimlisi idi yanlış anlaşılmasınEşim bakmış teşekkür ederim güzel görüşleriniz için Allah razı olsun
Estağfirullah canım öyle düşünmedim sende öyle düşünme insan bazen anlık o duygu yoğunluğuyla gaflete düşebiliyor ama düşünsene okadar çok derdimiz var ki elTeşekkür ederimben o mesajı ağlarken yazdım haddimi aşmış olabilirim .kusura bakmayın lütfen bazen öyle duygusallasiyorum
Haklısın gülüm Rabbim herşeyin hayırlısı ni nasip etsin hepimizeEstağfirullah canım öyle düşünmedim sende öyle düşünme insan bazen anlık o duygu yoğunluğuyla gaflete düşebiliyor ama düşünsene okadar çok derdimiz var ki elaçıp her derdimize deva arıycak rabbimiz var umutsuz olma kimisi neler neler yaşamış burda okuyunca insan benim derdim onunkinin yanında neymiş diyorsun kendi kendine umutsuz olma ne güzel sana düşkün eşin var maşallah sende ona sarıl birlikte yaşayın her duygunuzuda demek ki bizimde bazı sebeblere ihtiyacımız var olması için
Canım çok zor inanki sabrediyoruzBenimde beş yıl oldu nerdeyse altı yılımız olacak ama cocugumuz olmadı nasip degilmi rabbim belki bizim için en hayırlısı verecek rabbim diyor ki sıkıntı misafir gibidir yeterki sabretmesini bil Ben hasta olduğumda artık kötü düşüncelere şeytanın nefsimin vesfeselerini dinlemiyorum diyorum ki rabbim sen herşeyin en güzelini bilensin şükürler olsun sende üzme kendini elbet onunda vakti vardır
Sacmalamanizi üzgün olmanıza bağlıyorumArkadaşlar merhaba ben 3 yıllık evliyim yumurta tembelligi var çocuk olmuyor bugün eşim sevinçle odaya geldi aşkım ben bir rüya gördüm dedi.dinledim rüyasında bir sürü misafir gelmiş evimize anlamına bakmış erkek evladın olucak demekmiş çok sevindi bende üzüldüm o kadar baba olmak istiyor ki bana belli etmiyor ama arada böyle kaçırıyor bana çok bağlı onu böyle görmek beni üzüyorRabbim aceba ben ne günah işledim de kucağımi boş bıraktın
Zorki ne zor ama elimizden ne gelebilir ki rabbim nasip etmedikçe o ki RABBİM en iyisini en hayırlısını nasip eder ama şükretmez isyan edersek o kötü artık üzülmüyorum ya nasip diyorum rabbim boynumuzu bükük bırakmaz inşallah bu dünyada olmasa bile diger dünyada elbet yüzümüzü güldürecek sadece SABIR gülümCanım çok zor inanki sabrediyoruz
İnşallah gülüm ya Allah razı olsun mazur görünSacmalamanizi üzgün olmanıza bağlıyorumkabaligilimi hosgorun tüp bebek annesiyim.evliligimizin tam 4.yilinda oğlum oldu,2,5 yaşında.teknoloji sağlık infertilite tedavilerinde çok ileri artık devlet de çok destekliyor.Allah var gam yok.ne gunahkarligi.ihmalkar olmazsanız doğru zamanda doğru doktor ve tedaviyle Allah'ın izniyle sizin de yavrunuz olur.ne malum belki eşinize ayan oldu rüya ile.ben de rruyamda gormustum.bol dua edin..hayırlısını ve sağlıklı sini versin Allah
Sabır diyip susuyoruz bu mübarek günlerdeZorki ne zor ama elimizden ne gelebilir ki rabbim nasip etmedikçe o ki RABBİM en iyisini en hayırlısını nasip eder ama şükretmez isyan edersek o kötü artık üzülmüyorum ya nasip diyorum rabbim boynumuzu bükük bırakmaz inşallah bu dünyada olmasa bile diger dünyada elbet yüzümüzü güldürecek sadece SABIR gülüm
Ha şöyle üzülme ben de hiç sorun yok eşim varikoselden ameliyat oldu cok şükür düzeld"i ama yine olmadı tedaviler olduk olmadı aşılama yaptık olmadı bu ay adetim in 3 günü hayıt tohumu aldım kendime onu içiyorum eşime de çakşır suyu aldım oda içiyo belki rabbim vesile kılar bizede nasip eder zaten olmasa virüsten sonra direk tüp bebek yapıcaz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz nasıl ki meryem annemiz babasız hamile kalıp rabbim ona erkek eli demeden bi evlat nasip ettiyse bizede nasip eder rabbimin sonsuz merhametine şükürler olsunSabır diyip susuyoruz bu mübarek günlerde
amin inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz hamile olduğunu öğrenirsin gülümHa şöyle üzülme ben de hiç sorun yok eşim varikoselden ameliyat oldu cok şükür düzeld"i ama yine olmadı tedaviler olduk olmadı aşılama yaptık olmadı bu ay adetim in 3 günü hayıt tohumu aldım kendime onu içiyorum eşime de çakşır suyu aldım oda içiyo belki rabbim vesile kılar bizede nasip eder zaten olmasa virüsten sonra direk tüp bebek yapıcaz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz nasıl ki meryem annemiz babasız hamile kalıp rabbim ona erkek eli demeden bi evlat nasip ettiyse bizede nasip eder rabbimin sonsuz merhametine şükürler olsun
Allah razı olsun canım benimamin inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz hamile olduğunu öğrenirsin gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?