Çok üzgünüm 😔

Hayalim2121

Muffin time😋🧁
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
923
867
53
27
Arkadaşlar merhaba ben 3 yıllık evliyim yumurta tembelligi var çocuk olmuyor bugün eşim sevinçle odaya geldi aşkım ben bir rüya gördüm dedi.dinledim rüyasında bir sürü misafir gelmiş evimize anlamına bakmış erkek evladın olucak demekmiş çok sevindi bende üzüldüm o kadar baba olmak istiyor ki bana belli etmiyor ama arada böyle kaçırıyor bana çok bağlı onu böyle görmek beni üzüyor Rabbim aceba ben ne günah işledim de kucağımi boş bıraktın

Yasiniz daha gençmiş. Uzulmeyin. Tedavisi var mi bilmiyorum ama mutlaka birçözüm vardir. Daha cok vaktiniz var. Bu soylediklerimi yapin olur mu? Evde yüksek sesle, sık sık

*Anne olmayi hakediyorum.

*Anneliğin kolay ve keyifli oldugunu biliyorum.

*Yeterli sayıda sağlıklı yumurta huclerine sahip olduğumu biliyorum.

*Rahmimin bir bebek icin hazir oldugunu biliyorum.

*Yumurta tembelliği hastalığımı özgür bırakıyorum.
Bu hastaliktan artik tamamen özgürüm.

biliyorum ve oldu demek cok onemli. Butun bunlari inanarak söyleyin. Mutlulukla soyleyin. Iliski sonrasında karniniza dokunarak gülücüklerle Oldu oldu oldu diyin. Bebek varmis gibi davranin. .olmis gibi davranin. Insallah fayda goreceksiniz.

Allahtan herzaman hayırlısını iste ben ne günah işledim de kucağımı boş bıraktın bu söylemin yanlış evet çok istiyor olabilir eşiniz bu çok doğal pozitif ol burda evlat hasreti çeken çok arkadaş var ozaman allah tövbe hâşâ hepimizin günahı yüzünden bize evlat vermiyor mu diyelim estağfirullah allah büyüktür nasip edecektir vakti zamanını bekliyordur iyi şeyler düşün iyi olsun

Teşekkür ederim ben o mesajı ağlarken yazdım haddimi aşmış olabilirim .kusura bakmayın lütfen bazen öyle duygusallasiyorum

Aişe vâlidemiz en üstün 5. Bayandı, en ilimli ve evliyalardandı, ama Allah ona evlat nasip etmedi. Imtihan yurdu olduğunu unutmayalım. Olur İnşâAllâh, siz vesileleri bırakmayın. Rüya tabirlerine de bakmayın, rüya kişiye özeldir

Eşim bakmış teşekkür ederim güzel görüşleriniz için Allah razı olsun

Teşekkür ederim ben o mesajı ağlarken yazdım haddimi aşmış olabilirim .kusura bakmayın lütfen bazen öyle duygusallasiyorum
Estağfirullah canım öyle düşünmedim sende öyle düşünme insan bazen anlık o duygu yoğunluğuyla gaflete düşebiliyor ama düşünsene okadar çok derdimiz var ki el açıp her derdimize deva arıycak rabbimiz var umutsuz olma kimisi neler neler yaşamış burda okuyunca insan benim derdim onunkinin yanında neymiş diyorsun kendi kendine umutsuz olma ne güzel sana düşkün eşin var maşallah sende ona sarıl birlikte yaşayın her duygunuzuda demek ki bizimde bazı sebeblere ihtiyacımız var olması için

Benimde beş yıl oldu nerdeyse altı yılımız olacak ama cocugumuz olmadı nasip degilmi rabbim belki bizim için en hayırlısı verecek rabbim diyor ki sıkıntı misafir gibidir yeterki sabretmesini bil Ben hasta olduğumda artık kötü düşüncelere şeytanın nefsimin vesfeselerini dinlemiyorum diyorum ki rabbim sen herşeyin en güzelini bilensin şükürler olsun sende üzme kendini elbet onunda vakti vardır

Haklısın gülüm Rabbim herşeyin hayırlısı ni nasip etsin hepimize

Canım çok zor inanki sabrediyoruz

Sacmalamanizi üzgün olmanıza bağlıyorum kabaligilimi hosgoruntüp bebek annesiyim.evliligimizin tam 4.yilinda oğlum oldu,2,5 yaşında.teknoloji sağlık infertilite tedavilerinde çok ileri artık devlet de çok destekliyor.Allah var gam yok.ne gunahkarligi.ihmalkar olmazsanız doğru zamanda doğru doktor ve tedaviyle Allah'ın izniyle sizin de yavrunuz olur.ne malum belki eşinize ayan oldu rüya ile.ben de rruyamda gormustum.bol dua edin..hayırlısını ve sağlıklı sini versin Allah

Canım çok zor inanki sabrediyoruz
Zorki ne zor ama elimizden ne gelebilir ki rabbim nasip etmedikçe o ki RABBİM en iyisini en hayırlısını nasip eder ama şükretmez isyan edersek o kötü artık üzülmüyorum ya nasip diyorum rabbim boynumuzu bükük bırakmaz inşallah bu dünyada olmasa bile diger dünyada elbet yüzümüzü güldürecek sadece SABIR gülüm

İnşallah gülüm ya Allah razı olsun mazur görün

Sabır diyip susuyoruz bu mübarek günlerde

Sabır diyip susuyoruz bu mübarek günlerde
Ha şöyle üzülme ben de hiç sorun yok eşim varikoselden ameliyat oldu cok şükür düzeld"i ama yine olmadı tedaviler olduk olmadı aşılama yaptık olmadı bu ay adetim in 3 günü hayıt tohumu aldım kendime onu içiyorum eşime de çakşır suyu aldım oda içiyo belki rabbim vesile kılar bizede nasip eder zaten olmasa virüsten sonra direk tüp bebek yapıcaz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz nasıl ki meryem annemiz babasız hamile kalıp rabbim ona erkek eli demeden bi evlat nasip ettiyse bizede nasip eder rabbimin sonsuz merhametine şükürler olsun

amin inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz hamile olduğunu öğrenirsin gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…